windows 7 (64bit) + vestax typhoon

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
pali
Příspěvky: 75
Registrován: 09 bře 2007 09:08

windows 7 (64bit) + vestax typhoon

Příspěvek od pali » 23 úno 2011 22:20

caute chalani, potreboval by som poradit ...vobec sa problematike dvs a midi nerozumiem a funkcia HLEDAT mi moc nepomohla tak ma neukamenujte :) takže mam problem rozchodit tuto konzolu pod win 7 64bit... po nainštalovani a navoleni konzoly v traktore, konzola nepracuje spravne nejde odposluch v sluchatkach, ani na mastery, hudba ak hra tak iba v sluchatkach a nereaguju fadery ani tlačitka cue a ak to hra tak že to šumi brumi no proste koniec sveta...vo vdj7 konzola reaguje na všetky povely až na cue a takisto nejdu sluchy...ale zvuk dobry..neviete mi poradit čo to može sposobovat??? niekde som sa dočital že typhoon nepodporuje win 7 64bit ale niekde zas že ano..diky za každu radu :)

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: windows 7 (64bit) + vestax typhoon

Příspěvek od Azu » 23 úno 2011 22:31

Nejde ani tak o systém jako že nefungují pod procesarama intel i7.
Z toho co píšeš to spíš vypadá že to máš jen celé nějak blblě nastavené
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Uživatelský avatar
Bj_Carda
Příspěvky: 259
Registrován: 13 čer 2007 01:17
Vybavení

Re: windows 7 (64bit) + vestax typhoon

Příspěvek od Bj_Carda » 24 úno 2011 11:02

Azu to víš na 100 % že to má problémy s core i7 ? Nevíš proč ?

To je pro mě třebas celkem zásadní informace bo časem plánuju novej noťas právě s i7 (sandy bridge), aby byl dostatek výkonu, a tohle by tak nějak měnilo celou situaci :?
Pio CDJ 400, Numark FX 5000, APC20, Senn.HD25/HD215, ART 310A,

pali
Příspěvky: 75
Registrován: 09 bře 2007 09:08

Re: windows 7 (64bit) + vestax typhoon

Příspěvek od pali » 24 úno 2011 11:31

no mam i5 procesor v notasi, hravam s cdjov , iba teraz som začal s digial djingom, skušal som všetky nastavenia v oboch softoch aj v traktore aj vdj , v notape bratislava mi povedali že pod win7 64bit vestax typhoon nefunguje, pod inymi os ano... no na nete som našiel že by to malo fungovat...može mat win 7 nejaku spojitost s mojimi problemami so zvukom na spominanej konzole?

Dj Alfi
Příspěvky: 1
Registrován: 03 bře 2011 17:31

Re: windows 7 (64bit) + vestax typhoon

Příspěvek od Dj Alfi » 03 bře 2011 19:26

[quote="pali"]caute chalani, potreboval by som poradit ...vobec sa problematike dvs a midi nerozumiem a funkcia HLEDAT mi moc nepomohla tak ma neukamenujte :) takže mam problem rozchodit tuto konzolu pod win 7 64bit... po nainštalovani a navoleni konzoly v traktore, konzola nepracuje spravne nejde odposluch v sluchatkach, ani na mastery, hudba ak hra tak iba v sluchatkach a nereaguju fadery ani tlačitka cue a ak to hra tak že to šumi brumi no proste koniec sveta...vo vdj7 konzola reaguje na všetky povely až na cue a takisto nejdu sluchy...ale zvuk dobry..neviete mi poradit čo to može sposobovat??? niekde som sa dočital že typhoon nepodporuje win 7 64bit ale niekde zas že ano..diky za každu radu :)[/quote]

no nevim jak ty ale mam Typhoon a jede mi vse jak ma k tomu jsem dostal dve instalacni cd,jedno je Traktor le a druhe jsou drive nebo si je stahni ale ja to nainstaloval takto z tohoto videa co jsem hledal az nasel :lol: http://www.youtube.com/watch?v=vjPfR-1uBd0 jinak napis na na Alfi200@seznam.cz

pali
Příspěvky: 75
Registrován: 09 bře 2007 09:08

Re: windows 7 (64bit) + vestax typhoon

Příspěvek od pali » 03 bře 2011 20:13

win 7 - 64bit nieje kompatibilny s vestax typhoon ...je to vidiet aj na videu ktore si sem odkazall...

Odpovědět