Mám VD pro a k tomu 2x timecody... muzu normálně hrát cca 15 min a po te době mi ty timecody přestanou jeden po druhým pracovat... nevíte čím to může být.. nastartuju to zase zpátky tak, že zajedu do config a hned tam jak je sound setup dam apply... tak se to hned rozjede znova ale nez se to stane tak to je 1 vteřina bez hraní což když někde udělám na veřejnosti tak na mě budou čumět ... díky za pomoc
2x timecode (Traktor scratch)
2x numark ndx 200
1x mix IM1
1x maya 44 usb
Virtual Dj pro - timecode přestane po 15 min pracovat
Re: Virtual Dj pro - timecode přestane po 15 min pracovat
jedna otazka mas legalny virtual dj???
jasne, ze ma
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II
Je skutečně tak důležité pro spolehlivost mít legální VDJ ? Nechci teď řešit to jestli si ho někdo koupí nebo nekoupí,to je o ´´svědomí´´ a finančních možnostech každého - jde mi o to že si myslím že v dnešní moderní době plné obrovských možností by mohla existovat správně cracknutá verze,ne?
nevím, nikdy jsem neckrakoval, ovšem spoléhat že ti crakovaná verze nespadne nebo se nezasekne je mnohem mnohem větší než u originálu. Je to hold na každém zda crackne nebo do toho něco vrazí a bude tam mít plnou podporu a využití bez sekání a problémů.
tak rekneme ze bych si ten program za 10k koupil... Ale porad si nejsem 100% jistej ze to bude fungovat :/
VDJ je nejpoužívanější DJ soft na světě a bez problémů přes něj hrají tisíce DJs. Proč by zrovna tobě neměl fungovat? Nebude to spíš tím, že používáš free verzi VDJ, která se prvních deset minut chová jako plná verze a pak se ty funkce z plné verze prostě vypnou?
Ne mam cracklou full ... mnoo zkusil sem stahnout novy crack tak to zkusim jeste...
Crack je vždy na .... nejlepší je serial number
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky