Virtual DJ - malý výkon

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
DJSpeedEX
Příspěvky: 20
Registrován: 20 srp 2007 21:23

Virtual DJ - malý výkon

Příspěvek od DJSpeedEX » 28 zář 2008 19:37

Tak sem to vše zapojil ale kvuli tej novej zvukovce mi klesl výkon pc, asi kvuli ASIO. každopádně mi Virtual DJ hrozne pomalu načíta tu hudbu, což je dost velký problém. Sestavu mam 2,4 Ghz a 1gb ramku tak me to docela rozčiluje. je nějaký méně naročný program který spolupracuje s Virtual vinyl? nebo je ve Virt. DJ nějaký nastavený aby to načítalo rychleji? ja tam ty efekty apod nepotřebuju... díky
Music is my first lowe. 2x NumarkTT1650 + Numark DM2050.

hoolifan
Příspěvky: 761
Registrován: 05 čer 2007 00:14

Re: Virtual DJ - malý výkon

Příspěvek od hoolifan » 29 zář 2008 07:11

jak moc pomalu ti to načítá songy? já mám 1,6 Ghz a 512mb ram používám sice CUE LE (ořezaná verze) a 3minutový song mi načte mezi 5ti a 10ti vteřinami..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Virtual DJ - malý výkon

Příspěvek od Azu » 29 zář 2008 12:36

Centrino 900MHz, 512MB RAM a nema s tim nejmenší problém, zakopaného psa bych hledal v počítači.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

DJSpeedEX
Příspěvky: 20
Registrován: 20 srp 2007 21:23

Re: Virtual DJ - malý výkon

Příspěvek od DJSpeedEX » 29 zář 2008 14:00

no když mam puštený k tomu winamp plugin na vysílaní. tak to načíta pomalejí než písnička jede takže se to stopne, jak psal azu asi to bude neco v pc :-(
Music is my first lowe. 2x NumarkTT1650 + Numark DM2050.

lwq
Příspěvky: 198
Registrován: 04 črc 2007 23:57

Re: Virtual DJ - malý výkon

Příspěvek od lwq » 05 říj 2008 13:52

DJSpeedEX píše:no když mam puštený k tomu winamp plugin na vysílaní. tak to načíta pomalejí než písnička jede takže se to stopne, jak psal azu asi to bude neco v pc :-(
... primo VDJ umi vysilat ... winamp je na prd - strasne zatezuje system ... koukni se na foru vdj o optimalizaci PC k jeho pouzivani - rozhodne vypnout indexaci a jine blbosti ... P4 1,6GHz na notasu mi VDJ nefungoval skoro ... nove Centrino 1,6GHz funguje krasne ... jde taky o to jaky je disk a tak ... problem je rozhodne v pocitaci, ne sotfware ... zkus to nejak vyladit a dej vedet - pokud je zajem ... :twisted:
KorgNanoKontrol#AKG K181DJ#TraktorDJStudio#Ableton#MacBook Pro

Rusty
Příspěvky: 94
Registrován: 30 bře 2007 15:12

Re: Virtual DJ - malý výkon

Příspěvek od Rusty » 03 lis 2008 19:52

Ja mam IBM 1,7M 512 RAM a jede mi to krasne.

lwq
Příspěvky: 198
Registrován: 04 črc 2007 23:57

Re: Virtual DJ - malý výkon

Příspěvek od lwq » 03 lis 2008 20:35

Rusty píše:Ja mam IBM 1,7M 512 RAM a jede mi to krasne.
co ti jede krasne ? :surprised2:
KorgNanoKontrol#AKG K181DJ#TraktorDJStudio#Ableton#MacBook Pro

Rusty
Příspěvky: 94
Registrován: 30 bře 2007 15:12

Re: Virtual DJ - malý výkon

Příspěvek od Rusty » 03 lis 2008 21:56

VDj 5.1

hoolifan
Příspěvky: 761
Registrován: 05 čer 2007 00:14

Re: Virtual DJ - malý výkon

Příspěvek od hoolifan » 04 lis 2008 07:58

Když sem rozjel VDJ 5 na EEE 1000 na atomu s 1GB ramek přes externí disk tak tak zákonitě musí tento program fungovat na všem co je mladší 3let a má víc než 512MB ramek :!:
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Virtual DJ - malý výkon

Příspěvek od Azu » 04 lis 2008 11:22

Fungje i na Centrinu 900MHz s 512MB RAM v pohodě
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

lwq
Příspěvky: 198
Registrován: 04 črc 2007 23:57

Re: Virtual DJ - malý výkon

Příspěvek od lwq » 04 lis 2008 11:50

hoolifan píše:Když sem rozjel VDJ 5 na EEE 1000 na atomu s 1GB ramek přes externí disk tak tak zákonitě musí tento program fungovat na všem co je mladší 3let a má víc než 512MB ramek :!:

souhlasim, ale na P4 1,7GHz se proste kousal ... ale to uz je fuk, stejne pouzivam Traktora ... :biggrin2:
KorgNanoKontrol#AKG K181DJ#TraktorDJStudio#Ableton#MacBook Pro

bram
Příspěvky: 41
Registrován: 03 zář 2008 20:32

Re: Virtual DJ - malý výkon

Příspěvek od bram » 04 lis 2008 14:01

no kdyz pocitac ma neco za sebou a neni preinstalovany windows tak uz neni tak vykony jako pri nove instalaci nebot ten windows uz je zasrany nekolika programa atd... je dobre treba jednou za 3mesice preinstalovat windows, nevim asi je to presne ale skus to a uvidis ,po preinstalovani si myslim ze by to mohlo slapat dobre me to taky delalo problem po nejake dobe fungovani windowsu se mi pocitac lagoval delalo mi to taky problem v tom Virtualu ale jak sem preinstaloval tak to slape az moc pekne:),nebo se tomu muzez vyvarovat nic neinstalovat jen virtual :)
4x pio cdj1000mk3, 2x pio cdj200, 1x pio djm700

lwq
Příspěvky: 198
Registrován: 04 črc 2007 23:57

Re: Virtual DJ - malý výkon

Příspěvek od lwq » 04 lis 2008 14:09

bram píše:no kdyz pocitac ma neco za sebou a neni preinstalovany windows tak uz neni tak vykony jako pri nove instalaci nebot ten windows uz je zasrany nekolika programa atd... je dobre treba jednou za 3mesice preinstalovat windows, nevim asi je to presne ale skus to a uvidis ,po preinstalovani si myslim ze by to mohlo slapat dobre me to taky delalo problem po nejake dobe fungovani windowsu se mi pocitac lagoval delalo mi to taky problem v tom Virtualu ale jak sem preinstaloval tak to slape az moc pekne:),nebo se tomu muzez vyvarovat nic neinstalovat jen virtual :)
Blnulo to i po reinstalu, ale to uz je fuk ...

Asi brzy udelam brzy prostou vec - na praci a vsechno mozne bude openSuSe a na hrani ciste XP ... ted mam jen dva oddelene profily ...
KorgNanoKontrol#AKG K181DJ#TraktorDJStudio#Ableton#MacBook Pro

Odpovědět