Mám problém!!!
• používám pro hraní program Virtual DJ 7.0 ovládám jej pomocí mixáku Behringer BCD2000, teďka jsem si koupil mikrofon do mixáku a nejde mi zaboha rozjet

• hledal jsem tady všude, nenašel jsem řešení!!

PROSÍM O RADU !!!!
to jsem zkoušel, a nichoolifan píše:a co zkusit ve vdjji v kartě kde nastavuješ sound setup na imput nastavit obrázek s mikrofonem?
no takhle, mikrofon je uplně novej a na druhým mixu mi jede krásně, ale to je mix bez USB a mám k tomu normálně 2 CD přehrávače, ale to je jedno, BCD mám zapojený do repráků stejně a mikrofon se jeví jako kdyby fungoval, pač na BCD je taková kontrolka hlasu, která se podle toho jak člověk do mikrofonu mluví rožíná (je jakoby citlivá na hlas) a ta vykazuje že do mixáku jde zvuk s mikrofonu, ale už nechce jít zaboha vendj-johny4 píše:já jsem bcd2000 kdysi vlastnil a pokud vím, tak tam se nic nenastavuje, se to píchne z druhej strany do XLR "mic input" a pak by zvuk mikrofonu měl jít do beden, takže bud je chyba v mikrofonu a nebo ve zvukovce uvnitř bcdčka
to nemám tušení kde, nebo kde to jako myslíš???Azu píše:V tom modrým kontrol panel je k nastavení IN A (mic / phono A)
mám dynamický...korky_bucek píše:a jaky typ mic mas ? dynamicky alebo kondezatorovy?
tak s tím jsem si vším vyhrál a nejede stejněAzu píše:V tom modrým kontrol panel je k nastavení IN A (mic / phono A)