Virtual DJ+BCD2000+mikrofon(nejede)!!PROSÍM O POMOC!!
-
Virtual DJ+BCD2000+mikrofon(nejede)!!PROSÍM O POMOC!!
Zdravím všechny DJ
Mám problém!!!
• používám pro hraní program Virtual DJ 7.0 ovládám jej pomocí mixáku Behringer BCD2000, teďka jsem si koupil mikrofon do mixáku a nejde mi zaboha rozjet
• hledal jsem tady všude, nenašel jsem řešení!!
PROSÍM O RADU !!!!
Mám problém!!!
• používám pro hraní program Virtual DJ 7.0 ovládám jej pomocí mixáku Behringer BCD2000, teďka jsem si koupil mikrofon do mixáku a nejde mi zaboha rozjet
• hledal jsem tady všude, nenašel jsem řešení!!
PROSÍM O RADU !!!!
Re: Virtual DJ+BCD2000+mikrofon(nejede)!!PROSÍM O POMOC!!
a co zkusit ve vdjji v kartě kde nastavuješ sound setup na imput nastavit obrázek s mikrofonem?
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
já jsem bcd2000 kdysi vlastnil a pokud vím, tak tam se nic nenastavuje, se to píchne z druhej strany do XLR "mic input" a pak by zvuk mikrofonu měl jít do beden, takže bud je chyba v mikrofonu a nebo ve zvukovce uvnitř bcdčka
-
to jsem zkoušel, a nic furt to nejedehoolifan píše:a co zkusit ve vdjji v kartě kde nastavuješ sound setup na imput nastavit obrázek s mikrofonem?
-
no takhle, mikrofon je uplně novej a na druhým mixu mi jede krásně, ale to je mix bez USB a mám k tomu normálně 2 CD přehrávače, ale to je jedno, BCD mám zapojený do repráků stejně a mikrofon se jeví jako kdyby fungoval, pač na BCD je taková kontrolka hlasu, která se podle toho jak člověk do mikrofonu mluví rožíná (je jakoby citlivá na hlas) a ta vykazuje že do mixáku jde zvuk s mikrofonu, ale už nechce jít zaboha vendj-johny4 píše:já jsem bcd2000 kdysi vlastnil a pokud vím, tak tam se nic nenastavuje, se to píchne z druhej strany do XLR "mic input" a pak by zvuk mikrofonu měl jít do beden, takže bud je chyba v mikrofonu a nebo ve zvukovce uvnitř bcdčka
A přitom mám všecko daný naplno a tak, nevím
V tom modrým kontrol panel je k nastavení IN A (mic / phono A)
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
-
to nemám tušení kde, nebo kde to jako myslíš???Azu píše:V tom modrým kontrol panel je k nastavení IN A (mic / phono A)
má na mysli nastavení zvukovky bcd2000 uvnitř windows, zpravidla to je v pravo dole...
-
a jaky typ mic mas ? dynamicky alebo kondezatorovy?
http://snd.sc/eOzpir ,kind of me style
-
mám dynamický...korky_bucek píše:a jaky typ mic mas ? dynamicky alebo kondezatorovy?
-
tak s tím jsem si vším vyhrál a nejede stejně už jsem asi zoufalejAzu píše:V tom modrým kontrol panel je k nastavení IN A (mic / phono A)
-
takže nikdo nic?
viděl bych to taky na špatný nastavení zvukovky ale když to tak nejede tak nevím..já mám zas tkaovej problém že bych potřeboval rozjet aby mě šla přes virtual dj kamera-zdá se mi divný že by se zapínala pouze v efektech..hodilo by se mi abych to moh trosku prekryvat..diky
-
Tak mikrofon jsem nezprovoznil !!!
Ale vzhledem k tomu, že se mi VDJ nějak zbláznil, což bych vás možná mohl poprosit o radu: prostě mi začal sám vypínat písničku, kdyžmi hrála jedna písnička, tak jsem tam vložil druhou, a začlo to chrčet než se načetla, nebo to uplně vyplo i tu první a nereagovalo vůbec tlačítko start na mím BCDčku, tak jsem musel najet do nastavení a potvrdit to tam jenom třeba...a dělal to kdy se mu zachtělo !!!
Každopádně B-DJ sice super že hraje mikrák, ale jinak dost slabej program a zdaleka nemá tolik věcí co VDJ...
Zkuste prosím někdo poradit s tím VDJ...dělal mi to ikdyž jsem ho přeinstaloval...
Ale vzhledem k tomu, že se mi VDJ nějak zbláznil, což bych vás možná mohl poprosit o radu: prostě mi začal sám vypínat písničku, kdyžmi hrála jedna písnička, tak jsem tam vložil druhou, a začlo to chrčet než se načetla, nebo to uplně vyplo i tu první a nereagovalo vůbec tlačítko start na mím BCDčku, tak jsem musel najet do nastavení a potvrdit to tam jenom třeba...a dělal to kdy se mu zachtělo !!!
Každopádně B-DJ sice super že hraje mikrák, ale jinak dost slabej program a zdaleka nemá tolik věcí co VDJ...
Zkuste prosím někdo poradit s tím VDJ...dělal mi to ikdyž jsem ho přeinstaloval...
Pokud mas vdjje s crackem tak se nediv.. pokud mas origo tak bzch znova stahl instalacni soubor a preinstaloval ho spolu s win..to by melo pomoct..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25