Virtual DJ a odposlech
Virtual DJ a odposlech
Zdravím. Vím, že to tu je milionkrát, ale nic mi nepomohlo. Mám sice na hovno sluchátka, ale to by mělo být jedno. Prostě nejde, aby master hrál jako master a sluchátka jako sluchátka. Repry hrají hrozně potichu a chovají se jako sluchátka. Zvukovka SoundMAX Digital Audio, nerozumím tomu. Žádné nastavení nepomáhá. Sluchatka vepředu, repry vzadu, nechci to měnit a chci, aby to hralo tak jak ma.
Reloop Mixage Interface Edition, American Audio HP-700, M-Audio KeyRig 49 // Hardstyle, UK Hardcore
Re: Virtual DJ a odposlech
musis mat viackanalovu zvukovku...inak to npojde
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II
tak tak.. musis mit vicekanalovou zvukovku a nastavit si spravne kanaly v sound setupu.. jsou tam obrazky, jestli chces pouzivat master a headphones, nebo dvoukanalovy mix, nebo trikanal. pak je tam volba zvukovky a prvni je tusim volba vstupu.. nakonec je potreba kliknout na apply..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
Vícekanálovou nebo druhou externí USB.. Půjde to? Mám v plánu si pořídit externí USB zvukovku, abych do ní mohl dát sluchátka zepředu a repráky aby zůstaly vzadu ve vestavěné zvukovce. To by mělo fungovat, ne?
Reloop Mixage Interface Edition, American Audio HP-700, M-Audio KeyRig 49 // Hardstyle, UK Hardcore