Virtual DJ 6.0.1 + Reloop DJ interface
Virtual DJ 6.0.1 + Reloop DJ interface
Mám takový menší problém se zprovozněním nové verze Virtual DJ a Reloop Digital Jockey Interface. Pokud zvolím scanování nových zařízení, reloop není nalezen. Když zruším volbu nezobrazovat nepřipojené, vidím, že reloop je podporován...
Když jsem se pokoušel namapovat konzoli manuálně, nepodařilo se mi zprovoznit jogy a navíc obě "strany" na kontroleru pracovali pouze na jedné straně v softu(té co byla aktivní). Neví někdo co s tím?
Když jsem se pokoušel namapovat konzoli manuálně, nepodařilo se mi zprovoznit jogy a navíc obě "strany" na kontroleru pracovali pouze na jedné straně v softu(té co byla aktivní). Neví někdo co s tím?
Re: Virtual DJ 6.0.1 + Reloop DJ interface
1) máš originální verzi VDJje?
pokud ano tak bys si zašel na fórum na stránkách VDJje a zjistil bys, že tento problém co popisuješ má většina uživatelů VDJje s konzolema.. mě osobně se zatím nepodařilo rozjet VDJ6.0.1 s XP5kama zatím se mi podařilo namapovat jen jednu a navíc bez jogu. řeší se to přímo s automixem a je to prostě celé nedořešené.. zatím používám verzi 5.2.1 bez nějakého většího problému..
pokud ano tak bys si zašel na fórum na stránkách VDJje a zjistil bys, že tento problém co popisuješ má většina uživatelů VDJje s konzolema.. mě osobně se zatím nepodařilo rozjet VDJ6.0.1 s XP5kama zatím se mi podařilo namapovat jen jednu a navíc bez jogu. řeší se to přímo s automixem a je to prostě celé nedořešené.. zatím používám verzi 5.2.1 bez nějakého většího problému..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
Mám. Ale v tom vdj fóru aby se blbec vyznal...
Každopádně takéé zatím stále používám pětkovou verzi a žádný problém... Když pominu pitch(který řeším prvotním spuštěním traktora) a podsvícení, bez kterého se člověk v 99% případů obejde...

Každopádně takéé zatím stále používám pětkovou verzi a žádný problém... Když pominu pitch(který řeším prvotním spuštěním traktora) a podsvícení, bez kterého se člověk v 99% případů obejde...
teď sem v práci ale jak přijdu domů tak se na to zkusím podívat. ona ta 6ka je fakt taková nedomr*lá..
tak sem prolézal to forum a nenašel sem tam odkaz na tento problém.. asi si budeš muset založit vlastní dotaz.
mam stejny problem s omni controlerem, musim to dycky stokrát připojovat a zapojovat než se to chytne, ale to je na dlouhe lokty, nepoužitelne... nakonec jsem zjistil, že problem s detekci je jenom při použití asio driveru, zkus si tam hodit něco jineho a uvidíš že se ti to chytne dycky...
mam stejny problem a nevim co stim poradi mi nekdo predem dekuji
[quote="Dj Hanny"]mam stejny problem s reloop digital interface nechce mi poslouchat na virtualdj 6.0.1. a ani mappers kteri mam nejde spustit a nevim co stim poradi mi nekdo predem dekuji
tak si projdi forum případně se vrať k VDJ 5.2.1 tam funguje vše bezproblému ale při vymyslení mapovacího systému ve verzi 6 udělali inženýři krok bokem a tudíž je velkým problémem jednoduše namapovat jakýkoliv midikontroler..
to mapovani controleru v VDJ 6 je velmi jednoduche, až banalni... řikam vam, že problem je s detekcí... zkuste nepoužit ASIO drivery, dejte si tam cokoliv jineho a uvidite jak se vam hned chytne, pak to mužete mapovat jak chcete, ale při použiti asia to furt bude dementně detekovat
když je to tak banální tak mi vysvětli, proš nemůžu namapovat jogy na svých xp5kách? a když se mi to podaří tak zas nejdou pro změnu namapovat tlačítka.. no ale to sem nepatří - tento problém nás řeší vícero a jelikož mě to přestalo bavit řešit to tak používám k naprosté spokojenosti verzi 5.2.1 i s asiem - jinak bych nemohl napojit obě zvukovky z XP5ek každou na jiný kanál na mixu :wink2:
nemužeš bo je to vyjebane, ale jinak to mapovani je samo o sobě uplně jednoduche. jednodužší a rychlejší než v předcozích verzích....
tak s jinym ovladacem to taky nefungujeta55adar píše:nemužeš bo je to vyjebane, ale jinak to mapovani je samo o sobě uplně jednoduche. jednodužší a rychlejší než v předcozích verzích....
djcaramba píše:Mám takový menší problém se zprovozněním nové verze Virtual DJ a Reloop Digital Jockey Interface. Pokud zvolím scanování nových zařízení, reloop není nalezen. Když zruším volbu nezobrazovat nepřipojené, vidím, že reloop je podporován...
staci si sehnat verzi 6.0.6 a funguje vse i podsviceni