Virtual DJ 6.0.1 + Reloop DJ interface

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
djcaramba
Příspěvky: 9
Registrován: 06 srp 2008 08:05

Virtual DJ 6.0.1 + Reloop DJ interface

Příspěvek od djcaramba » 15 čer 2009 11:25

Mám takový menší problém se zprovozněním nové verze Virtual DJ a Reloop Digital Jockey Interface. Pokud zvolím scanování nových zařízení, reloop není nalezen. Když zruším volbu nezobrazovat nepřipojené, vidím, že reloop je podporován...

Když jsem se pokoušel namapovat konzoli manuálně, nepodařilo se mi zprovoznit jogy a navíc obě "strany" na kontroleru pracovali pouze na jedné straně v softu(té co byla aktivní). Neví někdo co s tím?

hoolifan
Příspěvky: 761
Registrován: 05 čer 2007 00:14

Re: Virtual DJ 6.0.1 + Reloop DJ interface

Příspěvek od hoolifan » 15 čer 2009 11:42

1) máš originální verzi VDJje?
pokud ano tak bys si zašel na fórum na stránkách VDJje a zjistil bys, že tento problém co popisuješ má většina uživatelů VDJje s konzolema.. mě osobně se zatím nepodařilo rozjet VDJ6.0.1 s XP5kama zatím se mi podařilo namapovat jen jednu a navíc bez jogu. řeší se to přímo s automixem a je to prostě celé nedořešené.. zatím používám verzi 5.2.1 bez nějakého většího problému..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

djcaramba
Příspěvky: 9
Registrován: 06 srp 2008 08:05

Re: Virtual DJ 6.0.1 + Reloop DJ interface

Příspěvek od djcaramba » 15 čer 2009 12:12

Mám. Ale v tom vdj fóru aby se blbec vyznal... :D
Každopádně takéé zatím stále používám pětkovou verzi a žádný problém... Když pominu pitch(který řeším prvotním spuštěním traktora) a podsvícení, bez kterého se člověk v 99% případů obejde...

hoolifan
Příspěvky: 761
Registrován: 05 čer 2007 00:14

Re: Virtual DJ 6.0.1 + Reloop DJ interface

Příspěvek od hoolifan » 15 čer 2009 12:55

teď sem v práci ale jak přijdu domů tak se na to zkusím podívat. ona ta 6ka je fakt taková nedomr*lá..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

hoolifan
Příspěvky: 761
Registrován: 05 čer 2007 00:14

Re: Virtual DJ 6.0.1 + Reloop DJ interface

Příspěvek od hoolifan » 18 čer 2009 19:56

tak sem prolézal to forum a nenašel sem tam odkaz na tento problém.. asi si budeš muset založit vlastní dotaz.
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

ta55adar
Příspěvky: 10
Registrován: 29 črc 2009 12:44

Re: Virtual DJ 6.0.1 + Reloop DJ interface

Příspěvek od ta55adar » 20 srp 2009 11:30

mam stejny problem s omni controlerem, musim to dycky stokrát připojovat a zapojovat než se to chytne, ale to je na dlouhe lokty, nepoužitelne... nakonec jsem zjistil, že problem s detekci je jenom při použití asio driveru, zkus si tam hodit něco jineho a uvidíš že se ti to chytne dycky...

Dj Hanny
Příspěvky: 6
Registrován: 26 srp 2009 21:09

Re: Virtual DJ 6.0.1 + Reloop DJ interface

Příspěvek od Dj Hanny » 26 srp 2009 21:19

mam stejny problem a nevim co stim poradi mi nekdo predem dekuji

Dj Hanny
Příspěvky: 6
Registrován: 26 srp 2009 21:09

Re: Virtual DJ 6.0.1 + Reloop DJ interface

Příspěvek od Dj Hanny » 26 srp 2009 21:22

[quote="Dj Hanny"]mam stejny problem s reloop digital interface nechce mi poslouchat na virtualdj 6.0.1. a ani mappers kteri mam nejde spustit a nevim co stim poradi mi nekdo predem dekuji

hoolifan
Příspěvky: 761
Registrován: 05 čer 2007 00:14

Re: Virtual DJ 6.0.1 + Reloop DJ interface

Příspěvek od hoolifan » 26 srp 2009 22:37

tak si projdi forum případně se vrať k VDJ 5.2.1 tam funguje vše bezproblému ale při vymyslení mapovacího systému ve verzi 6 udělali inženýři krok bokem a tudíž je velkým problémem jednoduše namapovat jakýkoliv midikontroler..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

ta55adar
Příspěvky: 10
Registrován: 29 črc 2009 12:44

Re: Virtual DJ 6.0.1 + Reloop DJ interface

Příspěvek od ta55adar » 26 srp 2009 23:14

to mapovani controleru v VDJ 6 je velmi jednoduche, až banalni... řikam vam, že problem je s detekcí... zkuste nepoužit ASIO drivery, dejte si tam cokoliv jineho a uvidite jak se vam hned chytne, pak to mužete mapovat jak chcete, ale při použiti asia to furt bude dementně detekovat

hoolifan
Příspěvky: 761
Registrován: 05 čer 2007 00:14

Re: Virtual DJ 6.0.1 + Reloop DJ interface

Příspěvek od hoolifan » 27 srp 2009 03:31

když je to tak banální tak mi vysvětli, proš nemůžu namapovat jogy na svých xp5kách? a když se mi to podaří tak zas nejdou pro změnu namapovat tlačítka.. no ale to sem nepatří - tento problém nás řeší vícero a jelikož mě to přestalo bavit řešit to tak používám k naprosté spokojenosti verzi 5.2.1 i s asiem - jinak bych nemohl napojit obě zvukovky z XP5ek každou na jiný kanál na mixu :wink2:
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

ta55adar
Příspěvky: 10
Registrován: 29 črc 2009 12:44

Re: Virtual DJ 6.0.1 + Reloop DJ interface

Příspěvek od ta55adar » 27 srp 2009 09:38

nemužeš bo je to vyjebane, ale jinak to mapovani je samo o sobě uplně jednoduche. jednodužší a rychlejší než v předcozích verzích....

Dj Hanny
Příspěvky: 6
Registrován: 26 srp 2009 21:09

Re: Virtual DJ 6.0.1 + Reloop DJ interface

Příspěvek od Dj Hanny » 06 zář 2009 21:51

ta55adar píše:nemužeš bo je to vyjebane, ale jinak to mapovani je samo o sobě uplně jednoduche. jednodužší a rychlejší než v předcozích verzích....
tak s jinym ovladacem to taky nefunguje

Dj Hanny
Příspěvky: 6
Registrován: 26 srp 2009 21:09

Re: Virtual DJ 6.0.1 + Reloop DJ interface

Příspěvek od Dj Hanny » 06 led 2010 21:18

djcaramba píše:Mám takový menší problém se zprovozněním nové verze Virtual DJ a Reloop Digital Jockey Interface. Pokud zvolím scanování nových zařízení, reloop není nalezen. Když zruším volbu nezobrazovat nepřipojené, vidím, že reloop je podporován...

Když jsem se pokoušel namapovat konzoli manuálně, nepodařilo se mi zprovoznit jogy a navíc obě "strany" na kontroleru pracovali pouze na jedné straně v softu(té co byla aktivní). Neví někdo co s tím?

staci si sehnat verzi 6.0.6 a funguje vse i podsviceni

Odpovědět