VDJ a PIONEER CDJ 350

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
McMaster
Příspěvky: 1
Registrován: 21 pro 2011 12:09

VDJ a PIONEER CDJ 350

Příspěvek od McMaster » 21 pro 2011 12:21

Pouziva niekto toto spojenie a vie poradit ako spravne nastavit zakladne nastavenia a parametre vo VDJ: Nastavenia-Config a Zvuk-Sound? Nie som si isty ci to mam OK, dakujem za kazde rady!
DENON DN-X 1500
Pioneer CDJ350x2
Pioneer CDJ200x2
Denon DN-HP1000
VDJ

Dj Broulik
Příspěvky: 203
Registrován: 03 kvě 2011 09:42

Re: VDJ a PIONEER CDJ 350

Příspěvek od Dj Broulik » 21 pro 2011 20:50

k čemu u těchto playerůpoužívat něco tak prehistorickýho jako je virtual DJ ??? Používej RecordBox a máš po starostech :wink:
Pioneer DJM800 CDJ2000 EFX500 Sennheiser HD25

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: VDJ a PIONEER CDJ 350

Příspěvek od Azu » 21 pro 2011 22:10

Bože bože, vy jste tady většina jak postižený, už se to tady psalo v každém tématu kde je zmíněn Rekordbox, že CDJ350 a 850 s Rekordboxem nelze propojit!
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Uživatelský avatar
nema.dj
Příspěvky: 613
Registrován: 20 čer 2010 00:17

Re: VDJ a PIONEER CDJ 350

Příspěvek od nema.dj » 21 pro 2011 22:16

Azu píše:Bože bože, vy jste tady většina jak postižený, už se to tady psalo v každém tématu kde je zmíněn Rekordbox, že CDJ350 a 850 s Rekordboxem nelze propojit!
azu, dopln si vedomosti....tolim to ide, len tebe nie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: VDJ a PIONEER CDJ 350

Příspěvek od Azu » 21 pro 2011 22:31

To si laskavě doplň mezery ve vzdělání, nebo si ty přehrávače laskavě kup, ale to nehrozí protože tvé náboženství je Denon, tak nepiš o něčem o čem evidentně nic nevíš.
Ty přehrávače umí jen načíst informační soubor, který se nahraje na flashdisk při překopírování skladeb z počítače na flashdisk, soubor obsahuje veškeré info o skladbě, včetně dat pro grafický průběh skladby, ... takže umí jen MP3 z flashdisku a načíst info o nich které tam přidal rekordbox, nic jiného. Není nijak možné propojit přehrávače přímo přes Rekordbox (link) jako to umí CDJ900 a 2000

Obrázek
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Uživatelský avatar
nema.dj
Příspěvky: 613
Registrován: 20 čer 2010 00:17

Re: VDJ a PIONEER CDJ 350

Příspěvek od nema.dj » 21 pro 2011 22:34

neskac....to bolo myslene ironicky.....skor by si ich mali kupit asi ti, co tvrdia ze to dokazu....a vobec, skoda reci
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II

Dj Broulik
Příspěvky: 203
Registrován: 03 kvě 2011 09:42

Re: VDJ a PIONEER CDJ 350

Příspěvek od Dj Broulik » 23 pro 2011 10:06

Azu píše:
Bože bože, vy jste tady většina jak postižený, už se to tady psalo v každém tématu kde je zmíněn Rekordbox, že CDJ350 a 850 s Rekordboxem nelze propojit!



Azu: Nemyslel jsem propojení s RB lan kabelem (to ani nejde když to nemá RJ45 konektor). Myslel jsem používat RB tak jak by se používat měl. TJ na flashdisc nebo na HDD si na počítači uděláš databázi hudby (playlisty), a pak tu flashku nebo HDD vezmeš, dáš do CDJ350 a hraješ z připravené databáze. Mám osobně vyzkoušeno s mím 320GBHDD , když jsem musel v jednom klubu hrát z CDJ350 :wink:

Jinak nechápu proč hrát třeba na cdj2000 z počítače přes recordbox, když player s HDD připraveným v recordboxu umí úplně to samé :roll: Zbytečně další krám na stole, a pak má každej debilní dotazy na debilní přání ,který prostě musíš mít bo hraješ z počítače a zákonitě tam musíš mít veškerou hudbu světa :mrgreen: čili , co oči nevidí, to mysl netrápí :idea:
Pioneer DJM800 CDJ2000 EFX500 Sennheiser HD25

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: VDJ a PIONEER CDJ 350

Příspěvek od Azu » 23 pro 2011 10:09

Na velkém monitoru se přeci jen se ty skladby hledají o něco lépe než na displeji přehrávače, obzvlášť pokud jich tam mam hodně :) Navíc nemusim kupovat externí HDD a na něj kopírovat skladby, když už to jednou mam na notesu ze kterého to přes LAN nahodím na dva CDJ900
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Dj Broulik
Příspěvky: 203
Registrován: 03 kvě 2011 09:42

Re: VDJ a PIONEER CDJ 350

Příspěvek od Dj Broulik » 23 pro 2011 10:31

nemusíš kupovat hdd, ale zas musíš mít výkonnějšího noťáka (na netbooku za 5000 ti to běhat asi nebude) Tahat s sebou stolní PC je na <i> . A navíc musíš koupit Switch.... Takže ten HDD je nejlevnější investice
Pioneer DJM800 CDJ2000 EFX500 Sennheiser HD25

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: VDJ a PIONEER CDJ 350

Příspěvek od Azu » 23 pro 2011 10:39

Nemusim kupovat žádný noťas protože už přeci jeden mam, HUB stál 230 Kč, mimochodem to v pohodě běží i na netbooku s Atomem
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Dj Broulik
Příspěvky: 203
Registrován: 03 kvě 2011 09:42

Re: VDJ a PIONEER CDJ 350

Příspěvek od Dj Broulik » 23 pro 2011 11:11

:shock: Na netbooku ? Stejně zůstanu u kombinace HDD+player. Už jen kvůli tomu aby si lidi na akci nemysleli. že jim můžu zahrát cokoliv :idea:
Pioneer DJM800 CDJ2000 EFX500 Sennheiser HD25

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: VDJ a PIONEER CDJ 350

Příspěvek od Azu » 23 pro 2011 11:52

N netbooku v pohodě, toto není dj program, to nemá skoro žádné nároky, posílá to jen po síti skladby a data, to zvládá i šrot z pravěku :)
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Majky_mike
Příspěvky: 549
Registrován: 25 bře 2010 18:40

Re: VDJ a PIONEER CDJ 350

Příspěvek od Majky_mike » 29 pro 2011 15:50

Hele... úplně pravda to neni. Samotnej RB má malé nároky, ale když dám vyhledávání v celé své hudební databázi a má navoleno prohledávání ve všech sekcích názvu, tak se Air s C2D 1,6Ghz teda pořádně zadejchává.

Ale v novějších verzích RB se to už o něco zlepšilo. Na začátku to bylo schopné noťas "umrtvit" i třeba na 40-50 sec. Teď 10-20 sec. Když člověk ale menuálně zadá, že to má hledat jen třeba ve jménu autora nebo tracku... tak bez pauzy. Divné...

Dobré ale je, že RB i skrze tohle umrtvení zůstává naprosto stabilní a odbavuje v pohodě třeba i 4 tracky najednou.

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: VDJ a PIONEER CDJ 350

Příspěvek od Azu » 29 pro 2011 16:01

Tak já tam nemam moc skladem, takže s tím problém nemam :)
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Odpovědět