VDJ a PIONEER CDJ 350
VDJ a PIONEER CDJ 350
Pouziva niekto toto spojenie a vie poradit ako spravne nastavit zakladne nastavenia a parametre vo VDJ: Nastavenia-Config a Zvuk-Sound? Nie som si isty ci to mam OK, dakujem za kazde rady!
DENON DN-X 1500
Pioneer CDJ350x2
Denon DN-HP1000
VDJ
Pioneer CDJ350x2
Denon DN-HP1000
VDJ
-
Re: VDJ a PIONEER CDJ 350
k čemu u těchto playerůpoužívat něco tak prehistorickýho jako je virtual DJ ??? Používej RecordBox a máš po starostech 

Pioneer DJM800 CDJ2000 EFX500 Sennheiser HD25
Bože bože, vy jste tady většina jak postižený, už se to tady psalo v každém tématu kde je zmíněn Rekordbox, že CDJ350 a 850 s Rekordboxem nelze propojit!
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
azu, dopln si vedomosti....tolim to ide, len tebe nieAzu píše:Bože bože, vy jste tady většina jak postižený, už se to tady psalo v každém tématu kde je zmíněn Rekordbox, že CDJ350 a 850 s Rekordboxem nelze propojit!

Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II
To si laskavě doplň mezery ve vzdělání, nebo si ty přehrávače laskavě kup, ale to nehrozí protože tvé náboženství je Denon, tak nepiš o něčem o čem evidentně nic nevíš.
Ty přehrávače umí jen načíst informační soubor, který se nahraje na flashdisk při překopírování skladeb z počítače na flashdisk, soubor obsahuje veškeré info o skladbě, včetně dat pro grafický průběh skladby, ... takže umí jen MP3 z flashdisku a načíst info o nich které tam přidal rekordbox, nic jiného. Není nijak možné propojit přehrávače přímo přes Rekordbox (link) jako to umí CDJ900 a 2000

Ty přehrávače umí jen načíst informační soubor, který se nahraje na flashdisk při překopírování skladeb z počítače na flashdisk, soubor obsahuje veškeré info o skladbě, včetně dat pro grafický průběh skladby, ... takže umí jen MP3 z flashdisku a načíst info o nich které tam přidal rekordbox, nic jiného. Není nijak možné propojit přehrávače přímo přes Rekordbox (link) jako to umí CDJ900 a 2000

neskac....to bolo myslene ironicky.....skor by si ich mali kupit asi ti, co tvrdia ze to dokazu....a vobec, skoda reci
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II
-
Azu píše:
Bože bože, vy jste tady většina jak postižený, už se to tady psalo v každém tématu kde je zmíněn Rekordbox, že CDJ350 a 850 s Rekordboxem nelze propojit!
Azu: Nemyslel jsem propojení s RB lan kabelem (to ani nejde když to nemá RJ45 konektor). Myslel jsem používat RB tak jak by se používat měl. TJ na flashdisc nebo na HDD si na počítači uděláš databázi hudby (playlisty), a pak tu flashku nebo HDD vezmeš, dáš do CDJ350 a hraješ z připravené databáze. Mám osobně vyzkoušeno s mím 320GBHDD , když jsem musel v jednom klubu hrát z CDJ350
Jinak nechápu proč hrát třeba na cdj2000 z počítače přes recordbox, když player s HDD připraveným v recordboxu umí úplně to samé
Zbytečně další krám na stole, a pak má každej debilní dotazy na debilní přání ,který prostě musíš mít bo hraješ z počítače a zákonitě tam musíš mít veškerou hudbu světa
čili , co oči nevidí, to mysl netrápí 
Azu: Nemyslel jsem propojení s RB lan kabelem (to ani nejde když to nemá RJ45 konektor). Myslel jsem používat RB tak jak by se používat měl. TJ na flashdisc nebo na HDD si na počítači uděláš databázi hudby (playlisty), a pak tu flashku nebo HDD vezmeš, dáš do CDJ350 a hraješ z připravené databáze. Mám osobně vyzkoušeno s mím 320GBHDD , když jsem musel v jednom klubu hrát z CDJ350

Jinak nechápu proč hrát třeba na cdj2000 z počítače přes recordbox, když player s HDD připraveným v recordboxu umí úplně to samé

Na velkém monitoru se přeci jen se ty skladby hledají o něco lépe než na displeji přehrávače, obzvlášť pokud jich tam mam hodně
Navíc nemusim kupovat externí HDD a na něj kopírovat skladby, když už to jednou mam na notesu ze kterého to přes LAN nahodím na dva CDJ900

-
nemusíš kupovat hdd, ale zas musíš mít výkonnějšího noťáka (na netbooku za 5000 ti to běhat asi nebude) Tahat s sebou stolní PC je na <i> . A navíc musíš koupit Switch.... Takže ten HDD je nejlevnější investice
Nemusim kupovat žádný noťas protože už přeci jeden mam, HUB stál 230 Kč, mimochodem to v pohodě běží i na netbooku s Atomem
-

N netbooku v pohodě, toto není dj program, to nemá skoro žádné nároky, posílá to jen po síti skladby a data, to zvládá i šrot z pravěku 

-
Hele... úplně pravda to neni. Samotnej RB má malé nároky, ale když dám vyhledávání v celé své hudební databázi a má navoleno prohledávání ve všech sekcích názvu, tak se Air s C2D 1,6Ghz teda pořádně zadejchává.
Ale v novějších verzích RB se to už o něco zlepšilo. Na začátku to bylo schopné noťas "umrtvit" i třeba na 40-50 sec. Teď 10-20 sec. Když člověk ale menuálně zadá, že to má hledat jen třeba ve jménu autora nebo tracku... tak bez pauzy. Divné...
Dobré ale je, že RB i skrze tohle umrtvení zůstává naprosto stabilní a odbavuje v pohodě třeba i 4 tracky najednou.
Ale v novějších verzích RB se to už o něco zlepšilo. Na začátku to bylo schopné noťas "umrtvit" i třeba na 40-50 sec. Teď 10-20 sec. Když člověk ale menuálně zadá, že to má hledat jen třeba ve jménu autora nebo tracku... tak bez pauzy. Divné...
Dobré ale je, že RB i skrze tohle umrtvení zůstává naprosto stabilní a odbavuje v pohodě třeba i 4 tracky najednou.
Tak já tam nemam moc skladem, takže s tím problém nemam