VDJ 4.2 + BCD2000 na notebooku

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
Buchy

VDJ 4.2 + BCD2000 na notebooku

Příspěvek od Buchy »

Zdravím všechny po dlouhé době :-).
Objevil se m itu problém, se kterým si nevím rady (no možná bych si časem nějak poradil, ale fakt časem...a toho času moc nemám). Když hraju na notebooku přes VDJ a BCDéčko 2000, tak se mi nezávisle na hraní (někdy za 15 minut a někdy za 50 minut, ale většinou v tomto časovém rozmezí) prostě VDJ zastaví...sekne ... bez zvukového doprovodu (alias trrrrrr :-) ...chápete).... Prostě to přestane hrát. Když mačkám tlačítka na konzoli, tak VDJ to zaregistruje a akci vykoná, ale pouze vyzuálně, protože už nehraje a aby se to hodilo do klidu, tak VDJ musím vypnout a zase zapnout... Napadá mě, jeslti to nemůže být lehkým podpětím v zásuvkách (jakože se BCD na zlomek sekundy vypne a zapne a VDJ se s tím nedokáže vyrovnat...), ale zase na kompu se mi to nikdy nestalo... :? ...Někdo nějaké rady prosím? ...předem díky :-)

Buchy

Re: VDJ 4.2 + BCD2000 na notebooku

Příspěvek od Buchy »

Zatím nikdo nic ? ... nikdo neví, co s tím? Nikdo se s tím nesetkal ?

dj-johny4

Příspěvek od dj-johny4 »

no nevim občas prej takle blbne kreklá verze... ale těžko říct...

Buchy

Příspěvek od Buchy »

Cracklou verzi nemám ...

dj-johny4

Příspěvek od dj-johny4 »

o to víc mě udivuje co je tam za problem :confused2: :?:

Azu

Příspěvek od Azu »

Takto poradit když nevíme a nevidíme co tam vastně máš za počítač a především co v něm, je skoro nemožné. Tady se dá jen poradit používat všeobecné zásady, jako je nepoužívat antivir, šetřič obrazovky, vypnout WiFi, notebook nemít jen na baterky, vypnout vypínání zařízení na USB portech pro úsporu energie, ... Hlavně vyházet všechen nepotřebný sajrajt který bývá zbytečně na pozadí spuštěn
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Buchy

Příspěvek od Buchy »

Acer Extensa 5620G ... dvoujádrový Intel C2D, 1Gb RAM, grafika neintegrovaná a nesdílená (nějaký radeon HD 2400XT), operační systém Windows XP SP2, WiFina při míchání vyplá, taktéž antivir a pousty nepotřebných programů.
Šetření energíí na USB portech jsem taky vypínal. Na baterky nehrávám.
Vypadá to asi tak, že v klidu mixuju, a jakmile už hrálo nějakých 7 písniček, tak je to jakoby hodně na hraně a čekám jen, kdy se to kousne... Do kousnutí ale program nejeví žádné známky problémů, ani ve zvuku není nic slyšet... po kousnutí, když zmáčknu jakékoliv tlačítko na BCD, tak se normálně rozsvítí a příslušné tlačítko se jakoby zmáčkne aji ve VDJ, akorát VDJ tu operaci neudělá a písnička stojí...víc už fakt nevím jak ten problém popsat ...

lwq

Příspěvek od lwq »

Buchy píše:Acer Extensa 5620G ... dvoujádrový Intel C2D, 1Gb RAM, grafika neintegrovaná a nesdílená (nějaký radeon HD 2400XT), operační systém Windows XP SP2, WiFina při míchání vyplá, taktéž antivir a pousty nepotřebných programů.
Šetření energíí na USB portech jsem taky vypínal. Na baterky nehrávám.
Vypadá to asi tak, že v klidu mixuju, a jakmile už hrálo nějakých 7 písniček, tak je to jakoby hodně na hraně a čekám jen, kdy se to kousne... Do kousnutí ale program nejeví žádné známky problémů, ani ve zvuku není nic slyšet... po kousnutí, když zmáčknu jakékoliv tlačítko na BCD, tak se normálně rozsvítí a příslušné tlačítko se jakoby zmáčkne aji ve VDJ, akorát VDJ tu operaci neudělá a písnička stojí...víc už fakt nevím jak ten problém popsat ...
... a mas BCD pripojeny primo do notasu nebo pres nejaky hub ? me blbnul zvuk u XP5 a pomohlo mi vyhodit hub a zainvestovat do USB radice do PCMCIA, kam ted jsou XPpetky pripojeny a krasa ...

... nekde na webu (foru) atomixu jsou rady jak vyladit PC - zkus se po tom mrknout ... ;-)
KorgNanoKontrol#AKG K181DJ#TraktorDJStudio#Ableton#MacBook Pro

Buchy

Příspěvek od Buchy »

Problém vypadá vyřešenej ... už se mi to neseká ...
Vpodstatě stačí povypínat přes správce úloh veškeré procesy, které vypadají neužitečně :-) ... po domluvě s počítačovým znalcem jsem povypínal různe ATI podprogramy a taky podprogramy antiviru ...

lwq

Příspěvek od lwq »

Buchy píše:Problém vypadá vyřešenej ... už se mi to neseká ...
Vpodstatě stačí povypínat přes správce úloh veškeré procesy, které vypadají neužitečně :-) ... po domluvě s počítačovým znalcem jsem povypínal různe ATI podprogramy a taky podprogramy antiviru ...

... stejne doporucuju chvilku googlit a najit forum Atomixu (vyrobce VDJ), kde resit optimalizaci WinXP ... vyplati se to ... :wink2:

... jen drobnost - predpokladem je chtit mit vyladene PC na DJing - coz prinasi "jiste obeti" ... :lol:

dj-johny4

Příspěvek od dj-johny4 »

(offtopic sorry)

for lwq proč cituješ úpe všecko ? děláš v tom zbytečnej guláš...

lwq

Příspěvek od lwq »

dj-johny4 píše:(offtopic sorry)

for lwq proč cituješ úpe všecko ? děláš v tom zbytečnej guláš...
<close-off-topic>

Sorry ... :oops: :)

Odpovědět