Uzemnění DVS a sekani Traktoru scratch DUO
Uzemnění DVS a sekani Traktoru scratch DUO
Mam techcnics grama a reloop mixak, pouzivam k tomu Traktor scratch DUO DVS a chci se zeptat jestli staci gramofony uzemnit jen do mixu a tim to konci, ci jestli musim uzemniit vice veci, mam zvukovku 4 dj co je dodavana k traktoru a vsiml jsme si na ni zemniciho sroubu, tak se ptam.... Taky mam problem, ze kdyz hraju, obcas se mi oba decky naraz seknou, jako by to komp nezvladal ale nekdy to neudela.....pouzivam sice Asus ale ma 4 gb pameti a je to u 2,53 Ghz , ukazatel zatizeni CPU v Traktoru ukazuje temer zadne zatizeni cpu, mam povypinane co se da.... icq a podobne picoviny, podle me by to mel komp naprosto zvladat a sem tam e tro proste pri hrani sekne a to i kdyz uz mam nactene ty tracky v knihovne.....nevim jestli jestli je problem v pc nebo muze byt i jinde.,..diky
Re: Uzemnění DVS a sekani Traktoru scratch DUO
k poslednímu bodu... GET A MAC
, né stahni si program DPC latency checker a pust ho... pokud tam budeš mít červený sloupečky, tak je někde problém
, většinou v driverech něčeho... (já mám například 1,4 GHz Celeron M a scratch funguje trošičku problematicky, ale neseká se zvuk
)

Kdybych mel love navic tak bych s MACem ani nevahal
ok vyzkousim to diky

u DVS by se mela zemnit zvukovka ale pokud ti jede zemění na mixaku tak neni problem
No mne se prave zda ze to zemni spatne, gramec tak lehce probiji,,,
Ahoj ahoj,
Zhodou okolnosti som mal rovnaky problem ihned po tom, co som si aj ja kupil traktor scratch (ale pro). Tiez som bol zufaly a od nervov som to isiel uz reklamovat, ked som potom zistil kde je problem. Ti blazni z Native Instruments vypustili nieaky vadny driver, kt. robi to sekanie asi 30% ludi, kt. ho maju nainstalovany.
Skusil som si downgradnut teda aj traktor, aj driver (z verzie 1.2.7 na 1.2.6) a driver zvukovky (pre teba audio 4) tiez o jednu verziu nazad a.... helemese ono to fahci scela luxusne bez chyby.
Zhodou okolnosti som mal rovnaky problem ihned po tom, co som si aj ja kupil traktor scratch (ale pro). Tiez som bol zufaly a od nervov som to isiel uz reklamovat, ked som potom zistil kde je problem. Ti blazni z Native Instruments vypustili nieaky vadny driver, kt. robi to sekanie asi 30% ludi, kt. ho maju nainstalovany.
Skusil som si downgradnut teda aj traktor, aj driver (z verzie 1.2.7 na 1.2.6) a driver zvukovky (pre teba audio 4) tiez o jednu verziu nazad a.... helemese ono to fahci scela luxusne bez chyby.

Dj, Sound Engineer, FOH Sound
More info about me @
WWW.SPYREX.EU
More info about me @
WWW.SPYREX.EU
a co sa tyka uzemnenia - to mas teraz v podstate jedno kde ho zapojis. Aj na mixpulte alebo na zvukovke funguje aspon mne bez akychkolvek problemov ci rozdielov 

Dj, Sound Engineer, FOH Sound
More info about me @
WWW.SPYREX.EU
More info about me @
WWW.SPYREX.EU
Myslim ze zemneni gramcu pri pouzi DVS neni az tak akutni.. jinak bych vice veril te zvukovce nez tomu mixu (ze zkusenosti, cistou nahodou taktez Reloop mel zemneni ktery se chovalo jak kdyby tam vubec nebylo) idealni je zemneni propojit mezi sebou u vsech zarizeni ktery to umi.
Jinak to sekani Traktora uz bylo popisovano a reseno, vetsinou to zpusobuji drivery zvukovky Audio 2/4/8 ... kdyby to nepomohlo tak napr. zde viewtopic.php?f=19&t=5627 mas popsanych vice duvodu ktere by to mohli zpusobovat.
Jinak to sekani Traktora uz bylo popisovano a reseno, vetsinou to zpusobuji drivery zvukovky Audio 2/4/8 ... kdyby to nepomohlo tak napr. zde viewtopic.php?f=19&t=5627 mas popsanych vice duvodu ktere by to mohli zpusobovat.
http://www.sound-agency.cz - Ozvučování, osvětlování aj.