Uzemnění DVS a sekani Traktoru scratch DUO

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
Thorn69

Uzemnění DVS a sekani Traktoru scratch DUO

Příspěvek od Thorn69 »

Mam techcnics grama a reloop mixak, pouzivam k tomu Traktor scratch DUO DVS a chci se zeptat jestli staci gramofony uzemnit jen do mixu a tim to konci, ci jestli musim uzemniit vice veci, mam zvukovku 4 dj co je dodavana k traktoru a vsiml jsme si na ni zemniciho sroubu, tak se ptam.... Taky mam problem, ze kdyz hraju, obcas se mi oba decky naraz seknou, jako by to komp nezvladal ale nekdy to neudela.....pouzivam sice Asus ale ma 4 gb pameti a je to u 2,53 Ghz , ukazatel zatizeni CPU v Traktoru ukazuje temer zadne zatizeni cpu, mam povypinane co se da.... icq a podobne picoviny, podle me by to mel komp naprosto zvladat a sem tam e tro proste pri hrani sekne a to i kdyz uz mam nactene ty tracky v knihovne.....nevim jestli jestli je problem v pc nebo muze byt i jinde.,..diky

CrissC

Re: Uzemnění DVS a sekani Traktoru scratch DUO

Příspěvek od CrissC »

k poslednímu bodu... GET A MAC :D, né stahni si program DPC latency checker a pust ho... pokud tam budeš mít červený sloupečky, tak je někde problém ;-), většinou v driverech něčeho... (já mám například 1,4 GHz Celeron M a scratch funguje trošičku problematicky, ale neseká se zvuk ;-) )

Thorn69

Příspěvek od Thorn69 »

Kdybych mel love navic tak bych s MACem ani nevahal :D ok vyzkousim to diky

crewy

Příspěvek od crewy »

u DVS by se mela zemnit zvukovka ale pokud ti jede zemění na mixaku tak neni problem

Thorn69

Příspěvek od Thorn69 »

No mne se prave zda ze to zemni spatne, gramec tak lehce probiji,,,

Spyrex

Příspěvek od Spyrex »

Ahoj ahoj,
Zhodou okolnosti som mal rovnaky problem ihned po tom, co som si aj ja kupil traktor scratch (ale pro). Tiez som bol zufaly a od nervov som to isiel uz reklamovat, ked som potom zistil kde je problem. Ti blazni z Native Instruments vypustili nieaky vadny driver, kt. robi to sekanie asi 30% ludi, kt. ho maju nainstalovany.
Skusil som si downgradnut teda aj traktor, aj driver (z verzie 1.2.7 na 1.2.6) a driver zvukovky (pre teba audio 4) tiez o jednu verziu nazad a.... helemese ono to fahci scela luxusne bez chyby. :)
Dj, Sound Engineer, FOH Sound
More info about me @
WWW.SPYREX.EU

Spyrex

Příspěvek od Spyrex »

a co sa tyka uzemnenia - to mas teraz v podstate jedno kde ho zapojis. Aj na mixpulte alebo na zvukovke funguje aspon mne bez akychkolvek problemov ci rozdielov :wink:
Dj, Sound Engineer, FOH Sound
More info about me @
WWW.SPYREX.EU

jasin755

Příspěvek od jasin755 »

Myslim ze zemneni gramcu pri pouzi DVS neni az tak akutni.. jinak bych vice veril te zvukovce nez tomu mixu (ze zkusenosti, cistou nahodou taktez Reloop mel zemneni ktery se chovalo jak kdyby tam vubec nebylo) idealni je zemneni propojit mezi sebou u vsech zarizeni ktery to umi.
Jinak to sekani Traktora uz bylo popisovano a reseno, vetsinou to zpusobuji drivery zvukovky Audio 2/4/8 ... kdyby to nepomohlo tak napr. zde viewtopic.php?f=19&t=5627 mas popsanych vice duvodu ktere by to mohli zpusobovat.
http://www.sound-agency.cz - Ozvučování, osvětlování aj.

Odpovědět