USB DJ MIX SILVERCREST
USB DJ MIX SILVERCREST
Nazdar pani / damy.
Zakupil som si pre obcasne vrzukanie na doma tento DJ kontoler.
Pripojim ho na NB cez USB kabel, spustim Mixvibes Cross DJ. Vsetko
hra a funguje ale neviem ako dostat CUE Mix do sluchdiel - stale mi to
ide do master mixu. Na konzole ziaden vystup na sluchadla nie je
a na NB mam len vystup na sluchadla / master mix / a optiku.
Som z toho na nervy, poradte prosiim ako na to!!!
Dakujem,
Igor
tu je link:
http://www.lidl-service.com/cps/rde/xch ... 8D&count=1
Zakupil som si pre obcasne vrzukanie na doma tento DJ kontoler.
Pripojim ho na NB cez USB kabel, spustim Mixvibes Cross DJ. Vsetko
hra a funguje ale neviem ako dostat CUE Mix do sluchdiel - stale mi to
ide do master mixu. Na konzole ziaden vystup na sluchadla nie je
a na NB mam len vystup na sluchadla / master mix / a optiku.
Som z toho na nervy, poradte prosiim ako na to!!!
Dakujem,
Igor
tu je link:
http://www.lidl-service.com/cps/rde/xch ... 8D&count=1
Re: USB DJ MIX SILVERCREST
vidim ze si ti naozaj aj niekto kupil.. 
predpokladam ze mas na notasi len jeden vystup (3,5 jack) najlacnejsie riesenie je lacna externa zvukovka, tie sa daju zohnat od nejakych 15€, potom si v SW nastavis master na vystup zo zvukovky a sluchatka na vystup z notasu a ficis

predpokladam ze mas na notasi len jeden vystup (3,5 jack) najlacnejsie riesenie je lacna externa zvukovka, tie sa daju zohnat od nejakych 15€, potom si v SW nastavis master na vystup zo zvukovky a sluchatka na vystup z notasu a ficis
johney zabudol dopísať,aby si si to čím skôr rozbehal,lebo životnosť toho "dj kontrolleru" je asi na 2 mesiace. 

Za ty prachy ses měl aspon pořádně vožrat než to vyhodit za takovou koko...u
tak,tak. Bobo má pravdu. Mal si tie love dať na chlast,alebo na devky. Mal by si z toho lepší zážitok ako z tej hračky.
Pani,
Diky moc za rady o defkach a chlaste. To vsetko uz bolo a stihol som sa aj poriadne ozrat
sak bolo Stefana
Takisto dakujem vsetkym zucastnenym za rady ako nalozit s mojimi peniazmi ale ako ste
si precitali, mam to na hranie, ja nechcem byt Tiesto.
Uvital by som ked mi napises aku externovicu to mam zakupit a ako to zapojit.
Dikes.
I
PS.: A pojdem este aj chlastat, dont worry!! :biggrin2:
Diky moc za rady o defkach a chlaste. To vsetko uz bolo a stihol som sa aj poriadne ozrat
sak bolo Stefana

Takisto dakujem vsetkym zucastnenym za rady ako nalozit s mojimi peniazmi ale ako ste
si precitali, mam to na hranie, ja nechcem byt Tiesto.
Uvital by som ked mi napises aku externovicu to mam zakupit a ako to zapojit.
Dikes.
I
PS.: A pojdem este aj chlastat, dont worry!! :biggrin2:
zvukovku ber tú najlacnejšiu akú nájdeš,ako som písal životnosť tej hračky je cca na 2-3 mesiace. Napr. niečo podobné http://datacom-ke.sk/manhattan-3d-zvuko ... 92418.html ,skús nájsť niečo cez heureka.sk. Otázkou je,či sa cez mixvibes dá nastaviť výstup na 2 zvukovky.
takisto som si kúpil hračku na hranie avšak neviem kde v tom mixvibes nastavuje tá externá karta, skúšal som hocičo no stále to akosi neviem rozbehať a neviem v čom môže byť .... keby nejaký stručný návod ..
ešte som sa chcel či sa dá ten silvercast používať aj s iným softvérom alebo nie a ak áno ako to mám spraviť pretože si s tím neviem rady ....
skus si trochu pogooglit, neviem ci tu niekto Mixvibes pouzivamachoke píše:takisto som si kúpil hračku na hranie avšak neviem kde v tom mixvibes nastavuje tá externá karta, skúšal som hocičo no stále to akosi neviem rozbehať a neviem v čom môže byť .... keby nejaký stručný návod ..
no predpokladam, ze ano, ak je to MIDI zariadenie tak by sa to malo dat namapovat prakticky do hocicoho, ale s tymto mam nulove skusenosti, tak radsej nech ti niekto znaly kontrolerov poviemachoke píše:ešte som sa chcel či sa dá ten silvercast používať aj s iným softvérom alebo nie a ak áno ako to mám spraviť pretože si s tím neviem rady ....
googlil som veľa a všade no nič som nenašiel kde sa to nastaviť ....skus si trochu pogooglit, neviem ci tu niekto Mixvibes pouziva
S tím mapovaním by mohol tiež niekto napíasať ako by som to mohol spraviť napríklad do Virtual DJ
Pokiaľ dobre pamätám,tak Honcka používa mixvibes. S mapovaním do VDJ, je to ako s mapovaním hocičoho iného. Skús pozrieť na oficiálnej stránke výrobcu či tam nie je už hotové mapovanie do vdj,ak nie,budeš sa musieť s tým potrápiť.
pouzivam mixvibes, ale pouze s mixvibes u46 zvukovkou, jestli podporuje vic zvukovek nevim, ale urcite to pujde pres asio4all
Ta hračka jak koukám je pouze kontroler takže klávesnice ve tvaru čehosi co připomíná mix........takže v notebooku máš jen 2 kanal zvuk takže nejde předposlech do sluchátek.Dělá se to tak že L kanál zdvojíš a použiješ ho jako MASTER OUT a R kanál nastavíš jako MONITOR OUT.Jediná nevýhoda (dost velká) je že to je mono zvuk.Jinak je lepší koupit za 230kč usb 7.1 klíčenku a nastavit přední L/R jako master a zadní L/R jako monitor.....
DENON DN-x1600,2xPIONEER CDJ-2000,DENON DNHP1000,EDIROL V-800
Moje skúsenosti...konečne
Dámy / páni, nazdar!!
Piatro, díkes za radu s externou zvukovicou, zobral som tú najlacnejšiu akú som vedel zohnat v najkratšom možnom termíne, takže ma stála 10€ namiesto 5,50
Teraz čo sa celkovo kontroléru ako i zapojenia externej zvukovice týka:
1, Sluchadlá som rozbehal cez Asio4all.com...verziu už presne neviem ale našiel som návod na stránkach MixVibes kde to bolo vcelku detailne popísané. Samozrejme, že tam sa jednalo o ideálny stav, ktorý čo čert nechcel, samozrejme mne nevyhovoval a s konfiguráciou som sa trápil tak cca. 2 hodiny až som to rozbehal. Takže CUE mix už funguje!!!
2, Neviem z akého dôvodu alebo prečo, z času na čas jednoducho celý prgram sekne a asi po sekunde dvoch ide dalej akoby sa nič nedialo...predpokladám že v tom má prsty externá zvukovica pretože na reprákoch mi to nerobilo vôbec...dá sa to prežiť keďže nehrám v kluboch...to len tak na margo
3, Kontrolér sa pri prvom spustení nastaví úplne sám a nie je treba riešiť žiadne daľšie veci ako key mapping...super
4, Kvalita??? Ako detská hračka to celkom ujde
5, Nastavenie Pitch range aby to ako tak ladilo s prvým / druhým songom MISSION IMPOSSIBLE...príliš veľké skoky a málo citlivý gombík keďže sa nejedná o slider
6, Z toho vyplýva....že neustále musím korigovat beaty medzi sebou z čoho vyplýva že sa venujem skoro iba tanierom a beat matchingu
7, Efekty, basy a výšky už radšej spomínať ani nemienim.....celé zle
8, MixVibes šlape ako hodinky a drastický rozdiel medzi nim a Traktorom tam nevidím...samozrejme v rámci funkcií čo využívam ja sám...takže čisto subjektívny dojem
A záver???
Katastrofálny výrobok ale ak sa chce niekto naučiť aspoň základom beat matchingu a mixovania dvoch skladieb medzi sebou....na učenie vcelku dobre. Tiež som sa učil jazdiť na 120-ne a s lepšími autami nemám problém
Z toho vyplýva len jediné, je na to tri roky záruka. Pokazí sa?? Peniaze späť!! Jednoduchá matematika. A potom hádam prejdem na MixTrack Pro ako som uvažoval zpočiatku.
A ešte ma napadla jedna vec...chod tlačitok je katastrofálne dlhý...takže keď dám play už som way off beat
I
Piatro, díkes za radu s externou zvukovicou, zobral som tú najlacnejšiu akú som vedel zohnat v najkratšom možnom termíne, takže ma stála 10€ namiesto 5,50

Teraz čo sa celkovo kontroléru ako i zapojenia externej zvukovice týka:
1, Sluchadlá som rozbehal cez Asio4all.com...verziu už presne neviem ale našiel som návod na stránkach MixVibes kde to bolo vcelku detailne popísané. Samozrejme, že tam sa jednalo o ideálny stav, ktorý čo čert nechcel, samozrejme mne nevyhovoval a s konfiguráciou som sa trápil tak cca. 2 hodiny až som to rozbehal. Takže CUE mix už funguje!!!

2, Neviem z akého dôvodu alebo prečo, z času na čas jednoducho celý prgram sekne a asi po sekunde dvoch ide dalej akoby sa nič nedialo...predpokladám že v tom má prsty externá zvukovica pretože na reprákoch mi to nerobilo vôbec...dá sa to prežiť keďže nehrám v kluboch...to len tak na margo
3, Kontrolér sa pri prvom spustení nastaví úplne sám a nie je treba riešiť žiadne daľšie veci ako key mapping...super
4, Kvalita??? Ako detská hračka to celkom ujde
5, Nastavenie Pitch range aby to ako tak ladilo s prvým / druhým songom MISSION IMPOSSIBLE...príliš veľké skoky a málo citlivý gombík keďže sa nejedná o slider
6, Z toho vyplýva....že neustále musím korigovat beaty medzi sebou z čoho vyplýva že sa venujem skoro iba tanierom a beat matchingu
7, Efekty, basy a výšky už radšej spomínať ani nemienim.....celé zle
8, MixVibes šlape ako hodinky a drastický rozdiel medzi nim a Traktorom tam nevidím...samozrejme v rámci funkcií čo využívam ja sám...takže čisto subjektívny dojem
A záver???
Katastrofálny výrobok ale ak sa chce niekto naučiť aspoň základom beat matchingu a mixovania dvoch skladieb medzi sebou....na učenie vcelku dobre. Tiež som sa učil jazdiť na 120-ne a s lepšími autami nemám problém

Z toho vyplýva len jediné, je na to tri roky záruka. Pokazí sa?? Peniaze späť!! Jednoduchá matematika. A potom hádam prejdem na MixTrack Pro ako som uvažoval zpočiatku.
A ešte ma napadla jedna vec...chod tlačitok je katastrofálne dlhý...takže keď dám play už som way off beat

I