traktor x1
traktor x1
Zdravim, mam kupeny kontroler traktor x1 a traktor scratch duo, pouzivam odkusnutu ringlotu cize macbook, vsetko funguje, ale ten kontroler, ked si dam import alternative maping, co je prilozene na cd, tak mi to nacita, ale ani to nepohne s tym kontrolerom, jednoducho nic s nim nemozem ovladat, to musim kazdu jednu funkciu namidovat alebo poradte, kde robim chybu alebo co by som si mal nainstalovat
vdaka za kazdu radu
vdaka za kazdu radu
Re: traktor x1
fakt nikto nevie mi pomoct
budem vdacny za kazdu radu
budem vdacny za kazdu radu
musíš přepnout kontrolér do režimu MIDI
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
prosim ta a to nastavim na samotnom x1 alebo v tom editore, co som dostal prilozeny na cd?
vecer to vyskusam, ale ten kontroler vysielal stale midi signali, lebo som videl ked som nieco stlacil na nom, prebliknut na traktore ten midi ukazovatel, ale skusim ako pises....moc moc dik
:]
vecer to vyskusam, ale ten kontroler vysielal stale midi signali, lebo som videl ked som nieco stlacil na nom, prebliknut na traktore ten midi ukazovatel, ale skusim ako pises....moc moc dik
:]
Nastavuje se to na kontroléru, je to tam i na něm napsaný, tlačítko MIDI pak svítí zeleně. Standardně nekomunikuje přes MIDI ale přímo přes USB a vyžaduje aby byl traktor nainstalován společně s Controller Editor který je v instalaci čímž je nainstalován nějaký ovladač pro X1. Pro použití vlastního MIDI mapování je potřeba přepnout na kontroléru na MIDI režim.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
on ten gombik mi preistotu svieti stale na zeleno a nejde ani vypnut, ja som uz fakt v koncoch a to som si myslel, ze s tym kontrolerom nebudu ziadne problemy a teraz mi pre istotu nesvieti ani midi signalizacia v traktore, ked stlacim nejaky gombik
ja som tam tolko toho premenil v nastaveniach, ze neviem kde co uz, daval som tam hocijake importy a potom mi uz nesvieti ani ta midi signalizacia, ale v tom traktor editore tam mi ukazuje, ze midi in, ked nieco stlacim
asi si preinstalujem cely traktor, myslis, ze to pomoze, lebo na tom cd je tiez prilozene nejake traktor install pre mac, ale skusim ho skor od toho cd, co som dostal s traktor scratch duo
vdaka za kazdu radu
ja som tam tolko toho premenil v nastaveniach, ze neviem kde co uz, daval som tam hocijake importy a potom mi uz nesvieti ani ta midi signalizacia, ale v tom traktor editore tam mi ukazuje, ze midi in, ked nieco stlacim
asi si preinstalujem cely traktor, myslis, ze to pomoze, lebo na tom cd je tiez prilozene nejake traktor install pre mac, ale skusim ho skor od toho cd, co som dostal s traktor scratch duo
vdaka za kazdu radu
abych nezakladal novy tema zeptam se tu: nejspis budu investovat do tohoto kontroleru protoze uz delsi dobu uvazuju o prechodu na digital ale nechci nic na styl reloop dig jockey protoze to pusobi trochu jak hracka pro deti (+ nakonec nechci prodavat svuj DJM 400).
vyresil autor topicu ten problem? popr ma jeste nekdo tuhle hracku, vyplati se to za ty prachy?
a jestli to chapu spravne, muzu tohle zapojit do ext. zvukovky do MIDI abych nezasiral zbytecne USBcko...? nezvysi se mi tim latence? (zvukovka je usb)
diky za potencionalni odpovedi
vyresil autor topicu ten problem? popr ma jeste nekdo tuhle hracku, vyplati se to za ty prachy?
a jestli to chapu spravne, muzu tohle zapojit do ext. zvukovky do MIDI abych nezasiral zbytecne USBcko...? nezvysi se mi tim latence? (zvukovka je usb)
diky za potencionalni odpovedi
ten posledni dotaz beru zpet uz vidim ze to ma jen usbcko.
Můžete mi někdo pls vysvětlit, k čemu teda je režim MIDI na X1 ?? Nějak to pořád nechápu
2x Traktor Kontrol X1 / Traktor Audio 10 / Traktor Pro 2.6.8 || Fuckin' Hipster Techno
Třeba k ovládání jiných SW, které MIDI podporují???
X1 není jen na traktor, se kterým komunikuje... by byla stejná otázka k čemu je midi na s4
X1 není jen na traktor, se kterým komunikuje... by byla stejná otázka k čemu je midi na s4
tvle to vím, že x1 není jen pro traktor Jen mi nebylo jasný, k čemu je to tlačítko MIDI právě v traktoru. Takže vlastně k ničemu. Použiju ho akorát, když bych měl jinej soft než traktor??
2x Traktor Kontrol X1 / Traktor Audio 10 / Traktor Pro 2.6.8 || Fuckin' Hipster Techno
Tak já dneska radši odpovídám na všechny dotazy tak, jako by to psal někdo kdo vůbec neví o co v dané věci jde
Tebe jsem podcenil tak za to sorry Popravdě - já mám S4ku a zatím jsem nepoužil tovární nastavení, které má v sobě, jelikož jsem to namapoval uplně stejně i přes MIDI + přidal o dost funkcí navíc... u té X1ky by to šlo obdobně (jediné co mě na S4kovým midi sere je to, že přijdeš o display, který ukazuje velikost loopu atd.)
Tebe jsem podcenil tak za to sorry Popravdě - já mám S4ku a zatím jsem nepoužil tovární nastavení, které má v sobě, jelikož jsem to namapoval uplně stejně i přes MIDI + přidal o dost funkcí navíc... u té X1ky by to šlo obdobně (jediné co mě na S4kovým midi sere je to, že přijdeš o display, který ukazuje velikost loopu atd.)