traktor X1 kontroler - nesvietia tlacitka

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
tofu2
Příspěvky: 5
Registrován: 21 bře 2011 17:12

traktor X1 kontroler - nesvietia tlacitka

Příspěvek od tofu2 » 21 bře 2011 17:17

Hošani poradte:).....kupil som noveho notasa a nainstaloval komplet traktor a vsetky paksamenty okolo ....zistl som vsak , ze mi nesvietia tlacitka na tom kontroleri a neviem sa k tomu dostat ako to nastavim....ak by niekto vedel poradit..pllls

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1082
Registrován: 08 bře 2007 23:38

Re: traktor X1 kontroler - nesvietia tlacitka

Příspěvek od stereoman » 21 bře 2011 19:15

X1 nemam, ale zeptam se - Nesviti vubec? Nesviti v Traktoru tak jak maji?

tofu2
Příspěvky: 5
Registrován: 21 bře 2011 17:12

Re: traktor X1 kontroler - nesvietia tlacitka

Příspěvek od tofu2 » 21 bře 2011 21:33

stereoman píše:X1 nemam, ale zeptam se - Nesviti vubec? Nesviti v Traktoru tak jak maji?
som rad ze sa tomu venujes....no ono je to tak , ze ked to spustim tak normalne preblikne cely ako ked sa spusta ale potom zhasne a uz nesvieti,,,,,

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: traktor X1 kontroler - nesvietia tlacitka

Příspěvek od Azu » 21 bře 2011 21:39

Záleží na tom jako máš verzi Traktora (zda X1 podporuje, je uvedeno v preferences), pokud je, tak zda si nasintaloval i controller manager
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

tofu2
Příspěvky: 5
Registrován: 21 bře 2011 17:12

Re: traktor X1 kontroler - nesvietia tlacitka

Příspěvek od tofu2 » 21 bře 2011 21:44

Azu píše:Záleží na tom jako máš verzi Traktora (zda X1 podporuje, je uvedeno v preferences), pokud je, tak zda si nasintaloval i controller manager
no mam to nainstalovane komplet v starom booku mi to slapalo normalne az kym som to nenainstaloval do noveho notasa.....ono vsetko funguje le niesu podsvietene tlacitka.....uz mi z toho hrabe:)

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: traktor X1 kontroler - nesvietia tlacitka

Příspěvek od Azu » 21 bře 2011 21:55

Běžně to nesvítí pokud to máš nastavené jako MIDI a ne jako HID zařízení, případně v nastavení v Traktoru lze nastavit intenzitu svítivosti
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1082
Registrován: 08 bře 2007 23:38

Re: traktor X1 kontroler - nesvietia tlacitka

Příspěvek od stereoman » 21 bře 2011 23:17

Bud jak pise AZU nebo bych se podival zda neexistuje nejaka midi mapa (TSI), ktera ovlada i ledky (takhle to funguje u ostatnich kontroleru). Pokud ledky mimo traktor sviti a v nem ne, tak neni chyba v X1 ...

tofu2
Příspěvky: 5
Registrován: 21 bře 2011 17:12

Re: traktor X1 kontroler - nesvietia tlacitka

Příspěvek od tofu2 » 22 bře 2011 07:49

Azu píše:Běžně to nesvítí pokud to máš nastavené jako MIDI a ne jako HID zařízení, případně v nastavení v Traktoru lze nastavit intenzitu svítivosti
....no diiky ja sa na to dneska pozriem a dam vediet.....vdaka zatial

tofu2
Příspěvky: 5
Registrován: 21 bře 2011 17:12

Re: traktor X1 kontroler - nesvietia tlacitka

Příspěvek od tofu2 » 22 bře 2011 07:54

stereoman píše:Bud jak pise AZU nebo bych se podival zda neexistuje nejaka midi mapa (TSI), ktera ovlada i ledky (takhle to funguje u ostatnich kontroleru). Pokud ledky mimo traktor sviti a v nem ne, tak neni chyba v X1 ...
jasne diky zatial....ked ono pri spustani ked to zapnem tak panoramaticky preblikne cely ale potom uz nesvieti, malo by svietit take tlmene podsvietenie a pri zapnutej tej ktorej funkcie to ma svietit silnejsie.....na starom booku to pekne slapalo a tu to za boha neviem dat dokopy:)

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1082
Registrován: 08 bře 2007 23:38

Re: traktor X1 kontroler - nesvietia tlacitka

Příspěvek od stereoman » 22 bře 2011 09:39

Tak si na starym booku vyexportuj nastaveni traktora a soupni to do novyho booka.

Odpovědět