traktor scratch pro a audio 8dj
traktor scratch pro a audio 8dj
Čau, koupil sem tenhle set,ale mám problém. Připojil sem to všechno v poho. i přes desky sem to pustil,ale když chci scratchovat,tak se mi to nevraci ta písnička,ale furt jede dopředu.takže,když to vrátím zpět tu desku,tak ta pisnicka o to a tou rychlostí se posune dopředu. 

Re: traktor scratch pro a audio 8dj
To je divný, řekl bych že to nejspíš budou špatný starý jehly na přenosce, zkontroluj si v traktoru jestli ti to dobře kreslí signál. Pokud můžeš vyzkoušej jinačí přenosku.
SA12X,innoFADER,Numark TT500,M44-7,Traktor Scratch,Axiom 25,AV40.
signál mi to ukazuje právě takhle a ne to kolečko jak by nejspíš mělo.
http://nahrejto.cz/files/iycuz93ztb6om10jwpps.jpg
http://nahrejto.cz/files/iycuz93ztb6om10jwpps.jpg
ty jo pročistil sem kontakty a vypada to,že to je nejspiš v cajku.Dík pomoc,kdyby něco dám ještě vědět.
Jasný musí to být kolečko, tak aspoň že je to v cajku 

SA12X,innoFADER,Numark TT500,M44-7,Traktor Scratch,Axiom 25,AV40.
Zdravím!!
Kupil som z druhej ruky NI audio 8 za 175liber cez ebay a kým som na to prisiel ma pekne predajca oshitil, ale
v skratke!;) Mam notas kde mi krasne fical traktor pro z S4.
Prvý krat mi driver zvukovku pekne zobral aj ukazoval. Ked po 2.dni beznadejne nemohol dat z nej žiadny signal (zvuk), tak preinstaloval aj system a skúsil všetko... už mi ani driver nebral.System mi ju blokol že je chybný HD.Tak este som to skusil na dvoch rozdienych kompoch aj kabel usb a nic hardware nieje v poriadku. Nasiel na forach podobné priznaky špecifikácie chyby...zapojím ju a prebliknu kontrolky!!! ako by strácala stavu- výkon jediné co ostane svietit je usb,line,input mode,s.lock, headphone kanal out/in a podivne slabé blikanie channel D out7/8, este ked prepnem source na sluchadlach, tak input level a kontrolky channelou chvilku poblikavajú. 130ocí vyhodených:( Keby niekto poznal niekoho, kto si stým vedel rady, bez podpory autorizovaného predajcu, ked že nemam záruku, poprosím každý postreh alebo odporucit niekoho . Ďakujem za prečítanie a týmto sa poučte...serato sl-1 alebo nové a preskúšat...
Kupil som z druhej ruky NI audio 8 za 175liber cez ebay a kým som na to prisiel ma pekne predajca oshitil, ale
v skratke!;) Mam notas kde mi krasne fical traktor pro z S4.
Prvý krat mi driver zvukovku pekne zobral aj ukazoval. Ked po 2.dni beznadejne nemohol dat z nej žiadny signal (zvuk), tak preinstaloval aj system a skúsil všetko... už mi ani driver nebral.System mi ju blokol že je chybný HD.Tak este som to skusil na dvoch rozdienych kompoch aj kabel usb a nic hardware nieje v poriadku. Nasiel na forach podobné priznaky špecifikácie chyby...zapojím ju a prebliknu kontrolky!!! ako by strácala stavu- výkon jediné co ostane svietit je usb,line,input mode,s.lock, headphone kanal out/in a podivne slabé blikanie channel D out7/8, este ked prepnem source na sluchadlach, tak input level a kontrolky channelou chvilku poblikavajú. 130ocí vyhodených:( Keby niekto poznal niekoho, kto si stým vedel rady, bez podpory autorizovaného predajcu, ked že nemam záruku, poprosím každý postreh alebo odporucit niekoho . Ďakujem za prečítanie a týmto sa poučte...serato sl-1 alebo nové a preskúšat...
Ešte aby bolo jasné, po aktivacií som instaloval update traktor scratch pro 2.6.1 a najnovsí driver a nic !
Myslite si, ze by to vedeli diagnostikovat na predajni ,ked to nemam v záruke ?
Myslite si, ze by to vedeli diagnostikovat na predajni ,ked to nemam v záruke ?
tu je príklad ako sa staraju o zakaznika v technickej podpore.... majú to naháku 
http://www.native-instruments.com/forum ... p?t=195934

http://www.native-instruments.com/forum ... p?t=195934
Musim sa ospravedlnit , ze som nevytvoril novú tému a som to logicky pridruzil sem.
Moje jediné východisko je navsteva SUNTEQ service!!
Mám tušák, že oprava bude stát viacej než jej hodnota, preto by sa mohli uvedomit, načo zbytočne mrhat a davat tam račšej kvalitné komponenty ako tlacit peniaze do propagacie :ugeek2:
Moje jediné východisko je navsteva SUNTEQ service!!
Mám tušák, že oprava bude stát viacej než jej hodnota, preto by sa mohli uvedomit, načo zbytočne mrhat a davat tam račšej kvalitné komponenty ako tlacit peniaze do propagacie :ugeek2: