Traktor Scratch Pro 2 + Kontrol X1

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
Penza
Příspěvky: 44
Registrován: 14 dub 2009 12:31

Traktor Scratch Pro 2 + Kontrol X1

Příspěvek od Penza » 13 kvě 2011 10:49

Zdravim, mam problemy s Kontrol X1, dnes me prisel domu a nejdrive jsem ho nemohl vubec rozbehat (mel jsem v pc ovladace na X1 co me nabidla instalace TSPro2) preinstaloval jsem tedy ovladace z prilozeneho cd (ty by meli byt starsi) a pak uz to slo. Jenze to jsem kontroler zkousel v Internim modu, bez vinylu.
Pak jsem prepnul na scratch mode a kontroler prestal fungovat. Zkusil jsem ho odpojit z USB a zase zapojit a bez vysledku, ted uz ani nesvitej vsechny LEDky na 10% co svitili predtim kdyz byl kontroler pripojen. Vubec to nereaguje ale v Traktoru me to nahore vedle hodin ukazuje, ze je pripojen nejaky kontroler. Ale ani v internim modu me to ted nejde. Traktor jsem vypnul a zapnul a porad nic :(
Vecer jedu hrat a chtel jsem X1 pouzit, tak bych byl rad kdyby me mohl nekdo co nejdrive poradit.
Predem dik
Drum&Bass> Denon DN-X1100/2xReloop RP-6000/Traktor Scratch

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1082
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Re: Traktor Scratch Pro 2 + Kontrol X1

Příspěvek od stereoman » 13 kvě 2011 11:32

Zkus Traktor 1, zkus to na jinem PC ...

Penza
Příspěvky: 44
Registrován: 14 dub 2009 12:31

Re: Traktor Scratch Pro 2 + Kontrol X1

Příspěvek od Penza » 13 kvě 2011 12:45

Problem vyresen, v Traktoru 1 to taky neslo, tak jsem znova preinstaloval ovladac a ted uz to slape :-) jen je zajimavy, ze kdyz jsem preinstalovaval predtim, tak me tu vubec nenabidlo odinstalaci staryho ovladace a ted uz jo.
Drum&Bass> Denon DN-X1100/2xReloop RP-6000/Traktor Scratch

Richmond
Příspěvky: 5
Registrován: 11 čer 2011 05:08

Re: Traktor Scratch Pro 2 + Kontrol X1

Příspěvek od Richmond » 29 pro 2011 11:48

V Traktoru Pro 3.4.1 jede X1 bez problémů, konzole při startu "probliká" čudlíky a běží bez jakéhokoliv navštívení options. Pokud z něj ale vyjedu, konzole zhasne a ve starším Traktoru 1.2.7 už se ani nerozsvítí. Dá se ovšem vyřešit spuštěním aplikace pro namapavání kontroleru (v tu chvíli se konzole rozsvítí na 10%) a poté znova spustit Traktora, konzole pak funguje v pořádku. Permanentně se dá v té aplikaci zaškrtnout volba, která "drží" konzoli stále zapnutou (teď si nevzpomenu přesně, ale byla to poslední volba v options) :wink:
UMPC ● touchscreen ● BCD3000 ● Virtual DJ ● ReBirth ● OSX Leopard/W7

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Traktor Scratch Pro 2 + Kontrol X1

Příspěvek od Azu » 29 pro 2011 12:01

Tak nějak nechápu co si nám tím vlastně chtěl říct, nebo s čím poradit, stejně tak nevím co to je Traktoru Pro 3.4.1, nic takového neexistuje
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Richmond
Příspěvky: 5
Registrován: 11 čer 2011 05:08

Re: Traktor Scratch Pro 2 + Kontrol X1

Příspěvek od Richmond » 01 led 2012 14:13

Tak rada je z toho snad jasná - X1 se dá rozjet na starším Traktoru 1 právě tím zaškrtnutím poslední volby v Controller Editoru (čili zapnutí X1 kontroleru "natrvrdo" tak aby fungoval vždy bez zhasnutí/vypnutí). Na tu 3.4.1 se podívám přesněji až tu budu mít notes, na kterém jsou tyhle dvě verze nainstalovány (v3.4.1 se mi teď taky zdá jako blbost, to nepopírám :wink2: Nemám to v až tak v hlavě, je možný, že se to jmenovalo studio?). Vím, že to je ten novější Traktor, kde je dole v options přímo nastavení pro X1 kontroler.

Měla to být reakce na radu, aby zkusil kontroler pod Traktorem 1, kde ovšem X1 chodí pouze pokud je kontroler "rozsvícen"
UMPC ● touchscreen ● BCD3000 ● Virtual DJ ● ReBirth ● OSX Leopard/W7

Odpovědět