Traktor SCRATCH DUO (karta Audio 4 DJ)

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
teks

Traktor SCRATCH DUO (karta Audio 4 DJ)

Příspěvek od teks »

Koupil jsem si original soft vcetne zvukovky a vinylu v packu /Traktor SCRATCH DUO/.....nainstaloval jsem zprovoznil vse funguje vinyl se toci, mp3 podle nej reaguje ale rychlost kolisa, BPM na obrazovce neustale preskakuje a na prave hrajicim tracku jde poznat i podle zvuku ze to zpomaluje a zrychluje....pri kalipbraci vinylu me to napise "failed calibrating 15 min vynil" , vsiml jsem si ze na deske co jsem k tomu dostal je napsano 12mni strana A a 17min strana B... pomuze me nekdo vyresit tento problem??? predem dekuji za radu...

honcka
Vybavení

Re: Traktor SCRATCH DUO (karta Audio 4 DJ)

Příspěvek od honcka »

teks píše:Koupil jsem si original soft vcetne zvukovky a vinylu v packu /Traktor SCRATCH DUO/.....nainstaloval jsem zprovoznil vse funguje vinyl se toci, mp3 podle nej reaguje ale rychlost kolisa, BPM na obrazovce neustale preskakuje a na prave hrajicim tracku jde poznat i podle zvuku ze to zpomaluje a zrychluje....pri kalipbraci vinylu me to napise "failed calibrating 15 min vynil" , vsiml jsem si ze na deske co jsem k tomu dostal je napsano 12mni strana A a 17min strana B... pomuze me nekdo vyresit tento problem??? predem dekuji za radu...
preskakujou ti oba gramce? mas v poho prenosky? normalni desky ti hrajou v pohode?

teks

Příspěvek od teks »

Přenosky mam 4ks (2x shure m44 a 2x Stanton 520) rychlost kolisa u obou gramcu...dale ma stary system maudio torg conective vinyl a ten funguje jak ma....

DjMatisS

Příspěvek od DjMatisS »

nesynchronizujes nahodou komp s necim pres midi? Vim, ze u scratche je to asi blbost, ale mě tohle dělalo v traktoru PRO s midikontrolerem, kdyz jsem se pokoušel synchronizovat kompy přes midi clock. Jen mě to tak napadlo...
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200

teks

Příspěvek od teks »

Nemam nic midi ciste zvukovku na timecode vinyl...

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

teks píše:Nemam nic midi ciste zvukovku na timecode vinyl...
Tak bych to vzal i notasem do kramu, kde si to koupil. Bud je to vadny, nebo by, pokud jsou solidni, ti to meli pomoct rozchodit

Azu

Příspěvek od Azu »

To che vidět z nastavení programu kde bude vidět ten obrázek se signálem timecode vinylů jak na tom ten signál je.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Mysho

Příspěvek od Mysho »

JA mam rovnaky system a rovnaky problem bud su DUO na hovno alebo je tam nejaka debilna instalalcia. :x . Mne este ktomu trha tracky.

Odpovědět