Traktor Scratch Duo - Audio 4DJ

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
Stay.ONE

Traktor Scratch Duo - Audio 4DJ

Příspěvek od Stay.ONE »

Možná budu mít fakt blbej dotaz :D ale dá se tahle zvukovka použít tak, abych mohl hrát čistě jen z Traktora ze 4 decků na klasickým mixu? V podstatě tak, aby mi z ní šli 4 výstupy? Vůbec si tím teď nejsem jistej

díky kluci :)
2x Traktor Kontrol X1 / Traktor Audio 10 / Traktor Pro 2.6.8 || Fuckin' Hipster Techno

Mari

Re: Traktor Scratch Duo - Audio 4DJ

Příspěvek od Mari »

Ne nejde, nemá 4 stereo výstupy pokud by jsi chtěl každý deck na jeden kanál mixu. Na to je potřeba 4 x stereo ven, což je například toto:
http://www.esi-audio.com/products/gigaporthd/
nebo přímo NI:
http://www.native-instruments.com/en/pr ... ratch-a10/

Stay.ONE

Příspěvek od Stay.ONE »

Vyženu z ní aspoň 3 výstupy, jako např. z A6 nebo se vůbec nechytám? Mám právě možnost jí koupit za docela slušnou cenu :)

A jak je na tom ta ESI s výkonem v porovnání se zvukovkama od NI? A kompatibilita s Traktorem? Mám od NI Audio2 a naprostá spokojenost, ale 2decky už jsou mi málo. A10ku bych chtěl, ale 12tis je docela balík, tak zjišťuju, jaký jsou daší (levnější) možnosti

Jinak díky za reakci ;)
2x Traktor Kontrol X1 / Traktor Audio 10 / Traktor Pro 2.6.8 || Fuckin' Hipster Techno

Mari

Příspěvek od Mari »

Má 3 stereo výstupy - 2 x stereo cinch a 1 x stereo jack na sluchátka. Tím by se taky dalo vyjet ven ale bude mít jinou citlivost.

Mari

Příspěvek od Mari »

ESI jsou velmi dobré karty, například Maya 44 od ESI byla jedna z nejoblíbenějších karet pro DVSka. Pokud si člověk nekoupil hotové řešení jako Traktor scratch nebo Rane SL tak si kupil ESI + DVS vinyly a měl to za zlomek pořizovací ceny.

Stay.ONE

Příspěvek od Stay.ONE »

Jj, ESI jsou hodně provařený karty a vím, že je používá dost lidí. Ale vlastní zkušenost nemám. Spíš mě zaráží ten dost velký cenový rozdíl oproti NI (přece jen rozdíl skoro 10tis, to už si člověk řekne sakra co za tím je?!) a to, jak vypadají navenek "lacině". Proto se ptám na kvalitu s porovnáním s NI. Četl jsem ale, že čím víc výstupů u té ESI použiji, tím jde kvalita zvuku dolů. Je to potom v praxi nějak znatelný rozdíl? Myslím tím na velkým zvuku někde v klubu, doma je mi to celkem fuk. Potřebuju zvukovku, kterou můžu více méně profesionálně využít, jelikož hraju poměrně často a nerad bych pořídil něco, z čeho bych byl nakonec nešťastnej :)

Mari

Příspěvek od Mari »

souvislost s klesající kvalitou zvuku při použití více výstupů - to slyším poprvé. Spíš je to o dostatečné, výkonku počítače. Dokud nebyly DVS a karty od NI, tak ESI byla většinou jasná volba. Kvality bych se nebál. Rozdíl v ceně je - software (cca 2500,-), dvs desky, kabely... a jsi plus minus stejně.

Stay.ONE

Příspěvek od Stay.ONE »

máte o na stránkách v parametrech výrobce:

16-bit/44.1kHz - 8 kanálů
24-bit/44.1kHz - 6 kanálů
24-bit/48kHz - 6 kanálů
24-bit/96kHz - 2 kanály

možná jsem to ale jen blbě pochopil :)

Každopádně díky za vyčerpávající info, ještě budu přemýšlet co nakonec pořídit :
)

Mari

Příspěvek od Mari »

To jsou počty kanálů, které lze maximálně využít na jednotlivých rozlišeních. 16-bit/44.1kHz je standard, na práci s 24-bit/96kHz potřebuješ sakra silný počítač!

minimalistic

Příspěvek od minimalistic »

zdravym dotaz nemozem rozbehat zvukovku esi maya 44 usb na mojom macbooku. mate tu niekto original ovladac k tejto zvukovke? dik za odpoved a pripadne rady

Odpovědět