TRAKTOR S4 praskání ve zvuku

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
konszpic
Příspěvky: 451
Registrován: 28 lis 2010 13:57

TRAKTOR S4 praskání ve zvuku

Příspěvek od konszpic » 14 led 2012 15:08

Dotaz na Vás co vlastníte S4ky:

hodili byste sem vaše audio nastavení zvukovky v S4ce??

Mám tam asi něco špatně nastavené, jelikož mi sem tam (mnohdy i párkrát do minuty) lupká ve zvuku, který jde ze zvukovky ven, ať už do sluchátek tak masterem na bedny - doteď nebyl žádný problém nebo jsem ho neregistroval, ale to lupkání ve zvuku (často u nízkých frekvencí kicků apod.) mě štvě. Není to sice velký problém, ale sem tam to teda praskne a mnohem to zhoršuje pak srovnávání, kdy to chcete mít přesně a už si myslíte že to je, jenže to lupne a rozhodí vás to, zkoušel jsem to nevnímat ale nešlo to :-D

Párkrát se mi to stávalo i na staré zvukovce a ještě v traktoru 1.2.x, ale tam si stačilo pohrát s latencí zvukovky s tím posuvníkem, ovšem ten u S4ky nejde jaksi...

No prostě hoďte sem vaše nastavení aspoň napsat: frekvence zvukovky a pak ty buffery nebo jak to je, měl jsem to na 96k a 512 a sem tam to praskne

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: TRAKTOR S4 praskání ve zvuku

Příspěvek od Azu » 14 led 2012 15:29

Je to známý problém, který je s mnoha kontroléry v nových verzích Traktora 2 + windows, bohužel se neprojevuje u všech uživatelů, ale i tak je těch postižených hodně. Jediné řešení je zkusit pohrát s latencí, ovšem někdy to začne fungovat až s nepoužitelnou latencí nad 40ms a nebo přejít na starší verzi Traktora. Ještě zkusit použít starší verze ovladačů
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

konszpic
Příspěvky: 451
Registrován: 28 lis 2010 13:57

Re: TRAKTOR S4 praskání ve zvuku

Příspěvek od konszpic » 14 led 2012 16:31

No právě, zkoušel jsem si s tím pohraát a přestalo, když byla latence 46 a víc :-( což je vcelku už brutal teda... a na starů verzi traktora mě to taky napadlo jít, jenže tam zase nefunguje mapping a to opravdu s takovou jít až uplně na tu verzi co je dělaná jen k S4ce nebo nwm :-D

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1082
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Re: TRAKTOR S4 praskání ve zvuku

Příspěvek od stereoman » 14 led 2012 18:06

Ja zazil neco podobneho s Traktorem 1, kdyz jsem k nemu pripojil Contoury. Najednou mi zacala Audio 8 taky nejak blbnout. Vyresil jsem to Traktorem 2. Pamatuji si, ze v Traktoru 1 jsem dosahl nejlepsich vysledku z jednim z prvnich ovladacu pro Audio 8. Takze to chce pospekulovat a zkouset drivery... Vypnute WIFI,Antiviry apd. pokladam za samozrejmost...

konszpic
Příspěvky: 451
Registrován: 28 lis 2010 13:57

Re: TRAKTOR S4 praskání ve zvuku

Příspěvek od konszpic » 14 led 2012 18:30

Já koupil teď namakanou mašinu notebook takže tam by ani tolik ta wifina nevadila když mám zaplý přes tuneup turbo mod který mě háže prioritní výkon na traktor proces, čili výkonem to nebude když zatížení mi to sotva ukazuje tak na 10% v traktoru. Nějak zkusím pošmelit ty ovladače/firmware.

konszpic
Příspěvky: 451
Registrován: 28 lis 2010 13:57

Re: TRAKTOR S4 praskání ve zvuku

Příspěvek od konszpic » 15 led 2012 12:30

Vyřešeno - postahovaných několik ovladačů a opět to šlape jak by mělo :-) (Delete topic..)

Milan Vacek
Příspěvky: 1
Registrován: 15 srp 2017 21:18

Re: TRAKTOR S4 praskání ve zvuku

Příspěvek od Milan Vacek » 15 srp 2017 21:45

konszpic píše:
14 led 2012 15:08
Dotaz na Vás co vlastníte S4ky:

hodili byste sem vaše audio nastavení zvukovky v S4ce??

Mám tam asi něco špatně nastavené, jelikož mi sem tam (mnohdy i párkrát do minuty) lupká ve zvuku, který jde ze zvukovky ven, ať už do sluchátek tak masterem na bedny - doteď nebyl žádný problém nebo jsem ho neregistroval, ale to lupkání ve zvuku (často u nízkých frekvencí kicků apod.) mě štvě. Není to sice velký problém, ale sem tam to teda praskne a mnohem to zhoršuje pak srovnávání, kdy to chcete mít přesně a už si myslíte že to je, jenže to lupne a rozhodí vás to, zkoušel jsem to nevnímat ale nešlo to :-D

Párkrát se mi to stávalo i na staré zvukovce a ještě v traktoru 1.2.x, ale tam si stačilo pohrát s latencí zvukovky s tím posuvníkem, ovšem ten u S4ky nejde jaksi...

No prostě hoďte sem vaše nastavení aspoň napsat: frekvence zvukovky a pak ty buffery nebo jak to je, měl jsem to na 96k a 512 a sem tam to praskne
Vynikajici,vyborny typ,uz jsem byl s toho na svestku ,chtel jsem absolvovat servis,protoze to byla uz posledni moznost.
process buffer z 32 na 48 samples v Nastaveni Taktoru - Control panel DIKY :D :palec+:

Odpovědět