Mám docela problem, pořidil sem si notebooka, je v něm realtek zvukovka, vím že je to šit, ale zatim nemam prachy na externí. No těšil sem se jak si pustim traktora a on neumi na ty zvukarne najit 4 kanaly, v nastavení sou jenom dva...
takže sem bez odposlechu. Nevíte někdo co s tím? Mám traktor 3.3.1
traktor nenajde 4 kanály na zvukovce
Re: traktor nenajde 4 kanály na zvukovce
Seš si jistej že ta zvukovka je 4 kanálová, protože ve většině notesů jsou jen dvoukanálový a nebo pak 5.1 , ale 4 kanál sem nikdy neviděl. Pokud přeci jen má, tak je určitě potřeba v nastavení zvukovky navolit aby se chovala jko 4.0 a ne jako 2.0
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
no na velkým kompu mam stejnou, kdyz tam byly xpcka tak to jelo na 4 kanaly, nebo to umi samozrejme taky 5.1, ale s 5.1ckou se muzu jit klouzat. Kazdopadne na viste se tomu nechce, ackoli v jinejch programech to de...no uvazuju o externi zvukovce, ale zatim nevim jakou...(hlavne nejsou prachy nazbyt):-)
Jestli nechceš moc utrácet na zvukovce a jde ti jenom o odposlech tak si kup Sound Blaster Live 24bit External, je vyskoušená a je asi do litru.
to se mi taky stalo, myslim že to je tim že tvoje zvukovka nepodporuje ASIO
Music is my first lowe. 2x NumarkTT1650 + Numark DM2050.
... pokud vim, tak zvukovka nemusi nutne podporovat ASIO, ale musi umet spolupracovat napriklad pres DirectX, coz integrovany cipy typu realtek a spol neumi - radil bych koupit za par stovek nejakou externi usb zvuknu (SB Live ci American Audio ...) nebo pouzivat spliter - kazdopadne co nejdrive bych se snazim si poridit mayu44usb nebo neco jineho od esi (ale tam jsou dodavky nejak na stiru) ...DJSpeedEX píše:to se mi taky stalo, myslim že to je tim že tvoje zvukovka nepodporuje ASIO
... ale vsichni se asi shodneme, ze hrat pres "vychtanou" integrovanou zvukovku je opravdu na draka ... respektive o hubu a maximalni nouzovka ... :wink2:
KorgNanoKontrol#AKG K181DJ#TraktorDJStudio#Ableton#MacBook Pro
souhlas integrovanou zvukovku používám jen jako absolutní nouzovku to znamená když hraju z mixvibes bez kontroleru... nepodařilo se mi u mixvibes home rozchodit mayau abych mohl využít výstupy 1,2 na 1. deck a 3,4 na 2. deck :sad2:lwq píše: ... ale vsichni se asi shodneme, ze hrat pres "vychtanou" integrovanou zvukovku je opravdu na draka ... respektive o hubu a maximalni nouzovka ... :wink2:
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
Pokial je tvoja zvukovka 4kanalova, co si myslim ze nieje, tak ak pouzijes ASIO4All tak sa ti v Tracktore pekne zobrazia vsetky vsupy a vystupy extra....ale beztak je to nanic co do kvality zvuku :sad2: