traktor nenajde 4 kanály na zvukovce

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
roman

traktor nenajde 4 kanály na zvukovce

Příspěvek od roman »

Mám docela problem, pořidil sem si notebooka, je v něm realtek zvukovka, vím že je to šit, ale zatim nemam prachy na externí. No těšil sem se jak si pustim traktora a on neumi na ty zvukarne najit 4 kanaly, v nastavení sou jenom dva...
takže sem bez odposlechu. Nevíte někdo co s tím? Mám traktor 3.3.1

Azu

Re: traktor nenajde 4 kanály na zvukovce

Příspěvek od Azu »

Seš si jistej že ta zvukovka je 4 kanálová, protože ve většině notesů jsou jen dvoukanálový a nebo pak 5.1 , ale 4 kanál sem nikdy neviděl. Pokud přeci jen má, tak je určitě potřeba v nastavení zvukovky navolit aby se chovala jko 4.0 a ne jako 2.0
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

roman

Příspěvek od roman »

no na velkým kompu mam stejnou, kdyz tam byly xpcka tak to jelo na 4 kanaly, nebo to umi samozrejme taky 5.1, ale s 5.1ckou se muzu jit klouzat. Kazdopadne na viste se tomu nechce, ackoli v jinejch programech to de...no uvazuju o externi zvukovce, ale zatim nevim jakou...(hlavne nejsou prachy nazbyt):-)

LUKAS B

Příspěvek od LUKAS B »

Jestli nechceš moc utrácet na zvukovce a jde ti jenom o odposlech tak si kup Sound Blaster Live 24bit External, je vyskoušená a je asi do litru.

DJSpeedEX

Příspěvek od DJSpeedEX »

to se mi taky stalo, myslim že to je tim že tvoje zvukovka nepodporuje ASIO
Music is my first lowe. 2x NumarkTT1650 + Numark DM2050.

lwq

Příspěvek od lwq »

DJSpeedEX píše:to se mi taky stalo, myslim že to je tim že tvoje zvukovka nepodporuje ASIO
... pokud vim, tak zvukovka nemusi nutne podporovat ASIO, ale musi umet spolupracovat napriklad pres DirectX, coz integrovany cipy typu realtek a spol neumi - radil bych koupit za par stovek nejakou externi usb zvuknu (SB Live ci American Audio ...) nebo pouzivat spliter - kazdopadne co nejdrive bych se snazim si poridit mayu44usb nebo neco jineho od esi (ale tam jsou dodavky nejak na stiru) ...

... ale vsichni se asi shodneme, ze hrat pres "vychtanou" integrovanou zvukovku je opravdu na draka ... respektive o hubu a maximalni nouzovka ... :wink2:
KorgNanoKontrol#AKG K181DJ#TraktorDJStudio#Ableton#MacBook Pro

hoolifan

Příspěvek od hoolifan »

lwq píše: ... ale vsichni se asi shodneme, ze hrat pres "vychtanou" integrovanou zvukovku je opravdu na draka ... respektive o hubu a maximalni nouzovka ... :wink2:
souhlas integrovanou zvukovku používám jen jako absolutní nouzovku to znamená když hraju z mixvibes bez kontroleru... nepodařilo se mi u mixvibes home rozchodit mayau abych mohl využít výstupy 1,2 na 1. deck a 3,4 na 2. deck :sad2:
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

szuwoo

Příspěvek od szuwoo »

Pokial je tvoja zvukovka 4kanalova, co si myslim ze nieje, tak ak pouzijes ASIO4All tak sa ti v Tracktore pekne zobrazia vsetky vsupy a vystupy extra....ale beztak je to nanic co do kvality zvuku :sad2:

Odpovědět