Traktor Kontrol S4 Vs. Denon DN-MC6000

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
Michal95

Traktor Kontrol S4 Vs. Denon DN-MC6000

Příspěvek od Michal95 »

Zdravim,
chtěl bych se zeptat, jaké jsou jejich pro a proti ? Co vám přijde lepší a na co ?
díky

konszpic

Re: Traktor Kontrol S4 Vs. Denon DN-MC6000

Příspěvek od konszpic »

Já osobně mám blíž k Denonu:

+ lepší uspořádání prvků pro mě
+ možnost využití několika kombinací hraní - možnost napojit 2 CD,2 Gramofony + 4 kanály z Midi a různě kombinovat díky možnosti využití Denonu jako samotného mixu
+ přece jen je to značka, která se věnuje DJ technice už delší dobu, takže očekávám lepší zpracování a odolnost
+ funkční možnosti Denonu - připoslech, výstupy, ovládání i na VirtualDJ (pro někoho dobré, já su ale Traktorista, možnost video mixu z virtuala se někdy třeba bude hodit do budoucna, ikdyž o tom pochybuju)
- nemá oproti S4ce přímou podporu v Traktoru ale v tom problém nevidím velký

Vyjde dokonce i o něco levněji a pro mě je celkově lepší řešení Denon než S4ka ale to už je na tobě k čemu se nakonec přikloníš :-)

Azu

Příspěvek od Azu »

Denon hlavně funguje :D
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

iceSee

Příspěvek od iceSee »

Me funguje S4 uplne bez problemu a nemenil bych :) jedine az bude na trhu nejakej kvalitni 4 savlovej all in one kontroler dodavanej se Seratem Itch, abych mohl vyuzivat i The Bridge :)
soundcloud.com/stanleydevito

Azu

Příspěvek od Azu »

To máš štěstí že ti to chodí, jiní to štěstí nemají, ale on to časem NI vychytá až mu ta řada betatesterů, kteří si za to zaplatili pořádně otestují.

Na Serato vypadá našlápnutě Numark NS6

Obrázek

EVO

Příspěvek od EVO »

Azu píše:Denon hlavně funguje :D
A kdy bude k dodání? :wink2:

Azu

Příspěvek od Azu »

Denon v prodeji již je, akorát to tady v ČR trochu vázne s tím dodáním protože dovozce ještě nedovezl v novém roce zboží

electroSHOCK

Příspěvek od electroSHOCK »

Azu píše:To máš štěstí že ti to chodí, jiní to štěstí nemají, ale on to časem NI vychytá až mu ta řada betatesterů, kteří si za to zaplatili pořádně otestují.

Na Serato vypadá našlápnutě Numark NS6

Obrázek
len aby nebola naslapnuta aj cena :D .ak nebude moc vysoka tak predam gramce,mix,traktor a idem do neho.
Numark NS6+Acer Aspire 6920G+Sennheiser Adidas HD 25-1-II

skrkoo

Příspěvek od skrkoo »

Caute mal som moznost hrat s obidvoch tychto midi kontrolerov s4 mam doma a denon kupil pred tyzdnom kamarat co sa tyka pouzivania (hovorim s vlastnej skusenosti) cd ktore bolo k denonu taktor LE tak maping nieje az tak dotiahnuty dokonca ale slape to .. zas na druhu stranu na s4ke som dost strateny oproti denonu . denon posobi jednoduchsie aj ked tam je dost vsetko natlacene nakope ale pokial nema niekto prsty ako medved tak to asi nevadi je to vsetko vec zvyku ...v minulosti som mam prehravace od denonu tak som si nanho celkom rychlo zvykol pri s4ke sa citim trochu ako zaciatocnik :) denon je urcite kompaktnejsi a ma lepse telo ako s4ka ... s4 je zas trosku vecia a prehladnejsia ale treba si na nu asi viacej zvykat ... s4 ma vyhodu ze sa casom bude dat nanu pripojit timecode cd/vinil to denon nema ale zas ma nezavisle 2vstupy takze sa da zapojit aj len ako mix odporucam pred kupov skusit obidva tieto midi kontrolery lebo obidva maju co ponukut :)
SL1210MK2/DN-X120/NIaudio8/xone:1D/novation dicer/AKG-518DJ

sykyMT

Příspěvek od sykyMT »

podľa mojich info ALLEN&HEATH XD bez PC nefunguje

včera som si odskúšal, že pri Denone môžem hrať z CD playera (cez AUX vystup) a reštartnúť pri tom PC, ktoré si potom Denona nájde a sprevádzkuje bez nutnosti vypnúť/zapnúť konzolu - takže muzika neprestane ani sekundu hrať
bola tu totiž stále možnosť, že síce Denon JE autonómny mixpult, ale že jeho MIDI zložka nenabehne do systému bez vyp/zap, čo sa chvalabohu nepotvrdilo (toto funguje pri VIRTUAL DJ 7.02, pri Traktore neviem)

vie mi niekto na základe reálnej skúsenosti povedať, ako to je s S4kou ? na mnohých fórach sa totiž píše, že S4 je samostatný, či autonómny mixpult, každý si ale tento pojem vykladá po svojom...

M@to

Příspěvek od M@to »

tak napisane je ze S4 nefunguje ako stand alone mixer...ozrejmi mi niekto ale, naco su tam potom audio vstupy?to iste pre xone dx

sykyMT

Příspěvek od sykyMT »

M@to píše:...ozrejmi mi niekto ale, naco su tam potom audio vstupy?to iste pre xone dx
no to je jasné - aby si mohol používať externý (rozumej iný než z PC z programu, ktorým ho MIDI ovládaš) zdroj signálu - CDplayer, Ipod, prípadne ďalší PC zdroj cez externú zvukovku

len si stále závislý na stabilite konkrétneho programu či operačného systému... a tie (vrátane Macov) padajú jak lístie na jeseň...

skrkoo

Příspěvek od skrkoo »

sykyMT píše:
M@to píše:...ozrejmi mi niekto ale, naco su tam potom audio vstupy?to iste pre xone dx
no to je jasné - aby si mohol používať externý (rozumej iný než z PC z programu, ktorým ho MIDI ovládaš) zdroj signálu - CDplayer, Ipod, prípadne ďalší PC zdroj cez externú zvukovku

len si stále závislý na stabilite konkrétneho programu či operačného systému... a tie (vrátane Macov) padajú jak lístie na jeseň...
a este by som dodal ze ma vist update na pripojenie timecode vinil/cd na tie 2 kanaly bez nutnosti dalsej zvukovky
SL1210MK2/DN-X120/NIaudio8/xone:1D/novation dicer/AKG-518DJ

Odpovědět