Zdravim Vás.. používám na hraní Traktor Pro 2, koupil jsem si Pioneer ddj Ergo, které mi nevyhovovalo,tak jsem ho prodal, koupil jsem za super cenu nový nepoužitý Traktor Kontrol S2, ze stránek Native Instruments jsem si stáhl Drivers ( používám win7 ) , chtěl jsem se zaregistrovat na stránkách jako novej uživatel,ale po zadání serial number,mi to napsalo že už je registrovaný pod jiným uživatelem, nebral sem na to ohled.. nainstaloval jsem Drivers, připojil S2, vše se připojilo fpoho, potom sem zapnul Traktor Pro 2,setup wizard, vybral sem externi konroler, traktor S2 ,2 track deck a finish.. vypnul sem traktor, kontroler, znova zapnul kontroler a pak traktor a ejhle, nic se neděje, pohnu šavlí nebo čimkoli jinym a nic se neděje..
vyzkoušel sem to snad desetkrát, vůbec už nevim co s tim, myslel sem že to bude jednoduchý, když je to Native k Native, to jsem měl velký problémy sesynchronizovat ten Pioneer,ale pak se povedlo, ale tohle mi prostě nefunguje.. už nevim co s tim.. Můžete mi prosím někdo poradit? nebo když by byl někdo ochotnej mi to nastavit,jsem z Prahy.. díky moc !
PS: možná je to nějaká prkotina,ale nevím co dělám špatně, nejsem uplný nemehlo co se týče zrovna elektroniky,ale s timhle si už nevim rady