Traktor Kontrol S2

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
TomTF
Příspěvky: 9
Registrován: 29 kvě 2012 22:47

Traktor Kontrol S2

Příspěvek od TomTF » 29 kvě 2012 23:01

Zdravim Vás.. používám na hraní Traktor Pro 2, koupil jsem si Pioneer ddj Ergo, které mi nevyhovovalo,tak jsem ho prodal, koupil jsem za super cenu nový nepoužitý Traktor Kontrol S2, ze stránek Native Instruments jsem si stáhl Drivers ( používám win7 ) , chtěl jsem se zaregistrovat na stránkách jako novej uživatel,ale po zadání serial number,mi to napsalo že už je registrovaný pod jiným uživatelem, nebral sem na to ohled.. nainstaloval jsem Drivers, připojil S2, vše se připojilo fpoho, potom sem zapnul Traktor Pro 2,setup wizard, vybral sem externi konroler, traktor S2 ,2 track deck a finish.. vypnul sem traktor, kontroler, znova zapnul kontroler a pak traktor a ejhle, nic se neděje, pohnu šavlí nebo čimkoli jinym a nic se neděje..
vyzkoušel sem to snad desetkrát, vůbec už nevim co s tim, myslel sem že to bude jednoduchý, když je to Native k Native, to jsem měl velký problémy sesynchronizovat ten Pioneer,ale pak se povedlo, ale tohle mi prostě nefunguje.. už nevim co s tim.. Můžete mi prosím někdo poradit? nebo když by byl někdo ochotnej mi to nastavit,jsem z Prahy.. díky moc !

PS: možná je to nějaká prkotina,ale nevím co dělám špatně, nejsem uplný nemehlo co se týče zrovna elektroniky,ale s timhle si už nevim rady :|

konszpic
Příspěvky: 451
Registrován: 28 lis 2010 14:57

Re: Traktor Kontrol S2

Příspěvek od konszpic » 30 kvě 2012 23:26

1) Jakou verzi máš traktoru (číslo 2.x.x)
2) Máš tam importovaný mapping po tom "finish" ?
3) Máš kupovanou verzi Traktoru ?? Zadával si v service centeru serial number na ten traktor co k tomu máš??

Jinak mě toho už moc nenapadá...

TomTF
Příspěvky: 9
Registrován: 29 kvě 2012 22:47

Re: Traktor Kontrol S2

Příspěvek od TomTF » 31 kvě 2012 07:47

Čau..
Verze je 2.1.2
Mapping jsem neimportoval, myslel jsem že stačí jen zadat ,že používám externi kontroler a vše se nastaví samo když je to kontroler od Native. Ani nevín jak a co tam teda zadat.
Traktor mám staženej z Torrentu, a funguje bez problémů, ze servis centra jsem ho nestahoval..ani jsem tam nezadával serial number..Tak nevím..
Díky za rady !

konszpic
Příspěvky: 451
Registrován: 28 lis 2010 14:57

Re: Traktor Kontrol S2

Příspěvek od konszpic » 31 kvě 2012 15:44

Rada - nestahuj a necrackuj - pak bude fungovat vše jak má a nebudem to tady muset řešit... vždy to svádíte nebo hledáte problém v technice, ale je to v cracku...


Ke kontroléru jsi musel dostat CD, kde je instalačka traktoru - nainstaluj ho a zadej serial number přes serice center tak jako vždy při instalací věcí od Native - pak ti to bude šlapat jak hodinky... do té doby se budeš trápit s crackem

Uživatelský avatar
atlon
Příspěvky: 843
Registrován: 04 bře 2008 14:30

Re: Traktor Kontrol S2

Příspěvek od atlon » 31 kvě 2012 18:35

"mi to napsalo že už je registrovaný pod jiným uživatelem"
poziadaj predchadzajuceho majitela aby to odregistroval, ide to bez problemov do par dni to je odregistrovane, niekde tu uz o tom bola rec, staci vyhladat.

ak to instalujes z toho CD , netreba nastavovat nic, kedze ak dobre viem Kontroler je plug&play, malo by to slapat hned po nainstalovani.

S4-ka mi tak funguje bezproblemov, ziadne nastavovanie, nainstaloval som cd, pripojil konzolu a islo to hned (svoje nastavenie som riesil az potom)

A ako pisal konszpic - CRACK NIE!!! problemy a problemy, aj ked sa zda ze to slape "bezproblemovo" nie je to tak :wink:

TomTF
Příspěvky: 9
Registrován: 29 kvě 2012 22:47

Re: Traktor Kontrol S2

Příspěvek od TomTF » 31 kvě 2012 19:36

čau.. slečna která mi to prodala, s tím že je to nové a nepoužité( tak tomu je,kompletně zabalené,jsem první kdo to otevřel a vybalil ) mi tvrdí, že nic z toho nevzala.. já tam nemam ani jedno cd, jen kartičku se serial number Traktor S2 a pak serial number Traktor pro 2.. jenže to mi zaregistrovat nejde, a nevim kde mam traktor jinde stáhnout,nebo kam přesně na jejich stránkách zadat to serial number abych ho získal..
Snažil sem se jí vysvětlit,že to musel někdo registrovat a ona mi pořád tvrdí že ne..tak už opravdu nevím chlapi co s tím.. :(

TomTF
Příspěvky: 9
Registrován: 29 kvě 2012 22:47

Re: Traktor Kontrol S2

Příspěvek od TomTF » 31 kvě 2012 19:57

teď sem přišel na to že tam nemám mappings importovaný.. hlavně nevím kde je na netu získat..

Uživatelský avatar
atlon
Příspěvky: 843
Registrován: 04 bře 2008 14:30

Re: Traktor Kontrol S2

Příspěvek od atlon » 31 kvě 2012 20:48

http://www.youtube.com/watch?v=W28bGarQxFY

od 6:47 akurat to vybaluje, kukni si to video (7:23 vybera CD!!!! )
tak ta asi oje....kabatili potom

Uživatelský avatar
atlon
Příspěvky: 843
Registrován: 04 bře 2008 14:30

Re: Traktor Kontrol S2

Příspěvek od atlon » 31 kvě 2012 20:50

a ako som pisal , kontroler je PLUG&PLAY , zapojis a ides, netreba nic nastavovat

TomTF
Příspěvky: 9
Registrován: 29 kvě 2012 22:47

Re: Traktor Kontrol S2

Příspěvek od TomTF » 31 kvě 2012 21:11

tak nevím..co teda dělat.. koukal sem do nastavení traktoru a nemám tam controller mappings pro traktor kontrol S2 a nevím kde je získat abych je tam mohl importovat

Uživatelský avatar
atlon
Příspěvky: 843
Registrován: 04 bře 2008 14:30

Re: Traktor Kontrol S2

Příspěvek od atlon » 31 kvě 2012 21:33

Vo foldery Native Instruments mas polozku Traktor 2 , v nej polozku Documentation, najdi si pdf Traktor 2 manual English a najdi si stranu 23 a postupuj podla toho.

Pokial mas TRAKTOR 2 malo by ti to fungovat

TomTF
Příspěvky: 9
Registrován: 29 kvě 2012 22:47

Re: Traktor Kontrol S2

Příspěvek od TomTF » 31 kvě 2012 22:32

Když otevřu Native Instruments - Traktor 2 - Documentation - Controller Mappings - tak tam nemam v Native Instruments na výběr S2 .. takže nemůžu udělat import.. podle toho co jsi mi napsal, jsem šel krok od kroku, ale nenabídlo mi to tam to kopírování.. takže prostě tam mappings pro S2 proste nemam.. já už nevim, nefunguje to, už sem z toho zoufalej..:(

Uživatelský avatar
atlon
Příspěvky: 843
Registrován: 04 bře 2008 14:30

Re: Traktor Kontrol S2

Příspěvek od atlon » 31 kvě 2012 22:52

Nehladaj mapping ale sa riad navodom z PDF - Traktor 2 manual English !!!

spusti si traktor 2 , klikni na Help a daj Start Setup Wizard a rid sa podla toho!!!

TomTF
Příspěvky: 9
Registrován: 29 kvě 2012 22:47

Re: Traktor Kontrol S2

Příspěvek od TomTF » 31 kvě 2012 23:07

Tohle jsem už dělal asi 10x , pořád stejný výsledek.. nefunguje, svítí mi na S2 kontrolka usb, když otevřu traktor kontrol S2 - control panel je tam Interface Connected, ale přesto když spustim traktor, vše nastavím podle návodu, kontroler nereaguje

konszpic
Příspěvky: 451
Registrován: 28 lis 2010 14:57

Re: Traktor Kontrol S2

Příspěvek od konszpic » 01 čer 2012 13:32

TomTF píše:Když otevřu Native Instruments - Traktor 2 - Documentation - Controller Mappings - tak tam nemam v Native Instruments na výběr S2 .. takže nemůžu udělat import...(
To je právě tím crackem - musíš z té ženské vytřískat (v dobrém slova smyslu) to CD s instalačkou toho Traktora, abys to měl originál - pak to pujde zcela bezproblémů.

Odpovědět