Traktor Dj studio 3 - zvuk

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
daiman
Příspěvky: 10
Registrován: 30 říj 2008 18:29

Traktor Dj studio 3 - zvuk

Příspěvek od daiman » 31 říj 2008 16:58

zdravím. potřebuju pomoct. nevím jak správně nastavit traktora aby mi to dělo tohle (doufám že to půjde pochopit): potřebuju abych si mohl vybírat mezi tím co mi bude hrát do sluchátek, reproduktoru anebo do obou zároveň. jestli to jde nějakým "čudlem" nebo se to musí nastavit a jak. diky moc za pomoc
mám Realtek AC´97 a vzadu mám 6 konektoru a to(budu jemnovat první 3 horní konektory): světle modrý = line in; světle zelený = front speaker out; ružový = mic in;
druha řada (další tři konektory): bíly = rear speaker out; černý = side speaker out; oranžový = center/subwofer speaker out

všem děkuju moc za rady

lepe
Příspěvky: 114
Registrován: 31 led 2008 15:04

Re: Traktor Dj studio 3 - zvuk

Příspěvek od lepe » 31 říj 2008 17:42

proč to sem dáváš proboha 2x ?!
2x Technics SL-1200Mk2
Allen&Heath Xone:22
Sennheiser HD25-1 II

daiman
Příspěvky: 10
Registrován: 30 říj 2008 18:29

Re: Traktor Dj studio 3 - zvuk

Příspěvek od daiman » 31 říj 2008 18:47

jeden rikal ze sem v blbe kategorii..taks em to chtel napravit

lwq
Příspěvky: 198
Registrován: 04 črc 2007 23:57

Re: Traktor Dj studio 3 - zvuk

Příspěvek od lwq » 01 lis 2008 18:22

daiman píše:jeden rikal ze sem v blbe kategorii..taks em to chtel napravit
... nejenom kategorii, ale zakladas nove vlakno pro zalezitost, ktera se tu uz x-krat resila - hledej, nez neco zalozis ... !!! ... :roll:
KorgNanoKontrol#AKG K181DJ#TraktorDJStudio#Ableton#MacBook Pro

sipektypek
Příspěvky: 6
Registrován: 04 pro 2008 15:42

Re: Traktor Dj studio 3 - zvuk

Příspěvek od sipektypek » 04 pro 2008 15:51

Zdravim,chtel bych se zeptat.jak mam nahrat set v kvalite v ktere ten set prehravam?napr. kdyz dam beat kterej ma 48kpbs na nahravani,tak to pak zni v poho ale spatna kvalite...no a kdyz tam dam beat kterej ma128kpbs...tak to nahraju,ale pak kdyz si to prehraju uz nahrane to hraje hrozne..Nevim jestli se to nastavuje primo v tom Traktoru??Zkousel jsem to nastelovat na mixaku ale nedarilo se...prosim prosim moc o radu...diky!

lwq
Příspěvky: 198
Registrován: 04 črc 2007 23:57

Re: Traktor Dj studio 3 - zvuk

Příspěvek od lwq » 04 pro 2008 16:36

sipektypek píše:Zdravim,chtel bych se zeptat.jak mam nahrat set v kvalite v ktere ten set prehravam?napr. kdyz dam beat kterej ma 48kpbs na nahravani,tak to pak zni v poho ale spatna kvalite...no a kdyz tam dam beat kterej ma128kpbs...tak to nahraju,ale pak kdyz si to prehraju uz nahrane to hraje hrozne..Nevim jestli se to nastavuje primo v tom Traktoru??Zkousel jsem to nastelovat na mixaku ale nedarilo se...prosim prosim moc o radu...diky!
... ehm - coze ? jeste jednou, poporade a cesky prosim :-D
KorgNanoKontrol#AKG K181DJ#TraktorDJStudio#Ableton#MacBook Pro

sipektypek
Příspěvky: 6
Registrován: 04 pro 2008 15:42

Re: Traktor Dj studio 3 - zvuk

Příspěvek od sipektypek » 04 pro 2008 16:58

:D no proste"...pretahnu mp3 s kvalitou 128kpbs do traktoru...nahraju to,no akdyz si to nahrane pak prehraju tak to ma hnusnej zvuk....ladi se to nekde v tom traktoru bo na mixu????jestednou dikk...

lwq
Příspěvky: 198
Registrován: 04 črc 2007 23:57

Re: Traktor Dj studio 3 - zvuk

Příspěvek od lwq » 05 pro 2008 09:06

sipektypek píše::D no proste"...pretahnu mp3 s kvalitou 128kpbs do traktoru...nahraju to,no akdyz si to nahrane pak prehraju tak to ma hnusnej zvuk....ladi se to nekde v tom traktoru bo na mixu????jestednou dikk...

128kbps neni kvalita, ale bitrate ... a jeste k tomu tak do mobilu v nouzi - absolutne nedoporucuji (a urco nejen ja) pouzivat bitrate teto hodnoty ...

tecka :!: :twisted:
KorgNanoKontrol#AKG K181DJ#TraktorDJStudio#Ableton#MacBook Pro

sipektypek
Příspěvky: 6
Registrován: 04 pro 2008 15:42

Re: Traktor Dj studio 3 - zvuk

Příspěvek od sipektypek » 05 pro 2008 11:18

lwq píše:
sipektypek píše::D no proste"...pretahnu mp3 s kvalitou 128kpbs do traktoru...nahraju to,no akdyz si to nahrane pak prehraju tak to ma hnusnej zvuk....ladi se to nekde v tom traktoru bo na mixu????jestednou dikk...

128kbps neni kvalita, ale bitrate ... a jeste k tomu tak do mobilu v nouzi - absolutne nedoporucuji (a urco nejen ja) pouzivat bitrate teto hodnoty ...

tecka :!: :twisted:
No a muzes mi prosim nejak poradit?,vidim ze se v tom vyznas!...Mam gramce Stanton,mix Vestax a Traktor3 FinalScratch...a chci nahravat v dobre kvalite mixy...akorat jsem z toho v pasti...Ja vubec nevim jak to mam udelat...Moc prosim o rady...diky moc ...

lwq
Příspěvky: 198
Registrován: 04 črc 2007 23:57

Re: Traktor Dj studio 3 - zvuk

Příspěvek od lwq » 05 pro 2008 12:11

sipektypek píše:
lwq píše:
sipektypek píše::D no proste"...pretahnu mp3 s kvalitou 128kpbs do traktoru...nahraju to,no akdyz si to nahrane pak prehraju tak to ma hnusnej zvuk....ladi se to nekde v tom traktoru bo na mixu????jestednou dikk...

128kbps neni kvalita, ale bitrate ... a jeste k tomu tak do mobilu v nouzi - absolutne nedoporucuji (a urco nejen ja) pouzivat bitrate teto hodnoty ...

tecka :!: :twisted:
No a muzes mi prosim nejak poradit?,vidim ze se v tom vyznas!...Mam gramce Stanton,mix Vestax a Traktor3 FinalScratch...a chci nahravat v dobre kvalite mixy...akorat jsem z toho v pasti...Ja vubec nevim jak to mam udelat...Moc prosim o rady...diky moc ...

... primo v nastaveni Traktoru si pohraj s nastaveni, kdy pro promo ucely ti staci mix v kvalite 128kbps VBR, ale zakladni zaznam delej v kvalite 192kbps ci nejlepe 320kbps ... zkus chvilku experimentovat :twisted:
KorgNanoKontrol#AKG K181DJ#TraktorDJStudio#Ableton#MacBook Pro

sipektypek
Příspěvky: 6
Registrován: 04 pro 2008 15:42

Re: Traktor Dj studio 3 - zvuk

Příspěvek od sipektypek » 05 pro 2008 13:12

..Ja jsem zkousel snad vsechno nastaveni v Traktoru...muzes mi to trochu upresnit???...myslis Preferences..-..Recording..-..Nebo Broadcasting nastaveni???

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Traktor Dj studio 3 - zvuk

Příspěvek od Azu » 05 pro 2008 13:20

Já teda nevim, ale mně se traktor na nic neptá a nahrává do WAVu a i v nastavení v záložce Recording krom výběru adresáře a zda budu nahrávat to co jde z traktora nebo z externího zdroje, tu nemam nic.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

sipektypek
Příspěvky: 6
Registrován: 04 pro 2008 15:42

Re: Traktor Dj studio 3 - zvuk

Příspěvek od sipektypek » 05 pro 2008 13:26

Azu píše:Já teda nevim, ale mně se traktor na nic neptá a nahrává do WAVu a i v nastavení v záložce Recording krom výběru adresáře a zda budu nahrávat to co jde z traktora nebo z externího zdroje, tu nemam nic.

Jo ale me,kdyz pretahnu do Traktora 128kbps beat a nahraju jej,pak si to prehraju uz nahrane tak hraje hoodne spatne a nevim si rady jestli to mam naladit na mixu bo v nastaveni Trak.

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Traktor Dj studio 3 - zvuk

Příspěvek od Azu » 05 pro 2008 13:49

Já mam z této diskuse takový pocit, že ty o voze a my o koze a na konci nás čeká zajímavé rozuzlení až se nám podaří rozluštit co ve skutečnosti myslíš tím o čem píšeš.
"Přetáhnu do traktora 128kbps beat" co to je? Tí myslíš že do traktora nahodíš do přehrávače normálně celou písničku, která je v kvalitě 128kbps?
"Pak si to přehraju už nahrané a hraje to hodně špatně" A teď nám prozraď čím a jak přesně to kde nahráváš, protože jestliže Traktor nahrává jen do WAV, tak ti nikdy nemůže vypadnout to co píšeš.
Dál se tam zmiňuješ o tom, že používáš mixážní pult, tak nám napiš jak to máš zapojené.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

sipektypek
Příspěvky: 6
Registrován: 04 pro 2008 15:42

Re: Traktor Dj studio 3 - zvuk

Příspěvek od sipektypek » 05 pro 2008 14:20

Azu píše:Já mam z této diskuse takový pocit, že ty o voze a my o koze a na konci nás čeká zajímavé rozuzlení až se nám podaří rozluštit co ve skutečnosti myslíš tím o čem píšeš.
"Přetáhnu do traktora 128kbps beat" co to je? Tí myslíš že do traktora nahodíš do přehrávače normálně celou písničku, která je v kvalitě 128kbps?
"Pak si to přehraju už nahrané a hraje to hodně špatně" A teď nám prozraď čím a jak přesně to kde nahráváš, protože jestliže Traktor nahrává jen do WAV, tak ti nikdy nemůže vypadnout to co píšeš.
Dál se tam zmiňuješ o tom, že používáš mixážní pult, tak nám napiš jak to máš zapojené.

Okay Okay...sorry asi jsem za debila...Jednoduse receno:Pisnicku(128kbps např)...nakopiruju do Traktoru,dam nahravat(REC)...kdyz si to pak prehraju uz nahrane,hraje spatne,šumí to apod...Zapojene to mam z Mixu OUTPUT MASTER OUT do FinalScratchu Phono...Snad uz to mam spravne popsane!!!

Odpovědět