Traktor Dj studio 3 - zvuk
Traktor Dj studio 3 - zvuk
zdravím. potřebuju pomoct. nevím jak správně nastavit traktora aby mi to dělo tohle (doufám že to půjde pochopit): potřebuju abych si mohl vybírat mezi tím co mi bude hrát do sluchátek, reproduktoru anebo do obou zároveň. jestli to jde nějakým "čudlem" nebo se to musí nastavit a jak. diky moc za pomoc
mám Realtek AC´97 a vzadu mám 6 konektoru a to(budu jemnovat první 3 horní konektory): světle modrý = line in; světle zelený = front speaker out; ružový = mic in;
druha řada (další tři konektory): bíly = rear speaker out; černý = side speaker out; oranžový = center/subwofer speaker out
všem děkuju moc za rady
mám Realtek AC´97 a vzadu mám 6 konektoru a to(budu jemnovat první 3 horní konektory): světle modrý = line in; světle zelený = front speaker out; ružový = mic in;
druha řada (další tři konektory): bíly = rear speaker out; černý = side speaker out; oranžový = center/subwofer speaker out
všem děkuju moc za rady
Re: Traktor Dj studio 3 - zvuk
proč to sem dáváš proboha 2x ?!
2x Technics SL-1200Mk2
Allen&Heath Xone:22
Sennheiser HD25-1 II
Allen&Heath Xone:22
Sennheiser HD25-1 II
jeden rikal ze sem v blbe kategorii..taks em to chtel napravit
... nejenom kategorii, ale zakladas nove vlakno pro zalezitost, ktera se tu uz x-krat resila - hledej, nez neco zalozis ... !!! ...daiman píše:jeden rikal ze sem v blbe kategorii..taks em to chtel napravit

KorgNanoKontrol#AKG K181DJ#TraktorDJStudio#Ableton#MacBook Pro
-
Zdravim,chtel bych se zeptat.jak mam nahrat set v kvalite v ktere ten set prehravam?napr. kdyz dam beat kterej ma 48kpbs na nahravani,tak to pak zni v poho ale spatna kvalite...no a kdyz tam dam beat kterej ma128kpbs...tak to nahraju,ale pak kdyz si to prehraju uz nahrane to hraje hrozne..Nevim jestli se to nastavuje primo v tom Traktoru??Zkousel jsem to nastelovat na mixaku ale nedarilo se...prosim prosim moc o radu...diky!
... ehm - coze ? jeste jednou, poporade a cesky prosimsipektypek píše:Zdravim,chtel bych se zeptat.jak mam nahrat set v kvalite v ktere ten set prehravam?napr. kdyz dam beat kterej ma 48kpbs na nahravani,tak to pak zni v poho ale spatna kvalite...no a kdyz tam dam beat kterej ma128kpbs...tak to nahraju,ale pak kdyz si to prehraju uz nahrane to hraje hrozne..Nevim jestli se to nastavuje primo v tom Traktoru??Zkousel jsem to nastelovat na mixaku ale nedarilo se...prosim prosim moc o radu...diky!

-

sipektypek píše:no proste"...pretahnu mp3 s kvalitou 128kpbs do traktoru...nahraju to,no akdyz si to nahrane pak prehraju tak to ma hnusnej zvuk....ladi se to nekde v tom traktoru bo na mixu????jestednou dikk...
128kbps neni kvalita, ale bitrate ... a jeste k tomu tak do mobilu v nouzi - absolutne nedoporucuji (a urco nejen ja) pouzivat bitrate teto hodnoty ...
tecka

-
No a muzes mi prosim nejak poradit?,vidim ze se v tom vyznas!...Mam gramce Stanton,mix Vestax a Traktor3 FinalScratch...a chci nahravat v dobre kvalite mixy...akorat jsem z toho v pasti...Ja vubec nevim jak to mam udelat...Moc prosim o rady...diky moc ...lwq píše:sipektypek píše:no proste"...pretahnu mp3 s kvalitou 128kpbs do traktoru...nahraju to,no akdyz si to nahrane pak prehraju tak to ma hnusnej zvuk....ladi se to nekde v tom traktoru bo na mixu????jestednou dikk...
128kbps neni kvalita, ale bitrate ... a jeste k tomu tak do mobilu v nouzi - absolutne nedoporucuji (a urco nejen ja) pouzivat bitrate teto hodnoty ...
tecka![]()
sipektypek píše:No a muzes mi prosim nejak poradit?,vidim ze se v tom vyznas!...Mam gramce Stanton,mix Vestax a Traktor3 FinalScratch...a chci nahravat v dobre kvalite mixy...akorat jsem z toho v pasti...Ja vubec nevim jak to mam udelat...Moc prosim o rady...diky moc ...lwq píše:sipektypek píše:no proste"...pretahnu mp3 s kvalitou 128kpbs do traktoru...nahraju to,no akdyz si to nahrane pak prehraju tak to ma hnusnej zvuk....ladi se to nekde v tom traktoru bo na mixu????jestednou dikk...
tecka![]()
... primo v nastaveni Traktoru si pohraj s nastaveni, kdy pro promo ucely ti staci mix v kvalite 128kbps VBR, ale zakladni zaznam delej v kvalite 192kbps ci nejlepe 320kbps ... zkus chvilku experimentovat

-
..Ja jsem zkousel snad vsechno nastaveni v Traktoru...muzes mi to trochu upresnit???...myslis Preferences..-..Recording..-..Nebo Broadcasting nastaveni???
Já teda nevim, ale mně se traktor na nic neptá a nahrává do WAVu a i v nastavení v záložce Recording krom výběru adresáře a zda budu nahrávat to co jde z traktora nebo z externího zdroje, tu nemam nic.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
-
Azu píše:Já teda nevim, ale mně se traktor na nic neptá a nahrává do WAVu a i v nastavení v záložce Recording krom výběru adresáře a zda budu nahrávat to co jde z traktora nebo z externího zdroje, tu nemam nic.
Jo ale me,kdyz pretahnu do Traktora 128kbps beat a nahraju jej,pak si to prehraju uz nahrane tak hraje hoodne spatne a nevim si rady jestli to mam naladit na mixu bo v nastaveni Trak.
Já mam z této diskuse takový pocit, že ty o voze a my o koze a na konci nás čeká zajímavé rozuzlení až se nám podaří rozluštit co ve skutečnosti myslíš tím o čem píšeš.
"Přetáhnu do traktora 128kbps beat" co to je? Tí myslíš že do traktora nahodíš do přehrávače normálně celou písničku, která je v kvalitě 128kbps?
"Pak si to přehraju už nahrané a hraje to hodně špatně" A teď nám prozraď čím a jak přesně to kde nahráváš, protože jestliže Traktor nahrává jen do WAV, tak ti nikdy nemůže vypadnout to co píšeš.
Dál se tam zmiňuješ o tom, že používáš mixážní pult, tak nám napiš jak to máš zapojené.
"Přetáhnu do traktora 128kbps beat" co to je? Tí myslíš že do traktora nahodíš do přehrávače normálně celou písničku, která je v kvalitě 128kbps?
"Pak si to přehraju už nahrané a hraje to hodně špatně" A teď nám prozraď čím a jak přesně to kde nahráváš, protože jestliže Traktor nahrává jen do WAV, tak ti nikdy nemůže vypadnout to co píšeš.
Dál se tam zmiňuješ o tom, že používáš mixážní pult, tak nám napiš jak to máš zapojené.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
-
Azu píše:Já mam z této diskuse takový pocit, že ty o voze a my o koze a na konci nás čeká zajímavé rozuzlení až se nám podaří rozluštit co ve skutečnosti myslíš tím o čem píšeš.
Okay Okay...sorry asi jsem za debila...Jednoduse receno:Pisnicku(128kbps např)...nakopiruju do Traktoru,dam nahravat(REC)...kdyz si to pak prehraju uz nahrane,hraje spatne,šumí to apod...Zapojene to mam z Mixu OUTPUT MASTER OUT do FinalScratchu Phono...Snad uz to mam spravne popsane!!!