Traktor 3 - Problém s odposlechem

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
eXrate

Traktor 3 - Problém s odposlechem

Příspěvek od eXrate »

Zdravim všechny kolegy dje:)

Postoval jsem už problém na forum na nativeinstruments.com ale žádná reakce:o
Tak snad mi takdy ňáká hodná duše pomůže:)

Jde o to že mi v traktoru nefunguje odposlech. Zvukovku mam Prodigy 7.1 Hi FI, repráky mam pasivní, přes věž, tu mam zapojenou přes cynche do PC.
Stáhnul jsem si Asio4All podle návodu na NI.com, nastavil v traktoru jako Soundcard a Outputy mam nastavený následovně:

Monitor Left -> 3: Prodigi 7.1 Hi-Fi 3
Monitor Right-> 4: Prodigi 7.1 Hi-Fi 4

Master Left -> 1: Prodigy 7.1 Hi-Fi 1
Master Right-> 2: Prodigy 7.1 Hi-Fi 2

(podle potřeby klidně dodam screen)

Sluchátka mam píchnutý do černý díry(3/4)od zvukovky ale když zapnu Cue nemam v nich žádnej zvuk:/ hrabal sem se v tom celý dopoledne a bez výsledku:/ Před přeinstalací windows mi to fungovalo bez problému, je možný že sem něco udělal jinak ale byl bych hrozně vděčnej když by mi někdo pomoh:) Díky předem.

Ripper6

Re: Traktor 3 - Problém s odposlechem

Příspěvek od Ripper6 »

Ja bych se rad jen zeptal kde tam je reverse? Abych mohl skladbu pustit po zpatku? Nemuzu to najit. Dik moc

eXrate

Příspěvek od eXrate »

hele to bohužel nevim, já používám midi controller Digital Jockey a tam to hledat nemusim, ale řek bych že to bude nahoře jak sou efekty nahrávání a tak:) ale vážně nevim

CrissC

Příspěvek od CrissC »

Ten screen by se rozhodně hodil ;-) zkus změnit channely na kterých to máš zapojený ;-). BTW neni k tomu nějakej software, kterym zapínáš ty výstupy? protože 1/2 je většinou zapnutej defaultně.

eXrate

Příspěvek od eXrate »

Nu to jsem zkoušel a bez výsledku:/ JJ ten software je pravě to Asio4All, to ti přidá v traktoru další ty outputy, dělal jsem to podle tohodle návodu->

http://www.native-instruments.com/forum ... hp?t=47005&

kterej mi dřív fungoval než sem přeinstaloval pc:/

screen->

http://img251.imageshack.us/img251/3629/dyklm.jpg

a teď když sem ráno zapnul traktora tak to začlo dělat to že sluchátka mi sice hrajou, bedny taky, ale do obojího mi hraje Master:/

CrissC

Příspěvek od CrissC »

hmmm tak to možná funguje ale dej Ph mix na minimum... (zní to jako kdych s tebe dělal blbce, ale to fakt nehci, už se mi to taky párkrát stalo :D) pak by už to mělo hrát normálně, teda podle toho jak se koukám na screen :D

eXrate

Příspěvek od eXrate »

zkusil jsem ale teď když sem zapnul traktora tak to dělalo zase to co předim, ve sluchátkách žádnej zvuk:/ zzkusim to ještě asi po10 přeinstalovat a jinak už fakt nevim:(

eXrate

Příspěvek od eXrate »

vážně nikdo neví?:(:( teď už fakt nechápu páč asi dvakrát když sem měl hodinu zaplej traktor a hrál bez odposlechu tak to zničehonic začlo jít...:o a když sem ho pak zapnul druhej den tak zase ne:(

Azu

Příspěvek od Azu »

Tak si přeinstaluj kabel ke sluchátkám
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

eXrate

Příspěvek od eXrate »

přeinstaluj :shock: mě sluchátka valej jinak úplně vpoho a i jak mi to teď parkrát šlo v traktoru tak odposlech normálně šel 3h dokud sem nevyp traktora..ale zkusim jiný sluchátka teda.) dik

DjMatisS

Příspěvek od DjMatisS »

a co problem zvukove karty? (konkretni vystup ve ktrem jsou sluchatka)
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200

palob

Příspěvek od palob »

A co tak nastavit priamo vo Windowse v ovl. paneloch a zvuk rozlozenie reproduktorov 7.1? Resp. v ovladacom paneli zvukovky. Pokial si dobre pamatam tak pre Creative karty to tak bolo treba mat.

Odpovědět