Stanton SCS.4DJ nebo Pioneer DDJ - ERGO?

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
michal.filip.dj

Stanton SCS.4DJ nebo Pioneer DDJ - ERGO?

Příspěvek od michal.filip.dj »

Zdravím uvažuji o koupi, má stím někde nějakou zkušenost ?
U Pioneeru je prý problém se sofwarem je to posekané apod. dá se stáhnout Serato
stím nemám taky žádnou zkušenost, co se týče Stantonu tak to lidi docela chválí
tak se chci zeptat jestli to tady někdo má a může posoudit. Díky Michal

Azu

Re: Stanton SCS.4DJ nebo Pioneer DDJ - ERGO?

Příspěvek od Azu »

Jsou to dvě úplně odlišný zařízení, každé pracuje na jiném principu.
... problém se sofwarem je to posekané apod ...
Co to jako je to "posekané"? Neměl sem s ním jediný problém.
... Stantonu tak to lidi docela chválí ...
To by mně zajímalo který lidi, když to vůbec nikdo nekupuje, u nás vůbec a v zahraničí také skoro nikdo. To by to musel vyrábět jiný výrobce u kterého je jistota, že to do budoucna bude dále vylepšovat a ne Stanton, který je proslulí, tím že kašle úplně na podporu svých výrobků, co sem četl recenze v zahraničí, tak to zrovna moc nechválej, především výrobní kvalita je dost bídná.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

michal.filip.dj

Azu píše:Jsou to dvě úplně odlišný zařízení, každé pracuje na jiném principu.
... problém se sofwarem je to posekané apod ...
Co to jako je to "posekané"? Neměl sem s ním jediný problém.
... Stantonu tak to lidi docela chválí ...
To by mně zajímalo který lidi, když to vůbec nikdo nekupuje, u nás vůbec a v zahraničí také skoro nikdo. To by to musel vyrábět jiný výrobce u kterého je jistota, že to do budoucna bude dále vylepšovat a ne Stanton, který je proslulí, tím že kašle úplně na podporu svých výrobků, co sem četl recenze v zahraničí, tak to zrovna moc nechválej, především výrobní kvalita je dost bídná.
No četl jsem pár recenzí a prý ten VDJ je trošku pomalejší.
Co se týče stantonu tak znám jednoho prodejce který to dost chválí, nepotřebuješ Notebook
ale je tam taky nějaké problém proto dali ke stažení nový firmware .
Hraju z CD takže stím nemám zkušenost. Do čeho by jsi šel ty?
Pioneer se mi docela líbí, stanton má + že má display

Azu

Příspěvek od Azu »

Záleží na finančních možnostech, já už po všech útrapách bych šel asi konzervativně do 2x CDJ350 pokud bych nechtěl něco drahého. Důvodem je to, že když jezdím hrát jinam, tak skoro všude se setkávám s problémem, že ten kontrolér s notebookem na stůl už není kam dát mezi tu ostatní techniku. Pokud mam hrát celý večer, tak to není problém. Skoro všude kam přijedu mají na hraní nějaké novější CD přehrávače od Pioneera, takže je lepší tam nacpat jen flashdisk a hrát z toho co je zrovna na stole a kdykoliv se střídat s dalšími dji, než tam něco kabelovat a zapojovat. Maximálně ještě použít notebook jako zdroj muziky pro Rekordbox u CDJ900 a 2000. Je to i důvodem proč prodávám momentálně úplně všechnu techniku a jdu si pořídit CDJ350, nebo možná CDJ850 (podle toho kolik zbude peněz).
Pokud bych si měl vzít kontrolér a nepotřeboval 4 šavle, tak bych vzal Reloop Jockey 3, který je pořádný kus železe a velice kvalitně vyroben. ERGO je moc plastové, malá tlačítka a ne moc kvalitní fadery.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

michal.filip.dj

No já uvažoval původně o CDJ-400 , ale když jsem pak viděl ten stanton a pioneer na youtube co se stím dá dělat tak se mi to zalíbilo, ještě jsem našel DDJ-T1 ale stím traktorem si moc nerozumím.

Odpovědět