Serato SL2 a nahravanie (problem)

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
banksy
Příspěvky: 7
Registrován: 31 kvě 2011 16:59

Serato SL2 a nahravanie (problem)

Příspěvek od banksy » 31 kvě 2011 17:12

Zdravim ... Prosim o radu.
Mozem si nahravat svoj mix cez sl2 do laptopu?
Mam gramce tecnics 1210, mixer Vestax pmc 06 pro, serato sl2, laptop ktory ma mic in vstup.
skusal som nahravat ze som prepojil mix z line out do laptopu mic in ale kvalita nahravky bola hrozna.
skusal som cez audacity tie hrozna kvalita.
Ak mate niekto serato sl2 a viete ako nahravat do laptopu svoje sety tak poradte.

banksy
Příspěvky: 7
Registrován: 31 kvě 2011 16:59

Re: Serato SL2 a nahravanie (problem)

Příspěvek od banksy » 31 kvě 2011 20:43

Ak si kupim externu zvukovu kartu s line in tak mi to bude slapat alebo musim nahravat do dalsieho laptopu?

Uživatelský avatar
Avender
Příspěvky: 387
Registrován: 20 lis 2009 10:38

Re: Serato SL2 a nahravanie (problem)

Příspěvek od Avender » 31 kvě 2011 23:22

Ak si dokupis externu zvukovku k laptopu s line in tak to pojde. Len je otazne ci bude zvladat notebook, serato aj nahravat naraz (zalezi na vykone) - taktiez od usb - ci su iba jednoducho rozdvojene alebo su osobitne.
Alebo si mozes kupit taku tu malu vecicku na nahravanie :P
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad

banksy
Příspěvky: 7
Registrován: 31 kvě 2011 16:59

Re: Serato SL2 a nahravanie (problem)

Příspěvek od banksy » 01 čer 2011 00:24

ok a vies(te) poradit nejake konkretne zvukovky do 100e?

banksy
Příspěvky: 7
Registrován: 31 kvě 2011 16:59

Re: Serato SL2 a nahravanie (problem)

Příspěvek od banksy » 01 čer 2011 00:28

laptop mam znacka- Packard Bell, Procesor Intel Pentium dual core 2,10ghz, 3GB ram.

banksy
Příspěvky: 7
Registrován: 31 kvě 2011 16:59

Re: Serato SL2 a nahravanie (problem)

Příspěvek od banksy » 01 čer 2011 00:59

http://kytary.cz/lexicon-alpha/HN089202/ co hovorite na tuto zvukovku?

Odpovědět