Serato sl1 vs sl2,traktor audio a6

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
Mexikanos

Serato sl1 vs sl2,traktor audio a6

Příspěvek od Mexikanos »

Zdravím chlapci.
Je ňejaký podstatný rozdíl mezi sl1 a sl2?
Ještě jedna otázka co by jste zvolily vy traktor audio 6 nebo serato scratch live sl1(sl2)?
Předem díky za odpověď ;)
Ondra

kitemonkee

Re: Serato sl1 vs sl2,traktor audio a6

Příspěvek od kitemonkee »

je, a docela podstatný.

SL1:
- převodníky (jenom) 44.1kHz/16bit
- bez galvanické izolace
- dynamický rozsah na výstupu 94 dB
- maximální výstupní napětí 2 Vrms
- USB 1.1 který dělá problémy na novějších Intel chipsetech
- ukončena technická podpora
- není možno použít se Serato DJ (jenom se Scratch Live)

SL2:
- převodníky 48kHz/24bit
- galvanická izolace (vysoká odolnost vůči rušení/brumu z nápájení/počítačš/aparátu)
- dynamický rozsah na výstupu 104 dB
- maximální výstupní napětí 3 Vrms
- USB 2.0
- možno použít i se Serato DJ

co se týče výběru SL1/SL2 vs. TA6:
- SL1/SL2 můžeš použít i s Traktorem (má i ASIO ovladač), naopak TA6 se Serato Scratch Live/Serato DJ ne.
- TA6 má navíc jeden linkový stereo vstup i výstup (jako SL3), někdo ho využije, někdo zas ne...
- je to spíš o výběru Traktor vs. Serato - Serato je velmi stabilní software dobře fungující i na slabším stroji, Traktor je proti němu o něco "hladovější", ale zas nabízí víc možností (RemixDecks, Stems, atd...), Traktor se dá s trochou šikovnosti rozchodit na jakékoliv zvukovce (dokonce i interní, a i s DVS!)

nejlepší je si oba softvéry prostě pořádně vyzkoušet a pak člověk zjistí co mu nejlíp vyhovuje.

Mexikanos

Příspěvek od Mexikanos »

díky za odpověd´.víc se mi líbí serato tak uvidím.ještě jednou díky za rychlou odpověd´ ;)

LIsZ

Příspěvek od LIsZ »

kitemonkee píše: je to spíš o výběru Traktor vs. Serato - Serato je velmi stabilní software dobře fungující i na slabším stroji, Traktor je proti němu o něco "hladovější", ale zas nabízí víc možností (RemixDecks, Stems, atd...), Traktor se dá s trochou šikovnosti rozchodit na jakékoliv zvukovce (dokonce i interní, a i s DVS!)
S náročností na noťas bych až tak nesouhlasil, hrál jsem ze Serata, a to můj noťas nezvládal, teď hraju z Traktoru A6 (3 deck DVS, k tomu Launchpad a ještě jedno MIDI) a je to hodně stabilnější než Serato, ale je fakt že mám AMD procesor, a ten má celkem problém se Seratem.
Obecně je Serato víc user-friendly, ale málo se dá přizpůsobit, Traktor je trochu složitější, ale když se tomu věnuje nějaký čas, tak si ho každý může přizpůsobit k obrazu svému. Ale podle mě, poslední dobou NI trochu zaostává v aktualizacích a celkově v podpoře, v tom je Serato lepší.

Odpovědět