Serato cubase.

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
nO!s
Příspěvky: 11
Registrován: 26 kvě 2011 10:52

Serato cubase.

Příspěvek od nO!s » 21 úno 2012 19:56

Mám takový dotaz, jestli někdo zkoušel toto zapojení: gramofon do serata z něho jeden deck do mixu pak z mixu do sl1 zvukovky jako deck2 ale zapnutý v cubase a pak zase deck2 výstup (jako master cubasu) do beden. O co, že mi to jde ? Jde mi o scratch do vlastních beatu přimo do cubase bez potřeby další zvukovky. Je to možné ? Má někdo vyzkoušené? Omlouvám se, jestli to mám ve špatném tématu.

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1082
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Re: Serato cubase.

Příspěvek od stereoman » 21 úno 2012 22:17

Tak s tim tematem je to tak 50 (problem) na 50 (diskuse - nejedna se o klasicky problem typu nejede mi konzole,Traktor,... co mam delat?)

No videl jsem spoustu zajimavych konfiguraci Traktor+Ableton apod., ale toto jsem jeste nevidel. Druhou veci je, ze jsem to ani dost dobre nepochopil. Prihod kdyztak obrazek typu:

Gramofon OUT -> IN Serato 1,2 OUT -> Mix -> ...

nO!s
Příspěvky: 11
Registrován: 26 kvě 2011 10:52

Re: Serato cubase.

Příspěvek od nO!s » 21 úno 2012 22:32

Obrázek

mix master>cubase in jde to pochopit?

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1082
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Re: Serato cubase.

Příspěvek od stereoman » 21 úno 2012 22:43

JJ, uz to chapu
gramo -serato a SL1A - mix - cubase a SL1B - bedny

Ja mam Traktor, uvidime, zda se ozve nekdo ze seratistu ...

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1082
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Re: Serato cubase.

Příspěvek od stereoman » 21 úno 2012 22:53

Ted me jeste napadla otazka, zda mas MAC nebo PC. Na MACu bych pripadne zkusil jit cestou virtualni audio sbernice, kdyz to spousta MACistu tak vyzdvihuje ...

nO!s
Příspěvky: 11
Registrován: 26 kvě 2011 10:52

Re: Serato cubase.

Příspěvek od nO!s » 21 úno 2012 23:04

Zatím nemám :( plánuju to... djing mě ted hrozně chytl, dřív sem dělal hlavně beaty.

piatro
Příspěvky: 490
Registrován: 27 dub 2011 14:34

Re: Serato cubase.

Příspěvek od piatro » 22 úno 2012 16:16

ak som to správne pochopil,tak chceš mať naraz pustené serato a cubase a nastaviť cubase aby ti bral record zo serato zvukovky z 2in?? to nie je možné,lebo serato používa obidva vstupy,skúšal som dávnejšie,keď ešte nebol Bridge zapnúť naraz ableton a serato ale strašne trhalo zvuk,sekalo. radšej by som na tvojom mieste rozmýšľal takto: gramec-sl 1input - mix - z mixu vstup do sl 2input. cez serato si dáš deck 2 do INT a dastavíš si nahrávanie na 2input. serato nahráva do AIFF 44.1 Khz 16 bit a to by malo stačiť.
A&H Xone:92, Technics sl 1200 mkII, Rane SL1, Sennheiser hd 25 mkI, MBP Late 2012 i7

Odpovědět