Serato cubase.

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
nO!s

Serato cubase.

Příspěvek od nO!s »

Mám takový dotaz, jestli někdo zkoušel toto zapojení: gramofon do serata z něho jeden deck do mixu pak z mixu do sl1 zvukovky jako deck2 ale zapnutý v cubase a pak zase deck2 výstup (jako master cubasu) do beden. O co, že mi to jde ? Jde mi o scratch do vlastních beatu přimo do cubase bez potřeby další zvukovky. Je to možné ? Má někdo vyzkoušené? Omlouvám se, jestli to mám ve špatném tématu.

stereoman

Re: Serato cubase.

Příspěvek od stereoman »

Tak s tim tematem je to tak 50 (problem) na 50 (diskuse - nejedna se o klasicky problem typu nejede mi konzole,Traktor,... co mam delat?)

No videl jsem spoustu zajimavych konfiguraci Traktor+Ableton apod., ale toto jsem jeste nevidel. Druhou veci je, ze jsem to ani dost dobre nepochopil. Prihod kdyztak obrazek typu:

Gramofon OUT -> IN Serato 1,2 OUT -> Mix -> ...

nO!s

Příspěvek od nO!s »

Obrázek

mix master>cubase in jde to pochopit?

stereoman

Příspěvek od stereoman »

JJ, uz to chapu
gramo -serato a SL1A - mix - cubase a SL1B - bedny

Ja mam Traktor, uvidime, zda se ozve nekdo ze seratistu ...

stereoman

Příspěvek od stereoman »

Ted me jeste napadla otazka, zda mas MAC nebo PC. Na MACu bych pripadne zkusil jit cestou virtualni audio sbernice, kdyz to spousta MACistu tak vyzdvihuje ...

nO!s

Příspěvek od nO!s »

Zatím nemám :( plánuju to... djing mě ted hrozně chytl, dřív sem dělal hlavně beaty.

piatro
Vybavení

Příspěvek od piatro »

ak som to správne pochopil,tak chceš mať naraz pustené serato a cubase a nastaviť cubase aby ti bral record zo serato zvukovky z 2in?? to nie je možné,lebo serato používa obidva vstupy,skúšal som dávnejšie,keď ešte nebol Bridge zapnúť naraz ableton a serato ale strašne trhalo zvuk,sekalo. radšej by som na tvojom mieste rozmýšľal takto: gramec-sl 1input - mix - z mixu vstup do sl 2input. cez serato si dáš deck 2 do INT a dastavíš si nahrávanie na 2input. serato nahráva do AIFF 44.1 Khz 16 bit a to by malo stačiť.

Odpovědět