S4 nebo Numark NS 6

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
Karter

S4 nebo Numark NS 6

Příspěvek od Karter »

Zdravím pánové,
chtěl bych se zeptat, kterou z těchto dvou konzolí by jste mi doporučili. Vím, že káždá jede na uplně jiném softu. Mám zkušenosti s Traktorem i se Seratem a "sedí" mi až na nějaké drobnosti tak nějak oba. Pročítal jsem to tady a už se to tu dost řešilo, ale nikde sem tak nejak nenašel jasnou odpověd. :) Chtěl bych na konzoli připojit ještě gramec a využít jí jako mix...

Čekám na vaše doporučení... Díky

Azu

Re: S4 nebo Numark NS 6

Příspěvek od Azu »

Pokud to chceš používat i jako mixák, tak pak NS6, dá se s ním hrát i přes Traktor
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

CrissC

Příspěvek od CrissC »

azu, ale to snad i s ks4 ne? ale tu zas nemuzes pouzit ciste jako mix zas...

konszpic

Příspěvek od konszpic »

Zatím bezproblémově a zcela bez výhrad pracuje S4ka i u mě doma, také na ni mám občas napojené gramo, ať už s TC vinylem nebo obyč - jde o to co ti bude vyhovovat víc a zda to chceš používat jako mix výhradně bez pc.

Karter

Příspěvek od Karter »

Mě se hodně líbí, že po upgradu mužu používat TC vynil. Takže řikáš, že mix je v pohodě ? :) No, uvidím spíš pujdu do té S4, ale zase Numark má vetší jogy a je celkově větší což se mi líbí. Je to těžký :(

konszpic

Příspěvek od konszpic »

já se taky rozhodoval, ale nakonec jsem vzal S4ku, ten jog mi zprvu taky vadil ale pak jsem ho vyzkoušel u známého a přesvědčil mě - bohatě vystačí a že by byl teda nějak malý se říct nedá

teď s s4kou upgradovanou jdou vymýšlat pořádný pitomosti a vymoženosti :-)

Odpovědět