zdarec,
právě jsem se pokoušel začínat hrát, namixovat pár setiků jenže...
Zesynchornizovat mi dvě skladby jdou, ale když chci udělat nějaké delší "prolnutí" mezi skladbami kde např jeden track je instrumentalni a je jeho část ve smyčce a druhy je s vokalem kde po nějaké době přestane hudba hrat a zni pouze vukál + nějaka melodie, tak se mi po rozeznění kompletního songu začnou mezi sebou "mlátit" beaty.
jde to vyrovnat pitch-em jenže to nejde hned a cca 2 sec trvá než se mi to podaří srovnat.
byla by nějaká rada jak na to?
mám traktor dj studio 3
díky za rady
Rozhození synchronizace, Jak na to?
Re: Rozhození synchronizace, Jak na to?
trénovat, trénovat a ještě jednou trénovat..
podle toho jak to popisuješ ti bohužel nic jiného nepomůže. musíš dostat cit na výběr songů protože všechno do sebe zmíchat nejde a tvůj problém nastává víceméně špatným výběrem proto ti prostě ty 2 tracky po určité době rozjedou..
bohužel jsem z tvého přízpěvku moc nevyčetl tak radím jak sem to pochopil :wink2:
podle toho jak to popisuješ ti bohužel nic jiného nepomůže. musíš dostat cit na výběr songů protože všechno do sebe zmíchat nejde a tvůj problém nastává víceméně špatným výběrem proto ti prostě ty 2 tracky po určité době rozjedou..
bohužel jsem z tvého přízpěvku moc nevyčetl tak radím jak sem to pochopil :wink2:
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
myslim ze lip to vyjadrit ani neslohoolifan píše:trénovat, trénovat a ještě jednou trénovat...

obcas se mi zezacatku taky stavalo ze sem tracky "srovnal" chvili jely zdalo se vpohode stejne rychle ale po 20 vterinach napr se mi zacaly zas rozjizdet...je to o treninku a citu pak je budes srovnvat presnejc cim dal vic a vydrzej ti treba minutu na sobe... a delsim casem chytnes i cit pro srovnani i kdyz nehraje zrovna kopak. proste trenink

takže to není v nějakém postupu co v traktoru zapnout nebo naopak nezapnout?RickySho píše:myslim ze lip to vyjadrit ani neslohoolifan píše:trénovat, trénovat a ještě jednou trénovat...
obcas se mi zezacatku taky stavalo ze sem tracky "srovnal" chvili jely zdalo se vpohode stejne rychle ale po 20 vterinach napr se mi zacaly zas rozjizdet...je to o treninku a citu pak je budes srovnvat presnejc cim dal vic a vydrzej ti treba minutu na sobe... a delsim casem chytnes i cit pro srovnani i kdyz nehraje zrovna kopak. proste trenink
třeba např nechápu funkci tlačítek "key", "master" a "slave" na video tutorialech vidím že je to tam pořád používají ale nechapu k čemu, respektive co po zapnuti dělají. vyzkoušel sem že např. key když zapnu tak kdyz pak klepnu po "pitch-i" tak se to "koryguje" rychleji ale neni v tom cit takze je to spis ke škodě než k užitku.
zajimalo by mě jake používate tlačítka vy pro zakladni a pokročílejší namíchání respektive smíchání?
diky
key je tlačítko pro to aby se ti při změně pitche nezměnila tonina - při extrémní změně rychlosti ti zvuk tzv. šmoulí..
"master" a "slave" slouží k automatickému srovnání rychlosti - ve zkratce si nastavíč deck A jako master a deck C jako slave a když hraješ z decku A a chceš přimýchat nějaký úryvek ze skladby tak ho hodíš do decku C a tam už máš automaticky nastavenou rychlost shodnou a neřešíš synchronizaci..
"master" a "slave" slouží k automatickému srovnání rychlosti - ve zkratce si nastavíč deck A jako master a deck C jako slave a když hraješ z decku A a chceš přimýchat nějaký úryvek ze skladby tak ho hodíš do decku C a tam už máš automaticky nastavenou rychlost shodnou a neřešíš synchronizaci..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25