rozdíl mezi interface a jocky2
rozdíl mezi interface a jocky2
zdravíčko rád bych věděl jaký je hlavní rozdíl mezi Reloop Jockey 2 Controller Edition a mezi Mixage Interface Edition ?
Vím že má méně ovladacích prvků, ale vubec nevím jaké prvky má ten jocke2 navíc než ten mixage. Dá se plnohodnotně hrát i na tom mixage? nebo by byl lepší jockey 2? Chci hrát jen na 2 decky takže 4 jsou mi zbytečné.
Někde jsem slyšel že reloopy jsou dost poruchové? nebude lepší vzít numark třeba total control?
Vím že má méně ovladacích prvků, ale vubec nevím jaké prvky má ten jocke2 navíc než ten mixage. Dá se plnohodnotně hrát i na tom mixage? nebo by byl lepší jockey 2? Chci hrát jen na 2 decky takže 4 jsou mi zbytečné.
Někde jsem slyšel že reloopy jsou dost poruchové? nebude lepší vzít numark třeba total control?
Re: rozdíl mezi interface a jocky2
Dejme tomu, že Mixage je auto v základu, tudíž minimální možnosti, ale furt se stim dá jezdit a něco dělat, ale Jockey 2, je pořádně "natuňený", se sportovním podvozkem a všema možnejma vymoženostma a dá se nastavovat všechno možný a uděláš s ním větší parádičky 
Ne tak, podle mě hlavně možnosti ovládání, kdy Jockey 2 je dneska jeden z TOP kontrolérů v tý cenový hladině, hlavně má podporu HID (větší rozlišení, pitch fader skáče o 0,1% (nastavení 8% v Traktoru), jog kola sou taky neuvěřitelně jemný! to ani cdj 1000 při 6% nastavení pitch faderu nemá) a podle mě i konstrukce bude lepší.

Ne tak, podle mě hlavně možnosti ovládání, kdy Jockey 2 je dneska jeden z TOP kontrolérů v tý cenový hladině, hlavně má podporu HID (větší rozlišení, pitch fader skáče o 0,1% (nastavení 8% v Traktoru), jog kola sou taky neuvěřitelně jemný! to ani cdj 1000 při 6% nastavení pitch faderu nemá) a podle mě i konstrukce bude lepší.
takže za ty prachy jockey2 + NI zkukovku a budu mít královskou sestavu 

dejme tomu, že ano, nebo spíš za interface edition (má dotykový jogy) a nemusíš zbytečně zapojovat další věc do NTB, některý maj problém to uživit (občas bejvaj USB porty na rozbočovači, třeba pro kameru, touch pad atp., takže nemaj dostatek šťávy)
dobrá
vemu ten se zvukovkou protože stolní počítač mám 10 let starej takže že vubec
to by se sekalo, a noťas mám celkem výkonnej 1,8 2 jádro takže tak 

oprava 2.4
ne 1,8 

tak doporučuju ještě tohle, když se bude audio trhat http://www.djtechtools.com/2009/07/15/o ... ndows_djs/ (aj)
našel jsem na portálu aukro
RELOOP DIGITAL JOCKEY 2 INTERFACE EDITION
za 6000kč, vyplatí se za tu cenu? majitel píše :
--------------------------------------------------------------
V této aukci nabízím midi kontrolér Reloop digital jockey 2 - interface edition ... prodávám ho jen proto , protože jsem teď ve finanční tísni a potřebuji peníze .. mám ho asi tak jeden , maximálně dva měsíce (takže je ještě v záruce ) a hrál jsem na něm jen doma. původní cena byla 7990,- kč ,
Vlastnosti:
Integrovaná 4 kanálová 16 bit. / 48 kHz USB 2.0 zvuková karta.
Stereo RCA (cinch) vstup a výstup, 6.3 mm jack pro sluchátka a mikrofon s vlastním ekvalizérem.
Na přední straně reglátor hlasitosti nahrávání.
Možnost přiřazení jednomu z kanálů vstupní signál z CD nebo gramofonu.
ASIO 2.0 ovladače pro dosažení co nejnižší latence (zpoždění) a nejlepší kvalitu zvuku.
Optimalizován pro Native Instrument Traktor Pro, včetně ovládání 4 decků. Dodáváný software Traktor Pro LE.
Celkem 73 MIDI ovládacích prvků, kterým lze přiřadit funkce dle požadavku.
Napájení přes USB nebo dodávaný adaptér.
Ochrana proti odcizení (Kensington slot).
Kompatibilní s operačnímy systémy Windows XP / Vista / OSX.
Mixážní sekce:
Rozložení jako na klasickém 2 kanálovém mixážním pultu
1 x crossfader s dlouhou životností a nastavením průběhu
2 x ovládání hlasitosti s lineárními fadery s dlouhou životností
2 x 3 pásmový ekvalizér s kill tlačítky
2 x gain otočné knoby pro zesílení vstupního signálu
Sekce přehrávače
2 x na dotek citlivá jog kola s vysokou citlivostí, 4 režimy (scratchování, dorovnávání rychlostí, vyhledávání skladeb a adresářů, ovládání efektů).
2 x pitch fader bez zarážky na nule s dlouhou životností pro změnu rychlosti přehrávané skladby. Podpora 14 bit. MIDI pro velkou citlivost a přesné dorovnávání.
4 x přiřaditelné knoby a 4 tlačítka pro práci s efekty, samply.
Celkem 42 tlačítek pro ovládání všech funkcí přehrávače (play, pauza, stop, cue, keylock, synchronizace, ...)
Hlavní sekce
Ovládání hlasitosti sluchátek a přiřazení kanálů jdoucích do sluchátek, ovládání hlasitosti hlavního výstupu vedoucího do zesilovače nebo repro.
Velký otočný ovladač pro rychlé a pohodlné procházení Vašeho hudebního archivu v počítači s tlačítky pro načtení skladby do zvoleného přehrávače a možností poslechu ukázky zvolené skladby do sluchátek.
Povrch kontroléru z broušeného hliníku.
RELOOP DIGITAL JOCKEY 2 INTERFACE EDITION
za 6000kč, vyplatí se za tu cenu? majitel píše :
--------------------------------------------------------------
V této aukci nabízím midi kontrolér Reloop digital jockey 2 - interface edition ... prodávám ho jen proto , protože jsem teď ve finanční tísni a potřebuji peníze .. mám ho asi tak jeden , maximálně dva měsíce (takže je ještě v záruce ) a hrál jsem na něm jen doma. původní cena byla 7990,- kč ,
Vlastnosti:
Integrovaná 4 kanálová 16 bit. / 48 kHz USB 2.0 zvuková karta.
Stereo RCA (cinch) vstup a výstup, 6.3 mm jack pro sluchátka a mikrofon s vlastním ekvalizérem.
Na přední straně reglátor hlasitosti nahrávání.
Možnost přiřazení jednomu z kanálů vstupní signál z CD nebo gramofonu.
ASIO 2.0 ovladače pro dosažení co nejnižší latence (zpoždění) a nejlepší kvalitu zvuku.
Optimalizován pro Native Instrument Traktor Pro, včetně ovládání 4 decků. Dodáváný software Traktor Pro LE.
Celkem 73 MIDI ovládacích prvků, kterým lze přiřadit funkce dle požadavku.
Napájení přes USB nebo dodávaný adaptér.
Ochrana proti odcizení (Kensington slot).
Kompatibilní s operačnímy systémy Windows XP / Vista / OSX.
Mixážní sekce:
Rozložení jako na klasickém 2 kanálovém mixážním pultu
1 x crossfader s dlouhou životností a nastavením průběhu
2 x ovládání hlasitosti s lineárními fadery s dlouhou životností
2 x 3 pásmový ekvalizér s kill tlačítky
2 x gain otočné knoby pro zesílení vstupního signálu
Sekce přehrávače
2 x na dotek citlivá jog kola s vysokou citlivostí, 4 režimy (scratchování, dorovnávání rychlostí, vyhledávání skladeb a adresářů, ovládání efektů).
2 x pitch fader bez zarážky na nule s dlouhou životností pro změnu rychlosti přehrávané skladby. Podpora 14 bit. MIDI pro velkou citlivost a přesné dorovnávání.
4 x přiřaditelné knoby a 4 tlačítka pro práci s efekty, samply.
Celkem 42 tlačítek pro ovládání všech funkcí přehrávače (play, pauza, stop, cue, keylock, synchronizace, ...)
Hlavní sekce
Ovládání hlasitosti sluchátek a přiřazení kanálů jdoucích do sluchátek, ovládání hlasitosti hlavního výstupu vedoucího do zesilovače nebo repro.
Velký otočný ovladač pro rychlé a pohodlné procházení Vašeho hudebního archivu v počítači s tlačítky pro načtení skladby do zvoleného přehrávače a možností poslechu ukázky zvolené skladby do sluchátek.
Povrch kontroléru z broušeného hliníku.
Co dodat - kamoš ho koupil na moje doporučení a pak jak mu to došlo si z ničeho nic umínil že chce DVS tak to prodává.
No já měl za 6 master edition.
Ale vzhledem ke stáří je to i za IE dobrá cena.

Ale vzhledem ke stáří je to i za IE dobrá cena.