Reloop Spin! - scratch

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
ProBeSor
Příspěvky: 7
Registrován: 23 led 2009 14:17

Reloop Spin! - scratch

Příspěvek od ProBeSor » 23 led 2009 14:39

Ahoj, pořídil jsem si DVS Reloop Spin! a nemužu si ho vynachválit.

Dvě věci mi, ale nejsou jasný - při jednoduchym scratchování má systém parádní odezvu, jak klasická deska. Když, ale scratchování zrychlim a začnu používat crossfader, jako by systém přestal stíhat, jakoby tam byla nějaká odezva. Přitom, ale tohle dělení jednotlivých kanálu nedělá DVS, ale práve crossfader v mixáku (vestax 06 pro). když scratche zpomalim, tak je vše ok. nechápu to, co vy na to?

Druhá věc je ta, že gramce jsou přes zvukovku DVS zapojeny na line vstupy do mixu. to znamená, že bez zapnutí pc (a tím nahození zvukovky) si nemužu pustit klasické vynily. Mužu samozřejme přepojit kabely z gramců do phono pa je to, ale to prostě nechci. Mohl bych si koupit rozdvojku na cinche a každej gramec zapojit jak do dvs (line vstup) tak i do phono. tohle mi vrtá hlavou, proč to prostě nějak nepoladili...
Gramce 2xNumark1650,přenosky Stanton520,mix Vestax06Pro,DVS ReloopSpin

xxxRadoxxx
Příspěvky: 45
Registrován: 20 kvě 2007 15:39

Re: Reloop Spin! - scratch

Příspěvek od xxxRadoxxx » 26 bře 2009 10:16

Tiez mam Vestax 06 pro a pouzivam serato a scratchujem na tom takmer kazdy den a vsetko bez problemov tak skor by som povedal ze to moze byt tym dvs od reloopu tazko to posudit ale vyskusaj obycajnu platnu a ak ti bude robit to iste tak chyba je potom v mixe ak nie tak potom dvs.
2xTechnics SL-1210MK2 + Shure M44-7, Rane TTM 57SL, Technics RP-DJ1200

ProBeSor
Příspěvky: 7
Registrován: 23 led 2009 14:17

Re: Reloop Spin! - scratch

Příspěvek od ProBeSor » 30 bře 2009 15:09

klasicky desky hrajou,takze mixem to nebude. zkousel jsem to uz na trech parech gramcu a dvou mixech a porad to stejny,kabely jsem taky prostridal, prenosky mam novy. takze zajdu do maxistore a budu to reklamovat. mam to 2 mesice tak to snad probehne bez problemu....
Gramce 2xNumark1650,přenosky Stanton520,mix Vestax06Pro,DVS ReloopSpin

1Rozy6
Příspěvky: 118
Registrován: 28 říj 2007 12:58

Re: Reloop Spin! - scratch

Příspěvek od 1Rozy6 » 01 dub 2009 10:44

Co to ještě může být, tak výkon PC, zkus to na jiné mašině. Nevím jaký to teda má požadavky, všechny programy v pozadí povýpínej co to půjde a antiviry určo taky. kdyžtak se povrtej v nastavení toho programu, zkus hýbat s latencí, přiděl tom,u cache pamět pořádně,.... Když nic a přenosky sou ok tak asi jim to omlátit o hlavu :wink:
SA12X,innoFADER,Numark TT500,M44-7,Traktor Scratch,Axiom 25,AV40.

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Reloop Spin! - scratch

Příspěvek od Azu » 01 dub 2009 12:33

Asi bude dost zálžet na tom co máč za počítač a co v něm. Program by to měl zvládat úplně v pohodě, sice sem ho nikdy neviděl, ale měl to být starší MixVibes jen sjiným skinem a ten funguje v tomto směru perfektně.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

ProBeSor
Příspěvky: 7
Registrován: 23 led 2009 14:17

Re: Reloop Spin! - scratch

Příspěvek od ProBeSor » 15 dub 2009 12:50

tak mi to vratili s tim, ze zvukovka funguje a nejspis jsem to mel spatne nastavene.
bohuzel to dela to same co predtim, jeste dnes vyzkousim vykonejsi pc, ale nevim.
je mozne, ze to ani tak neni chyba, ale spis vlastnost toho spinu (velka latence). na skrece to neni vubec, na samotny hraji by asi slo.
jestli se to bude chovat na vykonejsim pc stejne okamzite se toho zbavim a poridim mnohokrat overene rane serato, ikdyz je drzsi.
Gramce 2xNumark1650,přenosky Stanton520,mix Vestax06Pro,DVS ReloopSpin

TOT
Příspěvky: 44
Registrován: 30 lis 2007 12:08

Re: Reloop Spin! - scratch

Příspěvek od TOT » 26 kvě 2009 11:29

scratchoval sem na tom a tenhle DVS system absolutne nestiha :-( chyba neni v gramcich a ani v mixu!!!!
Technics1200mk2
RaneTTM57SL
ShureM44-7
MacBookPro
A&H-XD53
TFinger

1Rozy6
Příspěvky: 118
Registrován: 28 říj 2007 12:58

Re: Reloop Spin! - scratch

Příspěvek od 1Rozy6 » 02 čer 2009 02:46

Nechápu proč to ty firmy výráběj, pokud je ten DVS nevychytanej k čemu to prodávaj vůbec, drzost jak sviňa na zákazníky.
SA12X,innoFADER,Numark TT500,M44-7,Traktor Scratch,Axiom 25,AV40.

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Reloop Spin! - scratch

Příspěvek od Azu » 02 čer 2009 04:45

Videa na stránkách výrobce jasně ukazují, že to fungující je naprosto v pohodě i na scratch, hlavně to chce provést upgrade na verzi 7.x, protože původně dodávaný soft Reloop Spin! je ve skutečnosti MixVibes tuším něajké verze 5.x a je potřeba jej aktualizovat.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

ProBeSor
Příspěvky: 7
Registrován: 23 led 2009 14:17

Re: Reloop Spin! - scratch

Příspěvek od ProBeSor » 02 čer 2009 07:59

Azu píše:Videa na stránkách výrobce jasně ukazují, že to fungující je naprosto v pohodě i na scratch, hlavně to chce provést upgrade na verzi 7.x, protože původně dodávaný soft Reloop Spin! je ve skutečnosti MixVibes tuším něajké verze 5.x a je potřeba jej aktualizovat.

a kde ji stahnu??
Gramce 2xNumark1650,přenosky Stanton520,mix Vestax06Pro,DVS ReloopSpin

1Rozy6
Příspěvky: 118
Registrován: 28 říj 2007 12:58

Re: Reloop Spin! - scratch

Příspěvek od 1Rozy6 » 02 čer 2009 16:23

Tak to musíš hledat kdo hledá najde určo :wink2:
SA12X,innoFADER,Numark TT500,M44-7,Traktor Scratch,Axiom 25,AV40.

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Reloop Spin! - scratch

Příspěvek od Azu » 02 čer 2009 20:33

CO takhle si přečíst manuál nebo použít zdravý rozum a navštívit stránky podpory Reloop, případně použít k programu funkci update.
http://www.reloopdj.com/forum/index.php ... 456.0.html
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

ProBeSor
Příspěvky: 7
Registrován: 23 led 2009 14:17

Re: Reloop Spin! - scratch

Příspěvek od ProBeSor » 03 čer 2009 10:52

na strankach a ve foru na ofiko strankach je jen spousta kecu o updatu ale odkaz ke stazeni veskerej zadnej


dokonce tam je: FREE Spin! 2 software update for Spin! 1 user, ale zrejme to az bude casem....

http://www.reloop-spin.com/front_conten ... =44&lang=2
Gramce 2xNumark1650,přenosky Stanton520,mix Vestax06Pro,DVS ReloopSpin

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Reloop Spin! - scratch

Příspěvek od Azu » 03 čer 2009 12:17

[quote="ProBeSor"]na strankach a ve foru na ofiko strankach je jen spousta kecu o updatu ale odkaz ke stazeni veskerej zadnej


dokonce tam je: FREE Spin! 2 software update for Spin! 1 user, ale zrejme to az bude casem....

http://www.reloop-spin.com/front_conten ... =44&lang=2[/quote]
a proč myslíš že je tam napsáno "only for registered Spin! users"
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Raazyph
Příspěvky: 17
Registrován: 26 kvě 2009 14:55

Re: Reloop Spin! - scratch

Příspěvek od Raazyph » 04 čer 2009 10:39

Tak ho nenapínejte :-D. Musíš napsat PM tam tomu adminovi nebo kdo to je, se všema seriálama a výrobníma číslama a on ti potom dá přístup ke stáhnutí toho updatu.

Jinak Azu díky za radu, v tom mým topicu jsem to tak vyřešil :wink:.

Ale neměním to, že už si od Reloop fakt nikdy žádnou techniku nekoupím. Možná tak kabel :-D. Když čtu, kolik problému je s těma konzolkama, tak nechápu, jak to můžou pustit ven.

Odpovědět