Reloop Spin! - falešnost skladeb

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
Raazyph
Příspěvky: 17
Registrován: 26 kvě 2009 14:55

Reloop Spin! - falešnost skladeb

Příspěvek od Raazyph » 26 kvě 2009 15:10

Zdravím všechny DJe a odborníky,

30.5. mám hrát v klubu a už minule se mi tohle stalo. Na levým gramci (Omnitronic DD-2250) se mi přes DVS Reloop Spin! stává nepříjemná věc. Song hraje falešně, jakoby někdo hejbal s pitchem nebo tak. Dokážete si to představit, prostě nehorázná falešnost sem a tam. Falešnej klavír, hlas, všechno. Bohužel nevím, čím to je. Může to být přenoskama, ale mám jednu náhradní a furt stejné. Dokonce mi to pomalu začíná dělat snad i druhej gramec.

S normálníma deskama to nedělá, bohužel jich nemám tolik, abych tu show v sobotu utáhnul s deskama, potřebuju DVS. Už jsou udělaný plakáty a všechno je domluvený, já tu musím řešit takovej shit. Už si od Reloop fakt nikdy nic nekoupím.

Nevíte, čím by to mohlo být? V kalibraci se moc nevyznám, ale nemohlo by to být i tím?

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Reloop Spin! - falešnost skladeb

Příspěvek od Azu » 26 kvě 2009 15:45

Zkus upgrade programu na poslední verzi tuším 7.22.

Když z toho může hrát mnoho tisíc djů po celém světě, včetně několika DMC šampionů, tak to asi shit nebude.
http://www.mixvibes.com/site/pageeng/pa ... =DJ%20RAsh

Spin! totiž není nic jiného než MixVibes, který je takto prodáván pod názvem Spin! v balíku s tou Reloop zvukovou kartou, která je dílem bůh ví jakého čínského OEM výrobce. Proto mně napadá jediný možný problém a tím je ta zvukovka, ale když to fachá v pohodě i s levnýma zvukovkama od ESI (Maya, U46) tak bych hledal příčinu v samotném počítači.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

honcka
Příspěvky: 1912
Registrován: 09 dub 2009 14:11

Re: Reloop Spin! - falešnost skladeb

Příspěvek od honcka » 26 kvě 2009 15:59

Raazyph píše:Zdravím všechny DJe a odborníky,

30.5. mám hrát v klubu a už minule se mi tohle stalo. Na levým gramci (Omnitronic DD-2250) se mi přes DVS Reloop Spin! stává nepříjemná věc. Song hraje falešně, jakoby někdo hejbal s pitchem nebo tak. Dokážete si to představit, prostě nehorázná falešnost sem a tam. Falešnej klavír, hlas, všechno. Bohužel nevím, čím to je. Může to být přenoskama, ale mám jednu náhradní a furt stejné. Dokonce mi to pomalu začíná dělat snad i druhej gramec.

S normálníma deskama to nedělá, bohužel jich nemám tolik, abych tu show v sobotu utáhnul s deskama, potřebuju DVS. Už jsou udělaný plakáty a všechno je domluvený, já tu musím řešit takovej shit. Už si od Reloop fakt nikdy nic nekoupím.

Nevíte, čím by to mohlo být? V kalibraci se moc nevyznám, ale nemohlo by to být i tím?

skousel si prehodit gramce?
2*T 1210MK2,PIO707,MV Cross,Dell Vostro-MacOS

Raazyph
Příspěvky: 17
Registrován: 26 kvě 2009 14:55

Re: Reloop Spin! - falešnost skladeb

Příspěvek od Raazyph » 26 kvě 2009 16:02

honcka píše: skousel si prehodit gramce?
No teď jsem přehodil přenosky a možná to bude tím. Je to možný, když to u normálních desek nedělá? Asi jo, protože Spin! pracuje s časovým kódem nebo to nemá žádný jiný vliv na přenosku?

djpharic
Příspěvky: 2
Registrován: 14 bře 2010 20:29

Re: Reloop Spin! - falešnost skladeb

Příspěvek od djpharic » 15 bře 2010 09:47

Raazyph píše:
honcka píše: skousel si prehodit gramce?
No teď jsem přehodil přenosky a možná to bude tím. Je to možný, když to u normálních desek nedělá? Asi jo, protože Spin! pracuje s časovým kódem nebo to nemá žádný jiný vliv na přenosku?
koukni se do těch modů přehrávání :Classic,Advance a Battle-mě tohle dělalo když sem měl nastavenej mod Battle-po přepnutí na clasic a advance to už jelo v pohodě.Tlačítko modu najdeš pod tim kde aktivuješ ovládání z timecodu

AceBob
Příspěvky: 1
Registrován: 03 říj 2010 14:56

Re: Reloop Spin! - falešnost skladeb

Příspěvek od AceBob » 03 říj 2010 15:33

Raazyph píše:Zdravím všechny DJe a odborníky,

30.5. mám hrát v klubu a už minule se mi tohle stalo. Na levým gramci (Omnitronic DD-2250) se mi přes DVS Reloop Spin! stává nepříjemná věc. Song hraje falešně, jakoby někdo hejbal s pitchem nebo tak. Dokážete si to představit, prostě nehorázná falešnost sem a tam. Falešnej klavír, hlas, všechno. Bohužel nevím, čím to je. Může to být přenoskama, ale mám jednu náhradní a furt stejné. Dokonce mi to pomalu začíná dělat snad i druhej gramec.

S normálníma deskama to nedělá, bohužel jich nemám tolik, abych tu show v sobotu utáhnul s deskama, potřebuju DVS. Už jsou udělaný plakáty a všechno je domluvený, já tu musím řešit takovej shit. Už si od Reloop fakt nikdy nic nekoupím.

Nevíte, čím by to mohlo být? V kalibraci se moc nevyznám, ale nemohlo by to být i tím?

Osobně si taky o reloopu už nikdy nic nekoupím ..mám jejich midi kontroler DJ2 controler edition a postupně odcházejí všechny mikrospínače.. teď se mi dokonce něco podrbalo už v nefunkčním tlačítku play ...no otřes reloop prostě nebrat.
gr.Numark TT1650,zk.AUDIO 4DJ NI,TRAKTOR PRO SC.,midiSHIT ReloopDJ2 CE

Mikko
Příspěvky: 9
Registrován: 19 lis 2010 01:54

Re: Reloop Spin! - falešnost skladeb

Příspěvek od Mikko » 05 pro 2010 18:09

Sice stara tema... ale ja som mal v r.2004 2x Omnitronic DD-4250 ..vtedy top model od nich tusim.. stal ma 12 500sk kus... a robilo mi to kazdu chvilu.. proste sam od seba zrychlil ..ako by si pohol s pitchom alebo popohnal tanier.. od vtedy nechcem Omnitronic ani vidiet... po roku som ledva predal tusim jeden za 9000sk a druhy o pol roka na to za 5000sk aj s mixom + asi 10LP :lol: a bol som rad ze som sa toho svinstva zbavil :!:

Odpovědět