Reloop Spin! - falešnost skladeb

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
Raazyph

Reloop Spin! - falešnost skladeb

Příspěvek od Raazyph »

Zdravím všechny DJe a odborníky,

30.5. mám hrát v klubu a už minule se mi tohle stalo. Na levým gramci (Omnitronic DD-2250) se mi přes DVS Reloop Spin! stává nepříjemná věc. Song hraje falešně, jakoby někdo hejbal s pitchem nebo tak. Dokážete si to představit, prostě nehorázná falešnost sem a tam. Falešnej klavír, hlas, všechno. Bohužel nevím, čím to je. Může to být přenoskama, ale mám jednu náhradní a furt stejné. Dokonce mi to pomalu začíná dělat snad i druhej gramec.

S normálníma deskama to nedělá, bohužel jich nemám tolik, abych tu show v sobotu utáhnul s deskama, potřebuju DVS. Už jsou udělaný plakáty a všechno je domluvený, já tu musím řešit takovej shit. Už si od Reloop fakt nikdy nic nekoupím.

Nevíte, čím by to mohlo být? V kalibraci se moc nevyznám, ale nemohlo by to být i tím?

Azu

Re: Reloop Spin! - falešnost skladeb

Příspěvek od Azu »

Zkus upgrade programu na poslední verzi tuším 7.22.

Když z toho může hrát mnoho tisíc djů po celém světě, včetně několika DMC šampionů, tak to asi shit nebude.
http://www.mixvibes.com/site/pageeng/pa ... =DJ%20RAsh

Spin! totiž není nic jiného než MixVibes, který je takto prodáván pod názvem Spin! v balíku s tou Reloop zvukovou kartou, která je dílem bůh ví jakého čínského OEM výrobce. Proto mně napadá jediný možný problém a tím je ta zvukovka, ale když to fachá v pohodě i s levnýma zvukovkama od ESI (Maya, U46) tak bych hledal příčinu v samotném počítači.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

Raazyph píše:Zdravím všechny DJe a odborníky,

30.5. mám hrát v klubu a už minule se mi tohle stalo. Na levým gramci (Omnitronic DD-2250) se mi přes DVS Reloop Spin! stává nepříjemná věc. Song hraje falešně, jakoby někdo hejbal s pitchem nebo tak. Dokážete si to představit, prostě nehorázná falešnost sem a tam. Falešnej klavír, hlas, všechno. Bohužel nevím, čím to je. Může to být přenoskama, ale mám jednu náhradní a furt stejné. Dokonce mi to pomalu začíná dělat snad i druhej gramec.

S normálníma deskama to nedělá, bohužel jich nemám tolik, abych tu show v sobotu utáhnul s deskama, potřebuju DVS. Už jsou udělaný plakáty a všechno je domluvený, já tu musím řešit takovej shit. Už si od Reloop fakt nikdy nic nekoupím.

Nevíte, čím by to mohlo být? V kalibraci se moc nevyznám, ale nemohlo by to být i tím?

skousel si prehodit gramce?

Raazyph

Příspěvek od Raazyph »

honcka píše: skousel si prehodit gramce?
No teď jsem přehodil přenosky a možná to bude tím. Je to možný, když to u normálních desek nedělá? Asi jo, protože Spin! pracuje s časovým kódem nebo to nemá žádný jiný vliv na přenosku?

djpharic

Příspěvek od djpharic »

Raazyph píše:
honcka píše: skousel si prehodit gramce?
No teď jsem přehodil přenosky a možná to bude tím. Je to možný, když to u normálních desek nedělá? Asi jo, protože Spin! pracuje s časovým kódem nebo to nemá žádný jiný vliv na přenosku?
koukni se do těch modů přehrávání :Classic,Advance a Battle-mě tohle dělalo když sem měl nastavenej mod Battle-po přepnutí na clasic a advance to už jelo v pohodě.Tlačítko modu najdeš pod tim kde aktivuješ ovládání z timecodu

AceBob

Příspěvek od AceBob »

Raazyph píše:Zdravím všechny DJe a odborníky,

Osobně si taky o reloopu už nikdy nic nekoupím ..mám jejich midi kontroler DJ2 controler edition a postupně odcházejí všechny mikrospínače.. teď se mi dokonce něco podrbalo už v nefunkčním tlačítku play ...no otřes reloop prostě nebrat.
gr.Numark TT1650,zk.AUDIO 4DJ NI,TRAKTOR PRO SC.,midiSHIT ReloopDJ2 CE

Mikko

Příspěvek od Mikko »

Sice stara tema... ale ja som mal v r.2004 2x Omnitronic DD-4250 ..vtedy top model od nich tusim.. stal ma 12 500sk kus... a robilo mi to kazdu chvilu.. proste sam od seba zrychlil ..ako by si pohol s pitchom alebo popohnal tanier.. od vtedy nechcem Omnitronic ani vidiet... po roku som ledva predal tusim jeden za 9000sk a druhy o pol roka na to za 5000sk aj s mixom + asi 10LP :lol: a bol som rad ze som sa toho svinstva zbavil :!:

Odpovědět