měl jsem zamluvenou zvukovou kartu od SERATA, starší, cca měsíc nebo dva jetou za super cenu. Borec nakonec sešel z prodeje, protože si chtěl koupit traktor scratch kvůli konzoli. V každým případě, Traktor scratch se přestal vyrábět stejně tak jako reloop spin 2 atd atd... V DJ-Obchodu.cz mi poradili, že ten Traktor scratch je zbytečně drahý, že mi můžou doporučit Reloop SPin 2! za super cenu, že to mají odzkoušené atd atd... Moc jsem do toho nechtěl jit, neslyšel jsem na to žádnou recenzi, ale rozhodl jsem se do toho investovat, spíše ušetřit 2 000.
Zvukovka je dobrá, vážně koukám jak blázen, (mám zkušenosti s M-Audiem, Final Scratchem i Seratem) jenom problém je v tom, že když pustím songu (přehravač Denon DN-S1000) tak ono to jede všechno vpohodě, ale když chci dát CUE (at se mi to vrátí zpátky) tak ono se to zastaví jakoby v tom úseku, kde to zrovna hrálo něco jako pauza. Když chci dat začátek skladby (u jiných DVS stačilo dat začátek skladby) a ono nic, pořad si to stojí v tom bodu. Tak samo když chci JOG kolem posunout jakoby dozadu tak si to začne hrát nebo chci si posunout songu o 10 vteřin dopředu, tak to hraje plynule... Už jsem přeinstaloval windows, nainstaloval ovladače a dělá to pořad... Zkoušel jsem to asi tak 7x přeinstalovat a pořad se nic neděje. Poradíte mi někdo? Zřejmě prodat DVS co?