AHOJ pořidil jsem si reloop spin 2! a kdyz dam instalačni CD do meho notebooku tak instaluji a na konci mi to rekne at pripojim spin! tak ho pripojim a cekam a cekam a stale nic az za cca 2 min se ukaze EROOR . A když zapnu spin kterej se mi nainstaloval do pc tak to pome chce 6 kroku! pokazdy kdyz prejdu na jinej tak mi to napis ze tam je nakej PROBLEM (ČÍM TO JE) prosím o pomoc
Před 14 dny jsem měl taky tuhle zvukovku, vyzkoušel jsem a vratil jsem to zpátky... nešlo mi to tak jak by mělo... volal jsem dvakrat do prodejny kde mi to prodali a vůbec sme nenašli problém... přeinstaloval jsem systém, zkoušel jsem to na jinych PC , jiné přehravače, nové kabely a NIC ta věc se mi nerozjela... možná bylo někde něco v nastavení. Koupil jsem si místo toho starší DVS od Traktoru mám Audio 8 DJ a to je jiné kafe... rozhodně lepší jak serato, hlavně když jsem dal pitch do mínus 9 tak to pořad hralo normálně, nezkreslovalo to...
Můžu poprosit o radu - Po zapojení zvukovky spin 2 interface a kompletní instalaci svítí na zvukovce pouze kontrolky signálu IN z gramofonů ale OUT nesítí a tudíž ani nehraje - přitom program reaguje na gramofony perfektně (zastavení, pohyby pitchu). Čím to může být? Poradí někdo?
V ASIO na kartě nastavení Audio Device zvol setup, tam musíš nakonfikurovat zvukovku na čtyři kanály, dva vstupy a dva výstupy, pak kalibrace a nastavení vstupních kanálů v obrazovce kalibrace.
Jo v nastavení ASIO doporučuju si pohrát jak s hlasitostí vstupů, vlastně nastavení gain podle přenosky (Voltáž) a výstupů, v základním nastavení je dost potichu.
Diky. Zprovoznil jsem to. Teď řeším jinej problém V modu clasic mi to nehraje od začátku desky tak to jedu přes battle což mě celkem naštvalo. Co je ale nejhorší: často když podržím, zastavím desku při točícím se gramofonu a pustím tak track hraje pozpátku - nevím jestli to může být i jehlou nebo vinyl?
to je celým DVS od RELOOPU, mě to dělalo přesně to samé ! pořadilo se mi to nainstalovat, všechno bylo OK, ale když jsem pustil play hralo to, dal jsem CUE a znova play tak to pokračovalo dal... když jsem dlouho scratchoval a pustil jsem ten track tak jel po zpátku... prostě ty reloop DVS systémy nejsou dobré. málo peněz, málo muziky. někdo s tím může byt spokojený, já pro to udělal úplne maximum, zkoušel jsem jiné přehravače, jiné kompy,nové kabely jsem kvůli toho koupil A NIC !