reloop spin 2, problém s instalací

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
DJ FANY
Příspěvky: 2
Registrován: 09 pro 2010 13:01

reloop spin 2, problém s instalací

Příspěvek od DJ FANY » 09 pro 2010 13:07

AHOJ pořidil jsem si reloop spin 2! a kdyz dam instalačni CD do meho notebooku tak instaluji a na konci mi to rekne at pripojim spin! tak ho pripojim a cekam a cekam a stale nic az za cca 2 min se ukaze EROOR . A když zapnu spin kterej se mi nainstaloval do pc tak to pome chce 6 kroku! pokazdy kdyz prejdu na jinej tak mi to napis ze tam je nakej PROBLEM :( :( :( (ČÍM TO JE) prosím o pomoc

honcka
Příspěvky: 1914
Registrován: 09 dub 2009 14:11

Re: PROSÍM POMOC NEVÍM JAK DÁL

Příspěvek od honcka » 09 pro 2010 18:22

muzes mit zasrany okna, vyskousej to na cisty instalaci, taky muzes mit podpeti na USB, skus vyskouset jinej port
2*T 1210MK2,PIO707,MV Cross,Dell Vostro-MacOS

DJ FANY
Příspěvky: 2
Registrován: 09 pro 2010 13:01

Re: PROSÍM POMOC NEVÍM JAK DÁL

Příspěvek od DJ FANY » 09 pro 2010 20:26

skoušel jsem to ve vice USB a stejne nic! pak mi to tam pise ( file-options-audio device add) a v tom je ASIO nwm co je blbe

max.max
Příspěvky: 17
Registrován: 22 bře 2010 19:25

Re: reloop spin 2, problém s instalací

Příspěvek od max.max » 12 pro 2010 19:57

Před 14 dny jsem měl taky tuhle zvukovku, vyzkoušel jsem a vratil jsem to zpátky... nešlo mi to tak jak by mělo... volal jsem dvakrat do prodejny kde mi to prodali a vůbec sme nenašli problém... přeinstaloval jsem systém, zkoušel jsem to na jinych PC , jiné přehravače, nové kabely a NIC ta věc se mi nerozjela... možná bylo někde něco v nastavení. Koupil jsem si místo toho starší DVS od Traktoru mám Audio 8 DJ a to je jiné kafe... rozhodně lepší jak serato, hlavně když jsem dal pitch do mínus 9 tak to pořad hralo normálně, nezkreslovalo to...

Jeff...
Příspěvky: 2
Registrován: 25 pro 2010 09:34

Re: reloop spin 2, problém s instalací

Příspěvek od Jeff... » 25 pro 2010 09:39

Můžu poprosit o radu - Po zapojení zvukovky spin 2 interface a kompletní instalaci svítí na zvukovce pouze kontrolky signálu IN z gramofonů ale OUT nesítí a tudíž ani nehraje - přitom program reaguje na gramofony perfektně (zastavení, pohyby pitchu). Čím to může být? Poradí někdo?

Uživatelský avatar
Avender
Příspěvky: 387
Registrován: 20 lis 2009 10:38

Re: reloop spin 2, problém s instalací

Příspěvek od Avender » 25 pro 2010 19:39

Pozri sa na: ovladaci panel / zvuk a zvukove zarizeni a potom aj na samotne nastavenie zvukovky (do softu pre zvukovku)
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad

Lemon
Příspěvky: 44
Registrován: 25 dub 2009 21:17

Re: reloop spin 2, problém s instalací

Příspěvek od Lemon » 26 pro 2010 14:47

V ASIO na kartě nastavení Audio Device zvol setup, tam musíš nakonfikurovat zvukovku na čtyři kanály, dva vstupy a dva výstupy, pak kalibrace a nastavení vstupních kanálů v obrazovce kalibrace.
Jo v nastavení ASIO doporučuju si pohrát jak s hlasitostí vstupů, vlastně nastavení gain podle přenosky (Voltáž) a výstupů, v základním nastavení je dost potichu.

Jeff...
Příspěvky: 2
Registrován: 25 pro 2010 09:34

Re: reloop spin 2, problém s instalací

Příspěvek od Jeff... » 27 pro 2010 23:27

Diky. Zprovoznil jsem to. Teď řeším jinej problém :D V modu clasic mi to nehraje od začátku desky tak to jedu přes battle což mě celkem naštvalo. Co je ale nejhorší: často když podržím, zastavím desku při točícím se gramofonu a pustím tak track hraje pozpátku - nevím jestli to může být i jehlou nebo vinyl?

max.max
Příspěvky: 17
Registrován: 22 bře 2010 19:25

Re: reloop spin 2, problém s instalací

Příspěvek od max.max » 10 led 2011 20:01

to je celým DVS od RELOOPU, mě to dělalo přesně to samé ! pořadilo se mi to nainstalovat, všechno bylo OK, ale když jsem pustil play hralo to, dal jsem CUE a znova play tak to pokračovalo dal... když jsem dlouho scratchoval a pustil jsem ten track tak jel po zpátku... prostě ty reloop DVS systémy nejsou dobré. málo peněz, málo muziky. někdo s tím může byt spokojený, já pro to udělal úplne maximum, zkoušel jsem jiné přehravače, jiné kompy,nové kabely jsem kvůli toho koupil A NIC !

Odpovědět