Reloop spin 2! a Windows

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
Merbaucz
Příspěvky: 38
Registrován: 26 led 2011 22:46

Reloop spin 2! a Windows

Příspěvek od Merbaucz » 05 dub 2011 11:53

Ahoj prave jsem si koupil Reloop spin2! a mam v planu sformatovat celýho kompa před instalací a zajímalo by me jaký win by ste mi doporučily jestli Visty 64bitový nebo win 7 64 ? mam strach že mi to prave nepujde na instalovat na ty sedmičky že to třeba nema naky aktualizace :( nemate nikdo s tim naky zkušenosti, děkuji.

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Reloop spin 2! a Windows

Příspěvek od Azu » 05 dub 2011 13:52

XP 32bit :D
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

konszpic
Příspěvky: 451
Registrován: 28 lis 2010 13:57

Re: Reloop spin 2! a Windows

Příspěvek od konszpic » 05 dub 2011 15:42

Azu píše:XP 32bit :D
:-D :-D nejlepší řešení přesně tak :-)

Merbaucz
Příspěvky: 38
Registrován: 26 led 2011 22:46

Re: Reloop spin 2! a Windows

Příspěvek od Merbaucz » 06 dub 2011 09:24

je možný ýe by to na sedmičky nešlo ?

Lemon
Příspěvky: 44
Registrován: 25 dub 2009 21:17

Re: Reloop spin 2! a Windows

Příspěvek od Lemon » 06 dub 2011 11:46

Dle reloopu (forum) by to mělo fachat na win 7, jak 32bit tak 64bit. Ovladače ASIO dostupný jsou.
Ale otázka je funkčnost v praxi. V každým případě nejlépe na XPčka, popřípadě na 7čky na Vistu bych to radši ani nezkoušel.

Merbaucz
Příspěvky: 38
Registrován: 26 led 2011 22:46

Re: Reloop spin 2! a Windows

Příspěvek od Merbaucz » 10 dub 2011 19:59

Myslite to važně s tima XPčkama ????

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Reloop spin 2! a Windows

Příspěvek od Azu » 11 dub 2011 01:38

Samozřejmě že vážně
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Merbaucz
Příspěvky: 38
Registrován: 26 led 2011 22:46

Re: Reloop spin 2! a Windows

Příspěvek od Merbaucz » 11 dub 2011 10:02

Tak snad maš pravdu zkoušel jsem to instalovat na 7čky nešlo to pak na Visty taky to nešlo tak posledni nadeje jsou XPčka no :(

sqadra
Příspěvky: 90
Registrován: 11 led 2011 21:21

Re: Reloop spin 2! a Windows

Příspěvek od sqadra » 11 dub 2011 17:11

Taky mam s XP nejlepsi zkusenosti, ale neni XP jako XP. Nemyslim tim verzi service packu, ale proste vseobecne system pro hudebni a dj aplikace, pokud chces dosahnout co nejlepsi odezvy a stability, by mel byt 100% cisty od veskereho spyware atd. bordelu a pokud mozno oprosten od veskerych zbytecnych aplikaci a doplnku a taky pomaha nejjednodussi graficke nastaveni, vypnuti systemovych zvuku, omezeni automaticky spoustenych aplikaci na nezbytne minimum atd. a myslim ze tohle plati at uz se jedna o jakykoliv system..
Hudba: soundcloud.com/sqadra
Fotoreporty: sqadra.rajce.idnes.cz

Uživatelský avatar
Avender
Příspěvky: 387
Registrován: 20 lis 2009 10:38

Re: Reloop spin 2! a Windows

Příspěvek od Avender » 11 dub 2011 21:18

Svata pravda, keby mal niekto zaujem upravit WinXP este viac tak pomoze program Tweak UI - pre neskusenych neodporucam/ moze sposobyt nefunkcnost systemu (pri nespravnom pouziti).
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad

Merbaucz
Příspěvky: 38
Registrován: 26 led 2011 22:46

Re: Reloop spin 2! a Windows

Příspěvek od Merbaucz » 12 dub 2011 00:13

Ja mam taky v planu do toho PC netahat zádný zbytečnosti maximalně jednu hru :D a to je tak vše.
Dneska mi ale znamej nabídl že by mi mohl nainstalovat do notasu XPčka i Mac najednou a že si to budu moct kdykoliv prohazovat to mi připada jako docela suprovej nápad tak jsem zvědavej :-)

CrissC
Příspěvky: 262
Registrován: 29 črc 2009 20:27

Re: Reloop spin 2! a Windows

Příspěvek od CrissC » 12 dub 2011 00:18

blbosttttt, doopravdy zbytečné, cpát staré XP.... 7 sou velice dobré, stačí vědět jak na to!
Mluvim z vlastní zkušenosti! Mám 5 let starej PC (1,4 Ghz Celeron M, 2Gb RAM) a běží to krásně (Traktor Scratch Pro 1.2.4 - 11,3ms TSP 2 - 17ms - počítaj to jinak, sample rate 44100khz).

Hraju na odděleném účtu, kde běží jen traktor (spuštěn jako Shell, takže se nespouští explorer)
Je pravda trošku se zapotí, ale jede to :D

sqadra
Příspěvky: 90
Registrován: 11 led 2011 21:21

Re: Reloop spin 2! a Windows

Příspěvek od sqadra » 12 dub 2011 14:58

rozhodne netvrdim, ze W7 nejsou dobry, ale opravdova blbost je tvrdit, ze pouzivat XP je "blbosttttt". XP prosly dlouhym vyvojem a v dnesni podobe jsou uz hodne vyladene a stabilni a pokud je na ne nekdo zvykly a plne mu vyhovuji a dostacuji na vsechny potrebne aplikace (ja jsem jednim z nich), nevidim duvod, proc se poustet do noveho operacniho systemu, ktery je teprve na zacatku sve cesty k dokonalosti :)
CrissC píše:blbosttttt, doopravdy zbytečné, cpát staré XP.... 7 sou velice dobré, stačí vědět jak na to!
Mluvim z vlastní zkušenosti! Mám 5 let starej PC (1,4 Ghz Celeron M, 2Gb RAM) a běží to krásně (Traktor Scratch Pro 1.2.4 - 11,3ms TSP 2 - 17ms - počítaj to jinak, sample rate 44100khz).

Hraju na odděleném účtu, kde běží jen traktor (spuštěn jako Shell, takže se nespouští explorer)
Je pravda trošku se zapotí, ale jede to :D
Hudba: soundcloud.com/sqadra
Fotoreporty: sqadra.rajce.idnes.cz

CrissC
Příspěvky: 262
Registrován: 29 črc 2009 20:27

Re: Reloop spin 2! a Windows

Příspěvek od CrissC » 12 dub 2011 15:19

W7 vychází z Vist (to se nedá ani pokládat za pořádnej OS), ale MS se poučil a W7 JE odladěný systém, vzhledem k tomu, že windows jsou v základu to sámé jako první windows (teď nevim, přesně ze kterých vychází jádro atp.), tak WIN 7 jsou doopravdy povedené, už jenom kvůli driverům, kde u XP si musíš všechno instalovat sám (dobře možná ne vše, ale 70% ano) a u W7 si to všechno natáhne z windows update, kde sou stable drivery (nesnažte se řikat, že to je od MS a je to na hovno, ale ty drivery sou vyladěný dobře na win update, jinak bych vážně s nima nemohl hrát! DPC latence mi zůstávají na zelených)

Stejně záleží (skorem hlavně) na DPC latencích (ty HLAVNĚ ZÁVISÍ NA DRIVERECH), pokud jsou vysoké, tak i s C2D na 2,3 GHz, se ti to bude trhat, pokud sou nízký tak i s 1,4 Ghz Celeronem M, to pojede v pohodě ;-)

a ne nejsem tak obrovským zastáncem windows, nejradši bych měl Mac book a nemusel bych tohle řešit :D (hádejte proč to na mac boocích jede tak krásně - všechny ty notebooky běžej na skorem stejný konfiguraci a neřeší se drivery)

Odpovědět