Reloop Mixage IE

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
djcaafko
Příspěvky: 5
Registrován: 12 zář 2011 20:02

Reloop Mixage IE

Příspěvek od djcaafko » 06 pro 2011 13:12

Mám problém s Reloop mixage interface edition.

Při používání tohoto kontroleru se SW Virtual DJ (poslední veze), tak se mě občas-ne pravidelně stane,že mix zatuhne. Ovládání SW pomocí myši na notebooku funguje,zvuk přehrává,ale nereaguje vůbec žádné tačítko na kontroleru kromě Master volume.Pouze svítí bílá LED MIDI (tzn.,že snímá nějakou funkci kontroleru-potenciometr apod.)

Stával se mi to na starším notebooku,koupil jsem tedy kvůli tou nový (Toshiba Satellite L735).
Přídavný zdroj napájení nepoužívám.

Díky za rady.

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Reloop Mixage IE

Příspěvek od Azu » 06 pro 2011 14:38

bohužel ty poslední verze traktoru jsou tragické a takovéto problémy dělají, zkus stáhnout dnes vydanou aktualizaci
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Uživatelský avatar
matuli
Příspěvky: 304
Registrován: 05 srp 2008 09:02

Re: Reloop Mixage IE

Příspěvek od matuli » 06 pro 2011 16:19

pise ze pouziva Virtual DJ
DENON SC2900; DN-1100; Ultrasone DJ1; M-Audio Bx5a

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Reloop Mixage IE

Příspěvek od Azu » 06 pro 2011 16:25

koukni jestli nemáš aktivní nějaký antivir, bluetooth a wifi protože hlavně wifi si chce čas od času pošahat okolní sítě a zastaví tím činnost usb zařízením
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Uživatelský avatar
matuli
Příspěvky: 304
Registrován: 05 srp 2008 09:02

Re: Reloop Mixage IE

Příspěvek od matuli » 06 pro 2011 16:37

Pokial mas Win Vista/7 tak skus vypnut takzvane UAC.
Ovládací panely\Uživatelské účty a zabezpečení rodiny\Uživatelské účty->Zmenit nastaveni Rizeni uzivatelskych uctu-> nikdy neupozornovat

http://www.howtogeek.com/howto/windows- ... ows-vista/
DENON SC2900; DN-1100; Ultrasone DJ1; M-Audio Bx5a

djcaafko
Příspěvky: 5
Registrován: 12 zář 2011 20:02

Re: Reloop Mixage IE

Příspěvek od djcaafko » 07 pro 2011 12:39

matuli píše:Pokial mas Win Vista/7 tak skus vypnut takzvane UAC.
Ovládací panely\Uživatelské účty a zabezpečení rodiny\Uživatelské účty->Zmenit nastaveni Rizeni uzivatelskych uctu-> nikdy neupozornovat

http://www.howtogeek.com/howto/windows- ... ows-vista/

Veškeré věci jako UAC,antivir,firewall apod nepoužívám. Jediné,co zde bylo napsáno,tak používám WIFI (vyzkouším vypnout a dám vědět).
Stávalo se mi to na Toshiba Satellite U400,tak jsem místo ní koupil jinou,a je to to samé.Třeba 4-5x za večer se to "kousne".....nevím nevím...
Může to být tím,že mám na notebooku 2xUSB 2.0 jedno je obsazeno mixem a druhé externím diskem (obojíé bez přídavného napájení) + 1x USB3.0 (volné). Tzn,zda nemám používat ext. napaječ pro mix.

Uživatelský avatar
matuli
Příspěvky: 304
Registrován: 05 srp 2008 09:02

Re: Reloop Mixage IE

Příspěvek od matuli » 08 pro 2011 11:19

fuha, co pozeram na google, tak s tymtom Reloopom su dost problemy a to v roznych konfiguraciach (Macbook/Win7, Traktor/Vritual).
Radia tam podobne veci ako pisal Azu, tiez tam radia
- odpojit vsetky ostatne USB zariadenia
- nepripajat cez USB hub
- vyskusat ine USB porty
- zvysit velkost USB buffera (to ani neviem ako sa robi)
- je mozne, ze je zle mapovanie alebo firmware
DENON SC2900; DN-1100; Ultrasone DJ1; M-Audio Bx5a

djcaafko
Příspěvky: 5
Registrován: 12 zář 2011 20:02

Re: Reloop Mixage IE

Příspěvek od djcaafko » 08 pro 2011 12:13

matuli píše:fuha, co pozeram na google, tak s tymtom Reloopom su dost problemy a to v roznych konfiguraciach (Macbook/Win7, Traktor/Vritual).
Radia tam podobne veci ako pisal Azu, tiez tam radia
- odpojit vsetky ostatne USB zariadenia
- nepripajat cez USB hub
- vyskusat ine USB porty
- zvysit velkost USB buffera (to ani neviem ako sa robi)
- je mozne, ze je zle mapovanie alebo firmware


Všechno to budu muset vyzkoušet a kdyžtak dám vědět. V pátek a sobotu hraju,tak doufám,že se to nebude moc s*át,nebo to hodím z okna.V neděli na to kouknu a uvidíme.Btw - firmware jsem do toho novej nenašel.Ani na support foru reloopdj.com nic není.:(

andydj
Příspěvky: 2
Registrován: 15 dub 2012 20:13

Re: Reloop Mixage IE

Příspěvek od andydj » 17 dub 2012 00:29

mám takovej problém s mapováním ve VDJ nějak mi pořád nejdou namapovat jogy a už sem z toho celej v řiti pls poraďte co s tím mam dělat

rwmmike
Příspěvky: 24
Registrován: 06 led 2011 16:41

Re: Reloop Mixage IE

Příspěvek od rwmmike » 04 čer 2012 21:02

stáhni si z www.reloopdj.com nejnovější asia a také zkus novější verzi VDJ ... mělo by to jit samo bez nějakyho mapovaní

Odpovědět