Reloop Jockey 3
Reloop Jockey 3
Zdravím, tak jsem si ho konečně koupil, ale už teď mám okousané nehty a vytrhané vlasy
Nějak mi to nejde propojit s PC. RDJ3 mám normálně zapnutý v zásuvce, usb kabelem jsem to hodil do PC, nainstaloval jsem traktor pro 2, stáhnul jsem mapping a nehraje. Určitě je chyba ve mě, tak touto cestou prosím někoho, kdo by mi pomohl krok po kroku ja to nastavit aby:
Odposlech šel do sluchátek a výstup aby šel do PC.
Musím ještě nějak něco propojit s PC? nebo to stačí tím USB kabelem
děkuji moc za jakoukoliv radu
Nějak mi to nejde propojit s PC. RDJ3 mám normálně zapnutý v zásuvce, usb kabelem jsem to hodil do PC, nainstaloval jsem traktor pro 2, stáhnul jsem mapping a nehraje. Určitě je chyba ve mě, tak touto cestou prosím někoho, kdo by mi pomohl krok po kroku ja to nastavit aby:
Odposlech šel do sluchátek a výstup aby šel do PC.
Musím ještě nějak něco propojit s PC? nebo to stačí tím USB kabelem
děkuji moc za jakoukoliv radu
Reloop Digital jockey 3 ME
Traktor PRO 2.6.5
Traktor PRO 2.6.5
Re: Reloop Jockey 3
stačí USB kabelem - dostal jsi k tomu určitě CDčko --- nainstaluj tam ovladač pro Reloopa jinak ti to podle mě nebude hrát
Potom když připojíš přes USB tak by ti to mělo napsat zařízení nainstalováno blablabla.. mělo by to rozpoznat automaticky
Pak už ti to najde i traktor a stahneš mapping a máš to
Potom když připojíš přes USB tak by ti to mělo napsat zařízení nainstalováno blablabla.. mělo by to rozpoznat automaticky
Pak už ti to najde i traktor a stahneš mapping a máš to
No problém je, že jsem to koupil z druhé ruky včetně toho CDčka, ale nemám k tomu heslo. klíč je přiložen, bohužel je to registrováno na jeho jmého a zatím se mi týpek neozval. To by mě ani tak netrápilo, stejně to byl Traktor LE a uvažuji o koupi PRO2. Spíše mě zajímá, kde a jaký kábel píchnout, aby mi to hrálo, jak jsem psal výše.
Chápu to dobře, že by to mělo být zapojeno takhle???
Z PC do Jockey3 USB.
Z PC audio výstup do Jockey Input 1. Kabel jack (pc) cinch, cinch (jockey)
z Jockey kabel výstup "master" kabel cinch. cinch do vsupu zvukovky PC jack
No a co potom mám kde nastavit přímo na midi kontroleru. V manuálu tam moc vysvětlení jak to zapojit není.
Chápu to dobře, že by to mělo být zapojeno takhle???
Z PC do Jockey3 USB.
Z PC audio výstup do Jockey Input 1. Kabel jack (pc) cinch, cinch (jockey)
No a co potom mám kde nastavit přímo na midi kontroleru. V manuálu tam moc vysvětlení jak to zapojit není.
Traktor PRO 2.6.5
Traktor PRO 2.6.5
Zcela špatně...klakson23 píše: Z PC audio výstup do Jockey Input 1. Kabel jack (pc) cinch, cinch (jockey)
Zapojíš do USB kontrolér a jdeš do traktoru - audio settings a tam nastavuješ které výstupy budou které - master a sluchátka .....
Zkus to tady pohledat na foru - hodně se to tu popisovalo co a jak nastavit
ok díky, už mi to celkem jede. Jediný problém mi zatím dělá crossfader. Funguje jen na jednu stranu tzn, že když ho dám úplně doleva, tak nehraje nic, když ho přesouvám doprava, pravý kanál se normálně zesiluje.
Traktor PRO 2.6.5
Traktor PRO 2.6.5
Tak jsem zatím na ten crossfader nepřišel. Prošel jsem celé nastavení a nic Pak jsem nikde nepřišel na to, kde nastavit pitch control. Potřeboval bych větší rozsah. U starší verze Traktora toto vše bylo v nastavení, teď to tam taky nemohu najít. Nevím jestli je to tím, že mám zapojený midi controler a část nastavení prostě zmizela.
Traktor PRO 2.6.5
Traktor PRO 2.6.5
Všechno je to v nastavení - projdi tady sekci ohledně traktoru a zdá se mi že tam bylo popsané co který prvek v tom menu znemaná... kdyžtak po paměti se mě vybavuje někde " decks - set tempto to a tam vybereš procenta" ... crossfader máš možná přiřazený pouze na jednu stranu a na druhou nic - já osobně crossfader mám vypnutý a mám na něm filter/efekty
mám ho a měl sem stejnej problém. záleží do jakyho usb to dáš on není konpatibilní se všema nejvhodnější je 4 nebo usb na pc
víte někdo kde stáhnu mapování na virtual dj?
VDJ PRO, Pioneer DDJ-ERGO, Panasonic RP-DJ300
Zdravíčko, taky bych potřeboval poradit kde stáhnout mapping pro virtual Dj. Když jsem se zaregistroval na výše uvedené adrese, pokusil jsem stáhnout mapping ale napsalo mi to toto: Your current licenses do not allow you to download Controllers.
Traktor PRO 2.6.5
Traktor PRO 2.6.5
Ak nemáš VirtualDJ Pro Full, tak Ti sťahovať mappings z virtualdj.com nepôjde.
No a nemáte někdo mapping na reloop jockey 3? Než si koupím origoš software, tak si ho chci vyzkoušet. Pak se rozhodnu jestli traktor nebo virtual Djklakson23 píše:Aha, bezva...
Traktor PRO 2.6.5
Traktor PRO 2.6.5
Prvé, čo by ťa malo napadnúť, je zavítať na stránky výrobcu.
http://support.reloopdj.com/index.php/b ... vcci43i2v0
http://support.reloopdj.com/index.php/b ... vcci43i2v0