Reloop Jockey 3 remix
Reloop Jockey 3 remix
Zdravim, potřebuju poradit s programem Virtual DJ mam zkušenosti jen s Traktorem. Za 1. bych potřeboval poradit kde stáhnu mapping Reloop Jockey 3 remix na Virtual DJ a za 2. Jak poté MIDI nastavim v programu. Předem díky, hodně mi to pomůže. 

Re: Reloop Jockey 3 remix
http://www.virtualdj.com/addons/16420/R ... REMIX.html
Config -> mappers -> a tam nahoře rozklikneš a měl by tam být tvůj kontroler, primarně by tam měla být klávesnice - keyboard
Config -> mappers -> a tam nahoře rozklikneš a měl by tam být tvůj kontroler, primarně by tam měla být klávesnice - keyboard
Nejde mi to stáhnout nejsem zaregistrovanej. Potřeboval bych nějakej jinej odkaz ke stažení.
tak sa zaregistruj, aký v tom je problém??
Bohužel i tak to nejde stáhnout.
Jde mi hlavně o to že mám tenhle kontroler z druhé ruky a aktivační kod už je zaregistrovanej takže v tom případě pro mě program DJ studio TRAKTOR padá. A ve virtualu se nevyznám. Musim si koupit originál program Virtual DJ?
Jde mi hlavně o to že mám tenhle kontroler z druhé ruky a aktivační kod už je zaregistrovanej takže v tom případě pro mě program DJ studio TRAKTOR padá. A ve virtualu se nevyznám. Musim si koupit originál program Virtual DJ?