Reloop IE2 mapping

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
DjSima
Příspěvky: 73
Registrován: 21 dub 2012 20:19

Reloop IE2 mapping

Příspěvek od DjSima » 19 srp 2012 18:19

Potřebuju poradit s mappingem do Reloop IE2 v traktor 3. Vubec nevím jak se to dělá takže potřebuji podrobnější nápovědu díky. :)
Traktor Kontrol S2 and Reloop Rh-10

DjSima
Příspěvky: 73
Registrován: 21 dub 2012 20:19

Re: Reloop IE2 mapping

Příspěvek od DjSima » 19 srp 2012 20:52

A ješte jeden problém nevím jak nastavit sluchátka ? Když je zapojím do výstupu na sluchátka tak z nich nic nehraje nevím proč.
Traktor Kontrol S2 and Reloop Rh-10

konszpic
Příspěvky: 451
Registrován: 28 lis 2010 13:57

Re: Reloop IE2 mapping

Příspěvek od konszpic » 20 srp 2012 21:01

./viewforum.php?f=60

Prosím podrobně pročíst vše co by ti pomohlo....

Příště rozepiš i víc k tvému problému... verze traktoru - ofi/crack apod.

DjSima
Příspěvky: 73
Registrován: 21 dub 2012 20:19

Re: Reloop IE2 mapping

Příspěvek od DjSima » 20 srp 2012 22:45

konszpic píše:viewforum.php?f=60

Prosím podrobně pročíst vše co by ti pomohlo....

Příště rozepiš i víc k tvému problému... verze traktoru - ofi/crack apod.
mapping už sem zmáknul, nakonec jsem to nastavil do virtual dj a jde to v poho, :) ale nejdou mi sluchátka normálně je zapojím do výstupu na sluchátka ale nic z nich nehraje stím potřebuji poradit aby fungovali jako odposlech.
Traktor Kontrol S2 and Reloop Rh-10

Stay.ONE
Příspěvky: 187
Registrován: 16 led 2012 17:43

Re: Reloop IE2 mapping

Příspěvek od Stay.ONE » 21 srp 2012 01:17

Nevim jak ve VDJ, ale v Traktoru si musíš nastavit výstup monitor. Teď ti to přesně nepopíšu, musel bych to vidět. Ale pod tím monitor to určitě najdeš. Hledej :D
2x Traktor Kontrol X1 / Traktor Audio 10 / Traktor Pro 2.6.8 || Fuckin' Hipster Techno

DjSima
Příspěvky: 73
Registrován: 21 dub 2012 20:19

Re: Reloop IE2 mapping

Příspěvek od DjSima » 21 srp 2012 10:08

Xpfk píše:Nevim jak ve VDJ, ale v Traktoru si musíš nastavit výstup monitor. Teď ti to přesně nepopíšu, musel bych to vidět. Ale pod tím monitor to určitě najdeš. Hledej :D
to sem sice našel ale všude mám non conected, tak právě nevím.
Traktor Kontrol S2 and Reloop Rh-10

Odpovědět