Reloop Digital jockey interface + Traktor + nahravani setu

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
sn3hura
Příspěvky: 8
Registrován: 30 črc 2008 15:53

Reloop Digital jockey interface + Traktor + nahravani setu

Příspěvek od sn3hura » 23 lis 2008 17:03

Zdravim,
koupil jsem si reloop Dig. Joc. Inter. z club-music, všechno jede jak má, jen mě nevim jakým způsobem si set nahrát, ptž jsem v tom přiloženém traktoru nenašel záložku recording nebo něco podobného, tak se ptám jestli mi můžete někdo poradit, jak nejlépe tohle vyřešit abych mohl nahrávat set, a zůstal u traktoru který byl v balení, díky moc.

dj-johny4
Příspěvky: 309
Registrován: 28 lis 2007 12:39

Re: Reloop Digital jockey interface + Traktor + nahravani setu

Příspěvek od dj-johny4 » 23 lis 2008 17:09

určo to de i v traktoru, ale bohůžel Ti neporadim jak, jinak já nahrávám externim prográmkem
http://www.slunecnice.cz/sw/audacity/
je velmi jednuduchej, pochopí ho každej a de v něm pak i nahraný zvuk lehce upravovat :wink:

sn3hura
Příspěvky: 8
Registrován: 30 črc 2008 15:53

Re: Reloop Digital jockey interface + Traktor + nahravani setu

Příspěvek od sn3hura » 23 lis 2008 17:21

Zkusim ještě jednou ten traktor prolézt, nicméně audacity jsem taky stáhl, hledal jsem po netu jak to právě nahrát a narazil jsem na něj, každopádně by se hodila rada jak to nastavit popřípadě jestli mám z controleru propojit ještě pc nějakým káblem aby se to nahrávalo nebo to stačí jen přes usb, když chci nahrávat přes ten audacity?

dj-johny4
Příspěvky: 309
Registrován: 28 lis 2007 12:39

Re: Reloop Digital jockey interface + Traktor + nahravani setu

Příspěvek od dj-johny4 » 23 lis 2008 17:37

v tom audacity jednoduše natavíš "recod" "wave/mp3" a bude to nahrávat všecky zvkuky co lezou z PC...
takže já to dycky zapnu .. a pak si spustim traktor a až do mixuju tak to vypnu a v audacity dám stop.. a pak ten začátek a konce vystřihnu..

sn3hura
Příspěvky: 8
Registrován: 30 črc 2008 15:53

Re: Reloop Digital jockey interface + Traktor + nahravani setu

Příspěvek od sn3hura » 23 lis 2008 17:53

Tak v tom traktoru 3 LE to fakt není, Audacity mám verzi 1.3.5. a fakt záložku record nemůžu najít, když dám nahrávat spustím traktor a začnu něco dělat, pak dám stop exportuju stopu tak nic neslyším.

dj-johny4
Příspěvky: 309
Registrován: 28 lis 2007 12:39

Re: Reloop Digital jockey interface + Traktor + nahravani setu

Příspěvek od dj-johny4 » 23 lis 2008 19:20

no spíš to dělej tak že si třeba pust winamp a dej zvuk v audacity nahrávat, je tam takovej červenej konflík, a vedle toho je záložka kde si můžeš vybrat (mikrofon, mp3/wave, atd....) tak zvlo to mp3/wave a stiskni červený tlačítko.. (a měj puštěnej winamp) a ten zvuk co se nahrává bys měl vidět i graficky, podlte toho poznáš jestli to funguje...

sn3hura
Příspěvky: 8
Registrován: 30 črc 2008 15:53

Re: Reloop Digital jockey interface + Traktor + nahravani setu

Příspěvek od sn3hura » 23 lis 2008 20:06

Vyřešil jsem to jinak, vzal jsem kabel 2 cinche na jack a z outputu jsem to propojil s ntb do microfonu, akorat ta kvalita no, ještě to zkusim nějak pořešit, jinak to právě nereagovalo ani na winamp a to ať jsem vybral jakoukoliv zvukovku a možnost mp3\wave tam fakt nemám

sn3hura
Příspěvky: 8
Registrován: 30 črc 2008 15:53

Re: Reloop Digital jockey interface + Traktor + nahravani setu

Příspěvek od sn3hura » 23 lis 2008 23:32

Ještě jeden dotaz, jak nastavit správně vzorkovací frekvenci, je lepší nechtat tam těch defaultních 44100 hz nebo dát miň či více? Ptž jsem úspěšně něco konečně nahrál ale kvalita je strašná a to to ukládam do wave.

sn3hura
Příspěvky: 8
Registrován: 30 črc 2008 15:53

Re: Reloop Digital jockey interface + Traktor + nahravani setu

Příspěvek od sn3hura » 29 lis 2008 12:20

Takže jestli to někoho zajímá kdo má stejný problém už nahrávám a zvuk je výborný. Mám Windows vista a to je ten problém, na té intergrované zvukovce se musí v ovladačích přepnout oddělit všechny vstupní konektory jako nezávislá zařízení a na tom ovladači ještě zvýšit kvalitu na maximum toho záznamu a to samé udělat u audacity, já mám ovladače realtec možn to budete mít trochu jiné ale snad to pomůže :ugeek2:

Odpovědět