Reloop Digital Jockey - Interface Edition

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
casu

Reloop Digital Jockey - Interface Edition

Příspěvek od casu »

Čau lidi. Mám problém. Koupil jsem si Reloop Digital Jockey s integrovanou zvukovkou a naistaloval jsem si tam ASIO driver, ale nechce mi to pracovat v žádném programu. Prostě je to zatím mrtvé. Nevím jak dál. Potřeboval bych poradit od někoho, kdo má stejný kontroler a už ho nainstaloval a jede mu. Potřeboval bych postup, jak to instaloval, nebo i prosím driver, který k tomu použil. Díky za pomoc. Jinak muj meil: casu@email.cz

Díky a s pozdravem

:(

Azu

Re: Reloop Digital Jockey - Interface Edition

Příspěvek od Azu »

Co to znamená nechce pracovat v žádném programu, chtělo by to trochu víc konkrétně, hlavně pro jakej program. Tím že nainstaluješ ASIO ovladače ti samozřejmě nebude nic fungovat, to jsou ovladače pro zvukovou kartu která v tom je, nic víc. Je potřeba vzít nějaký konkrétní program který chceš používat, nainstalovat jej, správně ho nastavit a hlavně nalodovat i mapovací soubor s přiřazením funkcí programu k jednotlivým ovládacím prvkům kontroléru.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

casu

Příspěvek od casu »

Jak to tam prosimtě teda namapuji? Třeba do Traktor 3 le? Navolene tam vše mám, ale nevim, jak proste rozjedu tlačítka. Mám to furt vše tmavé a nic mi nesvítí. Poradí mi někdo??? díky..)

Azu

Příspěvek od Azu »

V Traktoru LE vlezeš do Preference
- Audio Setup / Soundcard - Audio Device - nastavit tam toho Reloopa
- Audio Setup / Output Routing - Mixer mode Internal, Master: 1, 2, Monitr: 3, 4
- Hotkey & Midi setup / Midi Interfaces / zde zaškrtnout Reloop controler jako aktivní, je možné že se zde hlásí jako nějaké normální midi zařízení
- Hotkey & Midi setup / Midi setup / Tlačítko Load a načíst z disku tks soubor s nastavením pro Reloopa, je někde po instalaci nahrán, případně se dá stáhnout zde
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

casu

Příspěvek od casu »

Čau Azu.

Tak jsem pruboval ten Traktor 3 Le, ale tam je hrozná registrace instalace. Mám číslo a když ho chci zaregistrovat, tak se to furt někam propojuje a nic se neděje. No a když jsem to spustil jako demo na 60 minut, tak tam to nastavení Midi ani nebylo. Nevadí. Sehnal jsem si Traktor 3.4. Tam jsem to vše našel. Na příslušných stránkách jsem si našel soubor na mapování pod tento program. Tak se mi to zdárně povedlo jak jsi mi poradil rozchodit. Jenže mám další problém. Levá strana mi jede do věže a pravá strana mi valí do sluchátek. Nemůžu to zatím rozchodit obě strany do věže. Musím tam někde navolit asi příslušné kanály, ať to proudí oboje do vnějšího zařízení...u mě věž. No a další otázka. Můžeš na tom normálně valit obě strany ven a mixovat a pokud to chceš slyšet, některou ze stran ve sluchátkách, tak to jen zmáčkneš na tlačítku na Reloopu a valí ti to i do nich? Pokud by jsi mi mohl na sebe napsat ICQ nebo SKYPE, tak by mi to pomohlo. Mohl bych to probrat Live. Tady mi ho psát nemusíš, at máš soukromí, ale klidně mi ho hod na můj meil: casu@email.cz Díky za odpověd. čau

paweliczech

Příspěvek od paweliczech »

Čaute lidičky,mám troškuproblém se zprovozněním mikrofonu v tomhle midi kontroléru.Ukazuje mi to,že funguje,ale do repra nejde ani hláska.Poradíte mi někdo?Děkuji

Odpovědět