Reloop Digital Jockey IE + nahravanie setu

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
EVO25
Příspěvky: 7
Registrován: 16 úno 2009 16:06

Reloop Digital Jockey IE + nahravanie setu

Příspěvek od EVO25 » 16 úno 2009 16:08

Mam taky problem...kupil som si reloop digotal jockey interface edition...pracujem spolu s pridanym programom attack pretoze na traktor pro mi nereaguju jog kolesa...a moja otazka znie ako si mam nahrat set pokial nepouzivam traktor pro (tam je to jasne)...v attack to asi nejde nie ?

Dyron
Příspěvky: 53
Registrován: 13 kvě 2007 09:52

Re: Reloop Digital Jockey IE + nahravanie setu

Příspěvek od Dyron » 17 úno 2009 08:45

Když si do traktora nahraješ mapper verze 1.1 tušim a aktivuješ tlačítko scratch a search zároveň, tak se zapne funkce JOGů nadorovnání rychlosti...ale funguje to jen u toho jednoho mapperu....je k nalezení ve foru na reloopdj.com Pak už nebudeš potřebovat Atack

EVO25
Příspěvky: 7
Registrován: 16 úno 2009 16:06

Re: Reloop Digital Jockey IE + nahravanie setu

Příspěvek od EVO25 » 01 bře 2009 14:51

fuuu no neviem...to mi ako riesenie nepripada...skor by som privital nieco ine...

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Reloop Digital Jockey IE + nahravanie setu

Příspěvek od Azu » 01 bře 2009 15:26

Když ti to přijde divný, tak tu neztrácej čas, spust si traktor a namapuj si kolečka a vše jakpotřebuješ, víc jak hodinku ti to nezabere.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

EVO25
Příspěvky: 7
Registrován: 16 úno 2009 16:06

Re: Reloop Digital Jockey IE + nahravanie setu

Příspěvek od EVO25 » 02 bře 2009 19:53

cize sa to da ? lebo vacsina sa tu vyjadruje ze jog proste v traktore nejdu

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Reloop Digital Jockey IE + nahravanie setu

Příspěvek od Azu » 02 bře 2009 21:50

samozřejmě že se to dá, stačí si to tam přidat, obnáší to asi 6x kliknout myší a 2x pootočit kolem :-)
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

EVO25
Příspěvky: 7
Registrován: 16 úno 2009 16:06

Re: Reloop Digital Jockey IE + nahravanie setu

Příspěvek od EVO25 » 09 dub 2009 18:36

ok a ak chcem nahrat set pri praci v attack ?? ako to mam prepojit aby som mohol nahrat set s nejakym programom ako audacity a pod. ?

Odpovědět