Reloop Digital Jockey 3 ME vs.Reloop Terminal Mix 4

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
R3sidento
Příspěvky: 56
Registrován: 22 dub 2010 17:16

Reloop Digital Jockey 3 ME vs.Reloop Terminal Mix 4

Příspěvek od R3sidento » 10 čer 2012 21:14

Zdravím chtěl bych znát váš názor který mix by jste si vybraly a pokud možno proč, mám teď doma na zkoušku Reloopa 3 ME, a přijde mi fajn.

Děkuji za vaše názory,....

Reloop Digital Jockey 3 Master Edition
http://www.audiotek.cz/product-45416-re ... er-edition

a

Reloop Terminal Mix 4
http://www.audiotek.cz/product-51466-re ... inal-mix-4

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1082
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Re: Reloop Digital Jockey 3 ME vs.Reloop Terminal Mix 4

Příspěvek od stereoman » 10 čer 2012 22:06

Ani jedno neni MIX :!: S tech konzoli bude urcite lepsi ctverka, protoze to prepinani na trojce je uplne na hovno ...

R3sidento
Příspěvky: 56
Registrován: 22 dub 2010 17:16

Re: Reloop Digital Jockey 3 ME vs.Reloop Terminal Mix 4

Příspěvek od R3sidento » 10 čer 2012 22:27

stereoman píše:Ani jedno neni MIX :!: S tech konzoli bude urcite lepsi ctverka, protoze to prepinani na trojce je uplne na hovno ...
To jsem tak nějak vypozoroval, ale díky za echo,...

GeGi
Příspěvky: 21
Registrován: 06 dub 2010 21:42

Re: Reloop Digital Jockey 3 ME vs.Reloop Terminal Mix 4

Příspěvek od GeGi » 11 čer 2012 11:28

Zdravim a co ten denon mc 6000 nebo jak presne zni oznaceni... To uz vypada jako konsole s mixem... Hlavne se ptam kvuli korekcim na mikrofon, coz u te 4 trochu chybi nebo je to delane jinak... Dekuji

R3sidento
Příspěvky: 56
Registrován: 22 dub 2010 17:16

Re: Reloop Digital Jockey 3 ME vs.Reloop Terminal Mix 4

Příspěvek od R3sidento » 18 čer 2012 00:46

Tak jsem se dozvěděl že že ten Jockej 3 je o třídu lepší než ten Terminál mix 4,... já teď fakt nevím :(

GeGi
Příspěvky: 21
Registrován: 06 dub 2010 21:42

Re: Reloop Digital Jockey 3 ME vs.Reloop Terminal Mix 4

Příspěvek od GeGi » 18 čer 2012 15:28

R3sidento píše:Tak jsem se dozvěděl že že ten Jockej 3 je o třídu lepší než ten Terminál mix 4,... já teď fakt nevím :(

V cem je o tridu lepsi... Ja ti nevim, me zas rikali na djobchodu, ze jsou na tom stejne co se ryce kvality... Ja jsem chtel 4kanal kdyz uz... A to prepinani nevim cece...
Asi kdyby terminal mel taky vystupy dva jak master tak jsem vic spokojenej, ale rekl jsem si ze bych to nevyuzil akdyz bych chtel pak hrat pres dvs, tak si koupim zvlast mix jen ke gramcum..jde asi o priority... Moc si neumim predstavit to prepinani mezi 4 kanaly...
Ty mas toho dj3?:)

R3sidento
Příspěvky: 56
Registrován: 22 dub 2010 17:16

Re: Reloop Digital Jockey 3 ME vs.Reloop Terminal Mix 4

Příspěvek od R3sidento » 18 čer 2012 20:29

GeGi píše:
R3sidento píše:Tak jsem se dozvěděl že že ten Jockej 3 je o třídu lepší než ten Terminál mix 4,... já teď fakt nevím :(

V cem je o tridu lepsi... Ja ti nevim, me zas rikali na djobchodu, ze jsou na tom stejne co se ryce kvality... Ja jsem chtel 4kanal kdyz uz... A to prepinani nevim cece...
Asi kdyby terminal mel taky vystupy dva jak master tak jsem vic spokojenej, ale rekl jsem si ze bych to nevyuzil akdyz bych chtel pak hrat pres dvs, tak si koupim zvlast mix jen ke gramcum..jde asi o priority... Moc si neumim predstavit to prepinani mezi 4 kanaly...
Ty mas toho dj3?:)
jj mám 3,... Teď je otázka jestli bodu-dík nebo bodu-žel ? :D

R3sidento
Příspěvky: 56
Registrován: 22 dub 2010 17:16

Re: Reloop Digital Jockey 3 ME vs.Reloop Terminal Mix 4

Příspěvek od R3sidento » 19 čer 2012 05:19

Docela by mě potěšilo kdyby se na tohle téma vyjádřil Azu :mrgreen:

klakson23
Příspěvky: 23
Registrován: 14 úno 2012 06:12

Re: Reloop Digital Jockey 3 ME vs.Reloop Terminal Mix 4

Příspěvek od klakson23 » 12 črc 2012 22:51

Já mám taky reloop 3me a jsem spokojený. Asi je to o zvyku, dneska ty konzole jsou zhruba na stejné úrovni. Ale je to můj názor a nikomu nechci nic vnucovat :-)
Reloop Digital jockey 3 ME
Traktor PRO 2.6.5

Odpovědět