Zdravím chtěl bych znát váš názor který mix by jste si vybraly a pokud možno proč, mám teď doma na zkoušku Reloopa 3 ME, a přijde mi fajn.
Děkuji za vaše názory,....
Reloop Digital Jockey 3 Master Edition
http://www.audiotek.cz/product-45416-re ... er-edition
a
Reloop Terminal Mix 4
http://www.audiotek.cz/product-51466-re ... inal-mix-4
Reloop Digital Jockey 3 ME vs.Reloop Terminal Mix 4
Re: Reloop Digital Jockey 3 ME vs.Reloop Terminal Mix 4
Ani jedno neni MIX
S tech konzoli bude urcite lepsi ctverka, protoze to prepinani na trojce je uplne na hovno ...

To jsem tak nějak vypozoroval, ale díky za echo,...stereoman píše:Ani jedno neni MIXS tech konzoli bude urcite lepsi ctverka, protoze to prepinani na trojce je uplne na hovno ...
Zdravim a co ten denon mc 6000 nebo jak presne zni oznaceni... To uz vypada jako konsole s mixem... Hlavne se ptam kvuli korekcim na mikrofon, coz u te 4 trochu chybi nebo je to delane jinak... Dekuji
Tak jsem se dozvěděl že že ten Jockej 3 je o třídu lepší než ten Terminál mix 4,... já teď fakt nevím 

R3sidento píše:Tak jsem se dozvěděl že že ten Jockej 3 je o třídu lepší než ten Terminál mix 4,... já teď fakt nevím
V cem je o tridu lepsi... Ja ti nevim, me zas rikali na djobchodu, ze jsou na tom stejne co se ryce kvality... Ja jsem chtel 4kanal kdyz uz... A to prepinani nevim cece...
Asi kdyby terminal mel taky vystupy dva jak master tak jsem vic spokojenej, ale rekl jsem si ze bych to nevyuzil akdyz bych chtel pak hrat pres dvs, tak si koupim zvlast mix jen ke gramcum..jde asi o priority... Moc si neumim predstavit to prepinani mezi 4 kanaly...
Ty mas toho dj3?:)
jj mám 3,... Teď je otázka jestli bodu-dík nebo bodu-žel ?GeGi píše:R3sidento píše:Tak jsem se dozvěděl že že ten Jockej 3 je o třídu lepší než ten Terminál mix 4,... já teď fakt nevím
V cem je o tridu lepsi... Ja ti nevim, me zas rikali na djobchodu, ze jsou na tom stejne co se ryce kvality... Ja jsem chtel 4kanal kdyz uz... A to prepinani nevim cece...
Asi kdyby terminal mel taky vystupy dva jak master tak jsem vic spokojenej, ale rekl jsem si ze bych to nevyuzil akdyz bych chtel pak hrat pres dvs, tak si koupim zvlast mix jen ke gramcum..jde asi o priority... Moc si neumim predstavit to prepinani mezi 4 kanaly...
Ty mas toho dj3?:)

Docela by mě potěšilo kdyby se na tohle téma vyjádřil Azu 

Já mám taky reloop 3me a jsem spokojený. Asi je to o zvyku, dneska ty konzole jsou zhruba na stejné úrovni. Ale je to můj názor a nikomu nechci nic vnucovat 

Reloop Digital jockey 3 ME
Traktor PRO 2.6.5
Traktor PRO 2.6.5