Reloop digital jockey 2 ME

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
Cedicek

Reloop digital jockey 2 ME

Příspěvek od Cedicek »

čaute borci,chci se vás zeptat jesti tu někdo nemá zkušenosti s midi kontrolerem na ovládání mixovacího nástroje virtual dj ? jde mi to o že nemůžu zaboha přijít na to,jak si mám vybrat efektry přes kontroler.. v programu ho vyberu myškou a v kontroleru aktivuju,ale na kontroleru mi to nejde vybrat...
Mix nástroj Virtual DJ 8 infinity a tento Kontroler Reloop digital jockey 2 ME... na stránkách výrobce je psáno že to má s tím fungovat.. všechno jede jak má,hlasitost,repro,sluchátka,microfon.. .. mám tam nahraný nejnovější FW v mixu a spárované to mám taky... všechno funguje kromě toho vybírání efektů,jestli dělám něco špatně ? nebo by to chtělo jen přemapovat ? budu vděčný za každou radu děkuju

Cedicek

Re: Reloop digital jockey 2 ME

Příspěvek od Cedicek »

tak pro změnu mi už nechce komunikovat s virtualDJ ani ovládání hlasitosti,výšek,basů :-D virtual Dj 7 sem také zkoušel a také nic.. nejhorší je,že nemůžu namapovat kontroler.. podle návodu na youtube a na foru výrobce to nejde.. držet levej shift a zapnout a mělo by se něco nainstalovat do pc a zařízení by se mělo objevit v pc jako nějaká složka,ale nic... už sem fakt bezradnej :D

Cedicek

Příspěvek od Cedicek »

tak už vše výše uvedené vyřešeno..
jen mi nechce kontrolér komunikovat s traktorem.. spíše jen levá strana ovládání výšek,středů,basů,pitch fader také nereaguje.. nevěděl by někdo co s tím ? děkuju moc

Cedicek

Příspěvek od Cedicek »

levý Volume fader (omlouvám se)

Odpovědět