Reloop digital jockey 2 IE

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
Tomass
Příspěvky: 6
Registrován: 10 črc 2011 11:01

Reloop digital jockey 2 IE

Příspěvek od Tomass » 10 črc 2011 11:05

zdar lidi potřeboval bych poradit. mam tento kontroler připojil sem ho nainstaloval vše potřebné jediné co mi nefunguje je tlačítko shift.. jinak všechno běží Ok. Nevíte někdo co s tim dělat ? jestli to mam ručně namappovat nebo co ?....

Tomass
Příspěvky: 6
Registrován: 10 črc 2011 11:01

Re: Reloop digital jockey 2 IE

Příspěvek od Tomass » 13 črc 2011 18:50

Tomass píše:zdar lidi potřeboval bych poradit. mam tento kontroler připojil sem ho nainstaloval vše potřebné jediné co mi nefunguje je tlačítko shift.. jinak všechno běží Ok. Nevíte někdo co s tim dělat ? jestli to mam ručně namappovat nebo co ?....
Jinak SW mam traktor LE original.... nechápu co to je prosím o rady....

crewy
Příspěvky: 617
Registrován: 30 dub 2007 20:16

Re: Reloop digital jockey 2 IE

Příspěvek od crewy » 14 črc 2011 13:36

tlačitko shift funguje na přepinaní decku 1,2 na 3,4. traktor LE ma jen dva decky takze pro tebe nevyuzitelne

Tomass
Příspěvky: 6
Registrován: 10 črc 2011 11:01

Re: Reloop digital jockey 2 IE

Příspěvek od Tomass » 14 črc 2011 17:23

Nemáš pravdu shiftem si přepínám z high na filter z mid na key a z low na pan a jiný fce..... ale bohužel nechápu proč mi to jako jediný tlačítko nefunguje může někdo poradit prosim ???...

konszpic
Příspěvky: 451
Registrován: 28 lis 2010 13:57

Re: Reloop digital jockey 2 IE

Příspěvek od konszpic » 15 črc 2011 10:26

Všechno je jenom a jenom v mappingu, updatuj firmware na nejvyšší verzi, stáhni nějaký mapping z reloop fóra (určitě tam bude) - zkus shift, poté dej třeba origo mapping a mělo by ti to jít. Jo a někdy shift funguje pouze když ho držíš a to je rozdíl u reloopu držet a stisknout (zap) a stisknout (vyp), nevím zda mě rozumíš, ale těch mappingů je už tolik že někteří řešili shift jako modifier v traktoru a druzí to nechali aby se shift musel držet (vysílá to pak uplně jiné midi "signály" nebo jak ti to říct - pokud si troufneš na svůj mapping tak tam to poznáš)

Tomass
Příspěvky: 6
Registrován: 10 črc 2011 11:01

Re: Reloop digital jockey 2 IE

Příspěvek od Tomass » 27 črc 2011 00:25

konszpic píše:Všechno je jenom a jenom v mappingu, updatuj firmware na nejvyšší verzi, stáhni nějaký mapping z reloop fóra (určitě tam bude) - zkus shift, poté dej třeba origo mapping a mělo by ti to jít. Jo a někdy shift funguje pouze když ho držíš a to je rozdíl u reloopu držet a stisknout (zap) a stisknout (vyp), nevím zda mě rozumíš, ale těch mappingů je už tolik že někteří řešili shift jako modifier v traktoru a druzí to nechali aby se shift musel držet (vysílá to pak uplně jiné midi "signály" nebo jak ti to říct - pokud si troufneš na svůj mapping tak tam to poznáš)
Je to real...

Odpovědět