Reloop digital jockey 2 IE
Reloop digital jockey 2 IE
zdar lidi potřeboval bych poradit. mam tento kontroler připojil sem ho nainstaloval vše potřebné jediné co mi nefunguje je tlačítko shift.. jinak všechno běží Ok. Nevíte někdo co s tim dělat ? jestli to mam ručně namappovat nebo co ?....
Re: Reloop digital jockey 2 IE
Jinak SW mam traktor LE original.... nechápu co to je prosím o rady....Tomass píše:zdar lidi potřeboval bych poradit. mam tento kontroler připojil sem ho nainstaloval vše potřebné jediné co mi nefunguje je tlačítko shift.. jinak všechno běží Ok. Nevíte někdo co s tim dělat ? jestli to mam ručně namappovat nebo co ?....
tlačitko shift funguje na přepinaní decku 1,2 na 3,4. traktor LE ma jen dva decky takze pro tebe nevyuzitelne
Nemáš pravdu shiftem si přepínám z high na filter z mid na key a z low na pan a jiný fce..... ale bohužel nechápu proč mi to jako jediný tlačítko nefunguje může někdo poradit prosim ???...
Všechno je jenom a jenom v mappingu, updatuj firmware na nejvyšší verzi, stáhni nějaký mapping z reloop fóra (určitě tam bude) - zkus shift, poté dej třeba origo mapping a mělo by ti to jít. Jo a někdy shift funguje pouze když ho držíš a to je rozdíl u reloopu držet a stisknout (zap) a stisknout (vyp), nevím zda mě rozumíš, ale těch mappingů je už tolik že někteří řešili shift jako modifier v traktoru a druzí to nechali aby se shift musel držet (vysílá to pak uplně jiné midi "signály" nebo jak ti to říct - pokud si troufneš na svůj mapping tak tam to poznáš)
Je to real...konszpic píše:Všechno je jenom a jenom v mappingu, updatuj firmware na nejvyšší verzi, stáhni nějaký mapping z reloop fóra (určitě tam bude) - zkus shift, poté dej třeba origo mapping a mělo by ti to jít. Jo a někdy shift funguje pouze když ho držíš a to je rozdíl u reloopu držet a stisknout (zap) a stisknout (vyp), nevím zda mě rozumíš, ale těch mappingů je už tolik že někteří řešili shift jako modifier v traktoru a druzí to nechali aby se shift musel držet (vysílá to pak uplně jiné midi "signály" nebo jak ti to říct - pokud si troufneš na svůj mapping tak tam to poznáš)