Zajimave je, ze jeste nedavno to zde meli za 219 a na Cybertu za 200. Dnes je to presne opacne . Jelikoz jsem mel nedavno narozeniny, tak mi to pritelkyne objednala jako darek. Jsem zvedav, zda ten Reloop vydrzi, tak jako moje BCD3K, ktere dodnes vypada jako nove...
No s tim jsem uz tak nejak smiril, ze az ty spinace odejdou, ze tam budu muset naletoval neco solidnejsiho. Nicmene v tom nemeckym shopu davaji zaruku 3roky, takze kdyz se to do te doby posere, tak jim to tam soupnu, at to vyresi oni.
Fakt je to pekna blbost. Nefunkcni tlacitka na mobilech se reklamuji bezne a tak nevidim duvod proc by to u MIDI melo byt jinak, zvlast kdyz tlacitka na mobilech jsou namahana mnohem vice
Záruka se běžně nevztahuje na čísti, které se použitím opotřebovávají, na to je běžně záruka půl roku. Pokud to někdo vyreklamuje tak jen z jeho dobré vůle.
Toto plati o podrazce bot. Kdyz si koupis klavesnici k PC a po pul roce ti prestanou fungovat nektere klavesy, tak to jako nemuzes reklamovat? To samy u mobilu. Tlacitka-klavesy se reklamuji bezne a tak nevidim duvod proc by to u midi kontroleru melo byt jinak.
Toto tema jsem zakladat ze 2 duvodu. Prvnim z nich bylo ukazat, kde se da contour koupit. U nas totiz stale nikde neni, pritom v Nemecku ho jiz maji pomerne dlouho.
Druhy duvod bylo ukazat, kde se da koupit za 5000Kc. Normalni cena v Nemecku je 219 euro, na linku co jsem posilal 199 euro. U nas ma stat 5990Kc. Takze pokud by mel nekdo cestu kolem Drazdan, tak by ho to mohlo zajimat. Navic do Drazdan se da cestovat take pouze na ceskou vikendovou jizdenku (ted nevim jak se jmenuje, protoze ja vetsinou jezdim autem), takze ani cileny vylet nemusi byt od veci.
Kdyz uz se toto tema zvrhlo v diskusi na tento produkt, tak take pripojim par postrehu. Firmu Reloop nemam moc rad, ale tento vyrobek se mi napriklad oproti obdobe od Denonu celkem zamlouva. Hlavne se mi libi, ze se z 1 kontroleru daji ovladat vsechny 4 decky a take zde nejsme vazani na presnou konfiguraci efektu.
Podival jsem se v rychlosti na tu recenzi a nektere veci moc nechapu. Napriklad to, ze nebudou podporovany funkce noveho Traktora. Nechapu proc bych nemohl na Contoura namapovat funkce, kterymi bude novy Traktor disponovat. Pak tam jeste vycitaji absenci pitch faderu. Ten mi tam nechybi. Ovladat 4 decky jednim pitch faderem by taky nebyla zadna vyhra, takze ovladani pitche pomoci jogu mi prijde zajimave reseni...