Reloop Contour.Pomoc s ovladacema a mapovanim
Reloop Contour.Pomoc s ovladacema a mapovanim
Prosim vas je tady nekdokdo ma tento controller a je schpen mi pomoci s nastavenim a driverama? Jsem z toho jelen....Nejlepe pres skype nebo icq...kdyz tak do pm napiste kontakt...
dik
dik
Re: Reloop Contour.Pomoc s ovladacema a mapovanim
Jestli mas bez zvukovky, tak zadny drivery nepotrebujes. Mapovani stahnes z webu Reloopu, dokonce je tam i obrazek jak to dostanes do Traktora.
Windows 7 vubec nedetekuje usb pripojeni a driver Reloop ASIO Driver nejde vubec nainstalovat...mam win 7 32 bit
Ahoj, reloop contour zapojíš do USB od PC kabelem a jednoduše zapneš kontrolér - nic se neinstaluje - otevřeš traktor - naimportuješ midi mapping a jede to... bez jakékoliv instalace - jak na XP, tak na 7kách a dokonce i Visty to sežerou
Tak to urcite ne...
Tak s tím ti asi nepomůžu - contour má fungovat, že se pouze připojí a zapne a nic se neinstaluje - chyba bude u tebe v PC - v contouru nee
Uz se mi podarilo vnutit controler windowsum...ale nejede mi udelat new firmware..porad to hazi hlasku Time out error.
Vzpomel jsem si jak poznas, jaky firmware v tom mas. FW pro Traktor1 ma u vsech decku u efektovych potaku stejnou svetelnou signalizaci polohy. FW pro Traktor2 ma stejny Deck A a B, C a D.
Byt tebou tak nejdrive zkusim rozchodit toho Traktora LE co k tomu byl. Tam by ti na tom contour mel 100% slapat a neni potreba update FW. Pro tve ucely by ti ta LE mela stacit. Pokud budes dale resit sveho neofiko Traktora2, ktery na nekterych pocitacich funguje bez problemu a na nekterych s problemy (napr. s MIDI), tak v takovem pripade se timto tematem jiz dale nebudu zabyvat, protoze by to mohla byt ztrata meho casu. (Nicmene po odstraneni problemu s Windows by ti jiz vse melo jit udelat podle navodu ze stranek Reloopu o kterem jsem ti predevcirem rikal.)
Nedavno jsem takto stravil zbytecne vice nez hodinu s jednim mistnim uzivatelem, ktery mel podobny problem. Kdyz uz jsem vyzkousel skutecne vse, tak z nej vypadlo, ze to ma kraknuty
. (Zajimave je, za na jinem pocitaci mu to s tou stejnou verzi jelo bez problemu) Neoficialnimi verzemi se tedy neminim zabyvat. Ano ve vetsine pripadu mozna funguji, ale taky tomu tak, jak vidite, nemusi byt vzdy a ja nad tim neminim ztracet svuj cas ...
Byt tebou tak nejdrive zkusim rozchodit toho Traktora LE co k tomu byl. Tam by ti na tom contour mel 100% slapat a neni potreba update FW. Pro tve ucely by ti ta LE mela stacit. Pokud budes dale resit sveho neofiko Traktora2, ktery na nekterych pocitacich funguje bez problemu a na nekterych s problemy (napr. s MIDI), tak v takovem pripade se timto tematem jiz dale nebudu zabyvat, protoze by to mohla byt ztrata meho casu. (Nicmene po odstraneni problemu s Windows by ti jiz vse melo jit udelat podle navodu ze stranek Reloopu o kterem jsem ti predevcirem rikal.)
Nedavno jsem takto stravil zbytecne vice nez hodinu s jednim mistnim uzivatelem, ktery mel podobny problem. Kdyz uz jsem vyzkousel skutecne vse, tak z nej vypadlo, ze to ma kraknuty

a ja nad tim neminim ztracet svuj cas ......
No tak proc se unavujes psanim zbytecneho prispevku kterej nikam nevedl.....Nic mene poradil jsem si i sam..... jen mam problem to namapovat....
No tak proc se unavujes psanim zbytecneho prispevku kterej nikam nevedl.....Nic mene poradil jsem si i sam..... jen mam problem to namapovat....
To byla takova vystraha a template pro ostatni. Stejne bych to musel psat, tak jsem to hodil sem a az to bude aktualni, tak to odsud prekopiruji jinam ...