Reloop Contour.Pomoc s ovladacema a mapovanim

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
Uživatelský avatar
Bobo69
Příspěvky: 608
Registrován: 26 čer 2011 11:01

Reloop Contour.Pomoc s ovladacema a mapovanim

Příspěvek od Bobo69 » 12 dub 2012 20:32

Prosim vas je tady nekdokdo ma tento controller a je schpen mi pomoci s nastavenim a driverama? Jsem z toho jelen....Nejlepe pres skype nebo icq...kdyz tak do pm napiste kontakt...

dik
Pioneer CDJ 2000 NXS2 - Pioneer 900 NXS2 - Pioneer RMX-1000 - Sennheiser HD 25-1 II - Pioneer DJE 1500 - Dynaudio Emit 20

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1082
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Re: Reloop Contour.Pomoc s ovladacema a mapovanim

Příspěvek od stereoman » 12 dub 2012 21:56

Jestli mas bez zvukovky, tak zadny drivery nepotrebujes. Mapovani stahnes z webu Reloopu, dokonce je tam i obrazek jak to dostanes do Traktora.

Uživatelský avatar
Bobo69
Příspěvky: 608
Registrován: 26 čer 2011 11:01

Re: Reloop Contour.Pomoc s ovladacema a mapovanim

Příspěvek od Bobo69 » 13 dub 2012 00:07

Windows 7 vubec nedetekuje usb pripojeni a driver Reloop ASIO Driver nejde vubec nainstalovat...mam win 7 32 bit
Pioneer CDJ 2000 NXS2 - Pioneer 900 NXS2 - Pioneer RMX-1000 - Sennheiser HD 25-1 II - Pioneer DJE 1500 - Dynaudio Emit 20

konszpic
Příspěvky: 451
Registrován: 28 lis 2010 13:57

Re: Reloop Contour.Pomoc s ovladacema a mapovanim

Příspěvek od konszpic » 13 dub 2012 14:29

Ahoj, reloop contour zapojíš do USB od PC kabelem a jednoduše zapneš kontrolér - nic se neinstaluje - otevřeš traktor - naimportuješ midi mapping a jede to... bez jakékoliv instalace - jak na XP, tak na 7kách a dokonce i Visty to sežerou

Uživatelský avatar
Bobo69
Příspěvky: 608
Registrován: 26 čer 2011 11:01

Re: Reloop Contour.Pomoc s ovladacema a mapovanim

Příspěvek od Bobo69 » 13 dub 2012 18:39

Tak to urcite ne...
Pioneer CDJ 2000 NXS2 - Pioneer 900 NXS2 - Pioneer RMX-1000 - Sennheiser HD 25-1 II - Pioneer DJE 1500 - Dynaudio Emit 20

konszpic
Příspěvky: 451
Registrován: 28 lis 2010 13:57

Re: Reloop Contour.Pomoc s ovladacema a mapovanim

Příspěvek od konszpic » 14 dub 2012 12:08

Tak s tím ti asi nepomůžu - contour má fungovat, že se pouze připojí a zapne a nic se neinstaluje - chyba bude u tebe v PC - v contouru nee

Uživatelský avatar
Bobo69
Příspěvky: 608
Registrován: 26 čer 2011 11:01

Re: Reloop Contour.Pomoc s ovladacema a mapovanim

Příspěvek od Bobo69 » 14 dub 2012 14:48

Uz se mi podarilo vnutit controler windowsum...ale nejede mi udelat new firmware..porad to hazi hlasku Time out error.
Pioneer CDJ 2000 NXS2 - Pioneer 900 NXS2 - Pioneer RMX-1000 - Sennheiser HD 25-1 II - Pioneer DJE 1500 - Dynaudio Emit 20

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1082
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Re: Reloop Contour.Pomoc s ovladacema a mapovanim

Příspěvek od stereoman » 14 dub 2012 15:42

Vzpomel jsem si jak poznas, jaky firmware v tom mas. FW pro Traktor1 ma u vsech decku u efektovych potaku stejnou svetelnou signalizaci polohy. FW pro Traktor2 ma stejny Deck A a B, C a D.

Byt tebou tak nejdrive zkusim rozchodit toho Traktora LE co k tomu byl. Tam by ti na tom contour mel 100% slapat a neni potreba update FW. Pro tve ucely by ti ta LE mela stacit. Pokud budes dale resit sveho neofiko Traktora2, ktery na nekterych pocitacich funguje bez problemu a na nekterych s problemy (napr. s MIDI), tak v takovem pripade se timto tematem jiz dale nebudu zabyvat, protoze by to mohla byt ztrata meho casu. (Nicmene po odstraneni problemu s Windows by ti jiz vse melo jit udelat podle navodu ze stranek Reloopu o kterem jsem ti predevcirem rikal.)

Nedavno jsem takto stravil zbytecne vice nez hodinu s jednim mistnim uzivatelem, ktery mel podobny problem. Kdyz uz jsem vyzkousel skutecne vse, tak z nej vypadlo, ze to ma kraknuty :roll: . (Zajimave je, za na jinem pocitaci mu to s tou stejnou verzi jelo bez problemu) Neoficialnimi verzemi se tedy neminim zabyvat. Ano ve vetsine pripadu mozna funguji, ale taky tomu tak, jak vidite, nemusi byt vzdy a ja nad tim neminim ztracet svuj cas ...

Uživatelský avatar
Bobo69
Příspěvky: 608
Registrován: 26 čer 2011 11:01

Re: Reloop Contour.Pomoc s ovladacema a mapovanim

Příspěvek od Bobo69 » 14 dub 2012 17:06

a ja nad tim neminim ztracet svuj cas ......

No tak proc se unavujes psanim zbytecneho prispevku kterej nikam nevedl.....Nic mene poradil jsem si i sam..... jen mam problem to namapovat....
Pioneer CDJ 2000 NXS2 - Pioneer 900 NXS2 - Pioneer RMX-1000 - Sennheiser HD 25-1 II - Pioneer DJE 1500 - Dynaudio Emit 20

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1082
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Re: Reloop Contour.Pomoc s ovladacema a mapovanim

Příspěvek od stereoman » 14 dub 2012 18:32

To byla takova vystraha a template pro ostatni. Stejne bych to musel psat, tak jsem to hodil sem a az to bude aktualni, tak to odsud prekopiruji jinam ...

Odpovědět