Reloop 2 ME a odposlech ve VDJ7
Reloop 2 ME a odposlech ve VDJ7
Zdravím všechny a prosím o radu.Snažím se už dva dny v tomto programu nastavit odposlech do sluchátek. Vždy jde ale poslouchat jen na jednom přehrávači. Pustím oba současně a na kontoléru jse mě tlačítka automaticky přehazujou deck 1 , deck 2. Jak to nastavit aby šlo poslouchat oba přehrávače najednou.
Mě to prostě nejde. V trakoru LE co byl k tomu, tam to šlape ale já bych raději VDJ :wink2: Díky za každou radu

Re: Reloop 2 ME a odposlech ve VDJ7
Na mem MixtrackPro ve VDJ7 otocim CUE-MIX na PGM a jedou ve sluchatkach oba prehravace.Ale pouze za predpokladu, ze mam zesileny oba prehravace a crossfader nastaveny na urceny prehravac.
http://www.coupledjs.cz , Numark N4 , HP Compaq 6720s 4GB RAM
Mě to prostě nechodí. Přímo v programu jsou na každém decku tlačítka PFL. Mě to chodí jak automatrcbandit píše:Na mem MixtrackPro ve VDJ7 otocim CUE-MIX na PGM a jedou ve sluchatkach oba prehravace.Ale pouze za predpokladu, ze mam zesileny oba prehravace a crossfader nastaveny na urceny prehravac.

Stisknu PFL A a automaticky zhasne PFL B a obráceně. Ale obě tlačítka současně do polohy ON dát prostě nejdou a nejdou...

Tak jsem to provizorně pořešil tak že jsem v ouputs přehodil kanály MASTER & HEADPHONES M3&4 a H1&2 a na trénování doma to takhle stačí. Ale rád bych aby jsem mohl na kontroléru zapnout tlačítka A & B současně.Nějak to jde určitě ale jak ??sparkie píše:Mě to prostě nechodí. Přímo v programu jsou na každém decku tlačítka PFL. Mě to chodí jak automatrcbandit píše:Na mem MixtrackPro ve VDJ7 otocim CUE-MIX na PGM a jedou ve sluchatkach oba prehravace.Ale pouze za predpokladu, ze mam zesileny oba prehravace a crossfader nastaveny na urceny prehravac.
Stisknu PFL A a automaticky zhasne PFL B a obráceně. Ale obě tlačítka současně do polohy ON dát prostě nejdou a nejdou...:biggrin2:

Tak si v Mappers namapuj pod nejaky knob ktery nepouzivas nebo jen tak provizorne na vyzkouseni
nastav Do key: vybrany tvuj KNOB (ja tam mam CUE_MIX)
zadej do action: headphone_mix
Musi to fungovat.
U Reloopa neni knoflik Cue-mix na sluchatka? divny.
nastav Do key: vybrany tvuj KNOB (ja tam mam CUE_MIX)
zadej do action: headphone_mix
Musi to fungovat.
U Reloopa neni knoflik Cue-mix na sluchatka? divny.

Ted jsem si vygooglil ten tvuj Reloop a pod knoflikem phones mas MIX - Cue_Master. Tak tim by to melo jit nastavit. Je to stejny knoflik ten co mam ja na Numarku. Takze pokud nejede, tak prekontroluj namapovani to co jsem psal. Bylo bydivny, kdyby to u mne jelo a u tebe ne.
Vše už maká jak má. Děkuji za pomoc.Jsem spokojenej.Šlape to jak víno.rcbandit píše:Ted jsem si vygooglil ten tvuj Reloop a pod knoflikem phones mas MIX - Cue_Master. Tak tim by to melo jit nastavit. Je to stejny knoflik ten co mam ja na Numarku. Takze pokud nejede, tak prekontroluj namapovani to co jsem psal. Bylo bydivny, kdyby to u mne jelo a u tebe ne.
Díky moc !