R Terminal mix 4 mapping

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
GeGi
Příspěvky: 21
Registrován: 06 dub 2010 21:42

R Terminal mix 4 mapping

Příspěvek od GeGi » 15 čer 2012 18:40

Nemá tu prosím někdo zkušenost, jak dostat mapování z Virtuala LE, dodávanýho s konsolí Reloop Terminal mix 4 do VIRTUAL 7 PRO, když mám originál? Mapování se nezobrazuje v dokumentech jako soubor a při spuštění 7, si nenajde konsoli s mappingem.. Najde jen jako konsoli, abych si ji sám namapoval a to nedávám (Simple MIDI wrapper) :) Prostě je ofiko mapování jen v té verzi LE, ale přece nebudu kupovat znova jak trotl novýho Virtuala.. Mám i stáhlé mapovací soubory od Reloop z jejich stránek, ale v 7 PRO se nic nezobrazí... Díky moc za rady...
Celkem bych to potřeboval... :( Nerad spoléhám na nevyzkoušené programy... Raději bych měl celé mapování (skins se dal najít a stáhnout) ve své verzi, která jede jak má...

GeGi
Příspěvky: 21
Registrován: 06 dub 2010 21:42

Re: R Terminal mix 4 mapping

Příspěvek od GeGi » 15 čer 2012 18:42

Největší sranda je, že není nic namapovaný josu připojený sluchátka v konsole a ty valí, ale to bere asi jako zvukovku :)

R3sidento
Příspěvky: 56
Registrován: 22 dub 2010 17:16

Re: R Terminal mix 4 mapping

Příspěvek od R3sidento » 15 čer 2012 19:28

GeGi píše:Největší sranda je, že není nic namapovaný josu připojený sluchátka v konsole a ty valí, ale to bere asi jako zvukovku :)
Tohle ?

Kód: Vybrat vše

http://support.reloopdj.com/index.php/topic,7194.0.html

GeGi
Příspěvky: 21
Registrován: 06 dub 2010 21:42

Re: R Terminal mix 4 mapping

Příspěvek od GeGi » 15 čer 2012 20:08

Jojo přesně tohle, přes to jsem se dostal na stránky Reloop od tam stáhl soubory mapovací, ale prostě v PRO stejně nic nevidím, jen at si to asi namapuju sám nebo co... Vojeb... :( celý den nad tím strávený k ničemu..

GeGi
Příspěvky: 21
Registrován: 06 dub 2010 21:42

Re: R Terminal mix 4 mapping

Příspěvek od GeGi » 15 čer 2012 20:08

Přece nebudu hrát z LE verze, když mám PRO... Na hlavu postavené, navíc té LE verzi moc nevěřím, aby pak nepřekvapila a nepadla na akci, bych se propadl do země...

rcbandit
Příspěvky: 46
Registrován: 01 zář 2011 12:27

Re: R Terminal mix 4 mapping

Příspěvek od rcbandit » 17 čer 2012 20:01

A udelal jsi nejnovejsi update ze stranek virtualdj.com, kdyz mas teda original? Stejnou vec jsem resil i ja se svym Numarkem N4. Proste to jsou nove konzole,ktere jeste nebyly programem podporovane a vubec se v programu neprihlasi. Takze nepomuze ani map soubor z LE verze. Jedine nejnovejsi update.
http://www.coupledjs.cz , Numark N4 , HP Compaq 6720s 4GB RAM

GeGi
Příspěvky: 21
Registrován: 06 dub 2010 21:42

Re: R Terminal mix 4 mapping

Příspěvek od GeGi » 19 čer 2012 01:00

taky jsem si říkal, že to bude updatem... Který je poslední nebo jaký máš ty...

rcbandit
Příspěvky: 46
Registrován: 01 zář 2011 12:27

Re: R Terminal mix 4 mapping

Příspěvek od rcbandit » 19 čer 2012 07:32

Ja mam udate verze v7.0.5 b385
http://www.coupledjs.cz , Numark N4 , HP Compaq 6720s 4GB RAM

GeGi
Příspěvky: 21
Registrován: 06 dub 2010 21:42

Re: R Terminal mix 4 mapping

Příspěvek od GeGi » 21 čer 2012 00:31

rcbandit píše:Ja mam udate verze v7.0.5 b385
Tak máme viníka :D
LE verze je b 389.... tak jen čekat na ofiko PRO verze :D Kurva to je pech :D

R3sidento
Příspěvky: 56
Registrován: 22 dub 2010 17:16

Re: R Terminal mix 4 mapping

Příspěvek od R3sidento » 21 čer 2012 10:19

Tak si prostě nainstalujte LE verzi co dostanete ke kontroleru a aktivujte si 20-ti denní zkušební verzi PRO, všechno si nastavte jak vám vyhovuje. Pak není nic jednoduššího než si zálohovat system Softwarem na to určeným a po 20 dnech až vám skončí PRO verze to zase vrátit ze zálohy zpět a máte dalších 20 dní :)

Jak snadné,....

rcbandit
Příspěvky: 46
Registrován: 01 zář 2011 12:27

Re: R Terminal mix 4 mapping

Příspěvek od rcbandit » 21 čer 2012 23:28

GeGi píše:
rcbandit píše:Ja mam udate verze v7.0.5 b385
Tak máme viníka :D
LE verze je b 389.... tak jen čekat na ofiko PRO verze :D Kurva to je pech :D
Co myslis tim vinikem? Ja mam k Numarku N4 z unoru LE verzi b384
http://www.coupledjs.cz , Numark N4 , HP Compaq 6720s 4GB RAM

Odpovědět