Prosim poradte....

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
Rudes

Prosim poradte....

Příspěvek od Rudes »

Chcem niekoho poprosit ci by mi nevysvetlil ako by to asi vsetko fungovalo a malo byt zapojene(hlavne)

Ide mi o toto:
-chcem hrat cez traktor>(mam apple nb 13")
-na ovladanie chcem pouzit 2xpioneer CDJ 400(tie uz mam,maju midi) >chcel by som pouzit na jeden deck jeden prehravac > deck C
-dalej chcem pouzit traktor kontrol x1 na ovladanie decku A a B
-a do decku D chcem zapojit NI maschine

Co vsetko k tomu potrebujeM? chcel by som este mix Alle & Heat xone 92....dikes

Clant

Re: Prosim poradte....

Příspěvek od Clant »

Když to shrnu, deck.
A - Traktor control X1
B - Traktor control X1
C - Pionner CDJ 400
D - NI maschine

nějak mi tu přebejvá jeden Pionner, nebo jsem se nějak spletl?

crewy

Příspěvek od crewy »

jabych to spis udelal takto:
A - Pionner CDJ 400
B - Pionner CDJ 400
C - Traktor control X1
D - NI maschine

mno k otazce,musis zajistit dostatecny pocet USB vstupu(pozor usb hub nemusi fungovat) cili budes potrebovat jeste nejakou dobrou zvukovku na vystup Maschine a X1 takze dalsi Usb(tedy 5celkem,treba Audio2dj) Cdj maji svoje zvukovky takze to jen vyvedes do mixaku a audio2dj taky vyvedes do mixu. takze toto by bylo technicke reseni. mno softwarove Cdj 400 je podporovan pomoci HID takze v poho, X1 taky jen musis nastavit ten deck D aby bral zvuky z machine, je to nekde na youtube a davalo se to tady taky, tak zkus pohledat.

Rudes

Příspěvek od Rudes »

crewy píše:jabych to spis udelal takto:
A - Pionner CDJ 400
B - Pionner CDJ 400
C - Traktor control X1
D - NI maschine
Pioneer som preto len jeden chcel pouzivat pretoze nemozem ovladat potom efektovu cast decku a pri kontrol x1 ju v pohode moem ovladat.......

Dalej sa chcem spytat,ak tomu spravne rozumiem,tak do nb strcim usb :traktor x1,Pioneer cdj 400,maschine > to su celkom 3 usb+1 pre Audio 2dj len ja stale nwm ako zapojit tu audio 2dj,nechapem preco vlastne....aby bol kvalitnejsi zvuk a odlahceny procesor od vypoctu?dajme tomu ze mam DJM 600 > poradte mi ako tu zvukovku zapnem a prepojim s pc...dakujem pekne

crewy

Příspěvek od crewy »

ehh ja jsem si myslel ze to bude skrz efekty, mno ja nevim z ceho ti leze zvuk z machine, proste jednoduse receno na jeden deck potrebujes jeden stereo vystup(aby to hralo kvalitne,muzes i mono ale to nikdo nehraje) takze budes potrebovat minimalne 6kanalovou zvukovku(cdj zvukovku ma v sobe) a z toho vseho vytahas vystupy na mix.

edit: tady je propojeni toho traktoru a machine http://www.youtube.com/watch?v=d9fC4Udw ... re=related

Odpovědět