Prosím Pomoc

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
Uživatelský avatar
djtwister
Příspěvky: 51
Registrován: 18 lis 2007 10:26

Prosím Pomoc

Příspěvek od djtwister » 12 srp 2008 16:28

Zdravím.Mám konzoli Hercules DJ Console Mp3 a chtel by hrát přes program Traktor Dj Studio.Může to být verze 2 i verze 3 ale i 1 pokud to pude.Nevím jak to mám nastavit aby to šlo,protože VDJ se mi moc ohledne zvuku nezmlouvá.Díki Moc Za Odpovědi
2x Reloop RMP 3 Alpha+2x Reloop RP 6000+Reloop RMX 40 DSP+Technics RP-DJ 1210+NI Traktor Scratch A6

Hardstyle/Hands Up!/Happy Hardcore

amdman
Příspěvky: 130
Registrován: 29 dub 2008 15:13

Re: Prosím Pomoc

Příspěvek od amdman » 12 srp 2008 17:31

Tak teda nevim co se ti na zvuku vdj nezda ale pokud chces hrat s herculesem MP3 pres traktor tak v prvni rade musis mit zvukovku ktera ma minimalne 2 vystupy protoze mp3 je ta nejchudsi verze herculese takz bz integrovany zvukovky.....pokud vis ze takovou zvukovku mas tak potom staci v traktoru v nastaveni nastavit jeden z vystupu jako master a druhej (u zvukovek ne primo stavenych na djing vetsinou oznacenej REAR OUT) nastavis jako odposlech do sluchatek. Ni slozityho n tom neni chce to jenom prohrabat to nastaveni....co se mapovani konzole pro traktor tyce tak s tim ti neporadim protoze nevim jestli je hercules v primarne podporovanejch konzolich traktoru. Pokud ovsem ne musis si to namapovat sam coz neni nic slozityho nebo si nekde na ntu najit mapper tj. soubor kterej tuhle praci udela za tebe.
Hraju na cokoli co mi přijde pod ruce...

Uživatelský avatar
djtwister
Příspěvky: 51
Registrován: 18 lis 2007 10:26

Re: Prosím Pomoc

Příspěvek od djtwister » 12 srp 2008 17:58

jo zvukny mám 2.mně de hlavně o to nastavení.Na VDJ se mi ten zvuk tak divně trhá a tak podobne,je to takové divné.Nevíš čím to může být?
2x Reloop RMP 3 Alpha+2x Reloop RP 6000+Reloop RMX 40 DSP+Technics RP-DJ 1210+NI Traktor Scratch A6

Hardstyle/Hands Up!/Happy Hardcore

Uživatelský avatar
djtwister
Příspěvky: 51
Registrován: 18 lis 2007 10:26

Re: Prosím Pomoc

Příspěvek od djtwister » 12 srp 2008 18:59

Nemohl sem žádné mappery najít,zkoušel jsem google a podobne a nic :cry:
2x Reloop RMP 3 Alpha+2x Reloop RP 6000+Reloop RMX 40 DSP+Technics RP-DJ 1210+NI Traktor Scratch A6

Hardstyle/Hands Up!/Happy Hardcore

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Prosím Pomoc

Příspěvek od Azu » 12 srp 2008 19:16

Ach ta lenost, zadal sem do googlu že chci pro tento kontrolér tks pro traktora a vyběhlo toho na mně docela dost, takže nechápu co si hledat a když už nic jiného, tak co se tak podívat na stránky přímo výrobce do sekce ke stažení jak ti radí i v manuálu.
http://ts.hercules.com/eng/index.php?pg ... =179&cid=5
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

amdman
Příspěvky: 130
Registrován: 29 dub 2008 15:13

Re: Prosím Pomoc

Příspěvek od amdman » 12 srp 2008 22:45

Jeste k tomu trhanymu zvuku ve vdj. V nastaveni pod zalozkou performances je takovy to tahatko s nadpisem presets a to mas asi moc napravo zkus ho trochu stahnout a uvidis ze to bude lepsi... :wink:
Hraju na cokoli co mi přijde pod ruce...

Uživatelský avatar
djtwister
Příspěvky: 51
Registrován: 18 lis 2007 10:26

Re: Prosím Pomoc

Příspěvek od djtwister » 13 srp 2008 13:15

Azu: Na té stránce sem byl i minule jak sem to hledal.Staáhl sem to ale Traktor vůbec nereagoval na konzoli.Zkoušel sem to tam několikrát dávat nastavovat a pod. a nic nezabralo.

Ohledne toho vzvuku ve VDJ to pomohlo,díki.Ake mám další problém,kdyz hraji a upravuji korekce tak v bednám sliším jeste nějaké šramotění nebo tak něco nevím jak to napsat.Prostě takový nepěkný zvuk.Nevíte co stím?
2x Reloop RMP 3 Alpha+2x Reloop RP 6000+Reloop RMX 40 DSP+Technics RP-DJ 1210+NI Traktor Scratch A6

Hardstyle/Hands Up!/Happy Hardcore

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Prosím Pomoc

Příspěvek od Azu » 13 srp 2008 17:40

http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Uživatelský avatar
djtwister
Příspěvky: 51
Registrován: 18 lis 2007 10:26

Re: Prosím Pomoc

Příspěvek od djtwister » 15 srp 2008 06:09

No ten sem taky stahoval a nešel mi,ale ted najednou jde,to nechápu.Ale stejne nejdou všechny funkce,nereagujou jog kola a jiné věci a asi po 5 minutách hraní se jako kdyby mapper vypl nebo co a uz to vubec nereaguje.Ale co no ted sem poupravil VDJ a fachá to celkem v klidu,až na ty korekce.
2x Reloop RMP 3 Alpha+2x Reloop RP 6000+Reloop RMX 40 DSP+Technics RP-DJ 1210+NI Traktor Scratch A6

Hardstyle/Hands Up!/Happy Hardcore

Odpovědět